Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 151 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: sob úno 02, 2013 12:28 am 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Před 15 lety mi v jednom krajském městě diagnostikovali Diabetes I.typu a "úspěšně mě léčili" 10 let tak, že mě na konci musela sbírat záchranka i desetkrát týdně a neschopná samostatné existence jsem už jen čekala na smrt (byť se mi při tom díky jednomu z mých zoufalých pokusů s alternativním samol ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pát úno 01, 2013 5:39 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Tibetský kefír a "kulturní plísně" Předem se omlouvám, že jsem nečetla z těchto stránek úplně vše a zejména neprošla úplně celé diskuze. Mám doma "houbu" na Tibetský mléčný kefír, který mi dělá z kravského mléka. Pro to si chodím do "mléčného automatu", kam čerstvé mléko dodává přímo blízké zeměděls ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Prosím o pomoc ohledně VYSVĚTLENÍ POMALÉHO ROZPOUŠTĚNÍ

Napsal: úte led 29, 2013 8:40 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7396

kamenů před detoxikací jater. Zvýšeným příijem hořčíku se myslí Epsomská sůl? A jak dlouho trvá postupné rozpouštění, než můžu přejít k samotné detoxikaci? Už asi 3 hoďky pročítám příspěvky, jsem blbec, nikde postup nevidím, všude jen: zvýšené množství hořčíku, ale postup a jak dlouho rozpouštět jse ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Předčasná menopauza

Předmět příspěvku: Předčasná menopauza
Napsal: ned led 06, 2013 8:13 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 12806

Jarda píše:Vyzkoušejte na srovnání hormonů čaje třeba kotvičník, nebo damiánu a určitě se najde i mnoho dalších možností, jako vitamín D, stroncium a další. Děkuji, vyzkouším.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Předčasná menopauza

Předmět příspěvku: Předčasná menopauza
Napsal: ned led 06, 2013 5:21 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 12806

Mám také otázku týkající se menopauzy. Začala mně ve 43 letech. Moje lékařka mi řekla, že musím nutně menstruovat aspoň do 50ti let, aby mně neřídly kosti. Chtěla mi nasadit z tohoto důvodu hormonální antikoncepci, to jsem odmítla, tak musím prý chodit každé 3 měsíce na injekce, samozřejmě opět horm ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pát pro 14, 2012 9:31 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

anlii píše:A ty si si to nechal testovat cez ten Canary club? Nepredáva sa ten test aj u nás, myslím aspoň na orientačné skúšky? Vidí sa mi, že som to niekde čítala. Ja čakám na výsledky hormónov nadledvinek z krvi a moču, ale dr. ma upozornil, že to často ukazuje falošné výsledky a neskor sa bude r ...

Napsal: pát pro 14, 2012 7:39 pm 

anlii píše:Nick 34, tak si bral ako prvý ten Raw Adrenal Glandular od Swansonu? To si sa hneď po prvej dávke cítil nabudený? Ja som to objednala akurát tento týždeň a teraz keď čítam, že to neni úplne ono, tak som naštvaná. 4 roky som trpela príšernými úzkosťami, tak kebyže sa to vráti, možem sa rov ...

Napsal: pát pro 14, 2012 6:19 pm 

Pavel Veselý píše:A myslíte že se ten levnější produkt dá použít alespoň jako test jestli za mojim problémem stojí nadledvinky?Nebo že to ani nemá cenu zkoušet?Bludička tu psala že při úlevě a energii to jsou nadledvinky a když se nestane nic tak je to něco jiného. Pokud chcete levnejsi produkt tak ...

Napsal: pát pro 14, 2012 3:14 pm 

Pavel Veselý píše:Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi tímto http://www.swanson.cz/vytazek-hovezi-na ... 0pcs-350mg a tímto http://www.swansonvitamins.com/nutricol ... 0-veg-caps tedy kromě ceny. "Adrenal grandular" vyrobek je z celych nadledvinek. Budou tam stopy adrenalinu a ja na to reagoval velkou n ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: stř pro 12, 2012 10:54 am 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

jani píše:na spuštění rými doporučuju, pokud máš možnost, infrateplo. Cayen se dá koupit ve slušné kvalitě u prodejců koření, většinou stávají v nějakých marketech, cayen vyjde kolem 34kč a má grády. Jinak stopro je v kauflandu, občas byl i v Bille, pod velkým názvem chilli papričky nebo chilli koře ...

Napsal: stř pro 12, 2012 12:12 am 

pv33 píše: Pisnicko, tento zazrak jsem nedavno objevil v Tescu http://cz.kotanyi.com/produkty/prehled- ... y/novinky/. jsou to cele asi 1 cm susene papricky a budes se divit co jedna mala nadela radosti, a za pouhych 15 Kc jich tam mas spoustu. Driv jsem kupoval Kajensky pepr od Kotanyi, meli ho i v ...

Napsal: úte pro 11, 2012 11:20 pm 

Kde se dá koupit cayenský pepř? V normálním marketu asi těžko...

Napsal: úte pro 11, 2012 2:38 am 

Klamm píše:Na bolení v krku používám něco podobného. Naložil jsem konopí do francovky, nebo do konzuního lihu a touto tinkturou si vykloktám. Nebo to narvu na mandle rozprašovačem, což mám raději. Lugolový roztok jsem ještě nezkoušel, ale už se těším. Ještě jeden tip na uvolnění cest dýchacích: Nali ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Odřeniny

Předmět příspěvku: Odřeniny
Napsal: sob pro 08, 2012 10:51 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 27975

dagal píše:Všechna čest,za 3 dny takhle zhojený prst já osobně si nejsem jistá,zda bych urinu měla odvahu použít No počůrat si prst nevyžaduje zase tolik odvahy Už moje babička mi říkala, když před lety sekali trávu a někdo se sekl srpem, tak si to někde v křoví počůral a bylo. I za války se to tak ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Odřeniny

Předmět příspěvku: Odřeniny
Napsal: čtv pro 06, 2012 12:42 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 27975

Asi můj příspěvek nepatří mezi odřeniny, ale přesto chci zveřejnit úspěch mé léčby urinou. 2.prosince, na základě přečtených příspěvků zde na fóru, jsem začala na svůj pořezaný prst aplikovat urinu a dnes 5. prosince je prst téměř k nepoznání. Přikládám foto. Sama jsem si dnes vytáhla stehy, nebudu ...
Stránka 151 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem