Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:56 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 152 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Odřeniny

Předmět příspěvku: Odřeniny
Napsal: ned pro 02, 2012 12:38 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 27975

Ahoj, mám dotaz. Nehezky jsem si před týdnem pořezala nožem palec pravé ruky a museli mi ho v nemocnici šít - 4 stehy. Mohu i na toto větší a hlubší řezné poranění používat urinu k lepšímu vyhojení?

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát říj 26, 2012 10:23 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

babanci píše:Tak zase já po další očistě. Mám neustále bolesti v pravém podžebří, žlučové kameny malé, to už jsem zde psala. Tyto bolesti trvají už skoro tři roky, za tu dobu jsem zkusila snad úplně všechno /kromě operace/. Gemmoterapii, tradiční čínskou medicínu, dobíjení na biorezonančním přístroj ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv říj 18, 2012 8:24 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

panka píše:no já bych spíš řekla, že mám nedostatek estrogenu-zvýšené ochlupení... Myslim si, ze s nedostatkem estrogenu nemusite mit pravdu. Jiz v pocatcich nadledvinkoveho vycerpani dochazi k poklesu hormonu Pregnelon. Pregnelon je predchudcem hormonu Progesteron. Hormon Progesteron balancuje u ze ...

Napsal: stř říj 10, 2012 7:59 pm 

Jarda píše:To slyším poprvé, netušíte co to konkrétně obsahuje, možná by se našlo i něco domácího jako náhražka. Bohuzel o slozeni vim jen to co je popsano na jejich strankach a na pripravku. Zakladni slozka pro rozbijeni kamenu je Lysimachia( v cinske medicine Jin Qian Cao ). Pak je tam jeste Buple ...

Napsal: úte říj 09, 2012 10:17 am 

babanci píše:No, vzdát to nesmíme. Už v minulosti jsem měla nějaké neduhy a léčila a léčila a když jsem už pomalu vzdávala, tak přešly. Tak teď jsem hodně odhodlaná. Jsem zásadně proti řezání čehokoliv. V příbuzenstvu mám pár lidí, co si nechali odstranit např. slepé střevo a začaly teprve pořádné p ...

Napsal: čtv říj 04, 2012 9:05 am 

panka píše:Dobrý den, začíná 3 týden čistit nadledvinky, ale jsem spíše unavená, v depresi. Takový stav jsem neměla ani před očistou. Může to být očistou? Dobry den, nektere zeny spatne snasi Lekorici. Je to zpusobeno tim, ze lekorice dost zvysuje hormon estrogen. Pokud je tento hormon u zeny domina ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chlamydie a bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Chlamydie a bolesti kloubů
Napsal: úte zář 18, 2012 8:52 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 37634

Kde se dá ten Noromectin koupit? Je to prý pouze na předpis...a nevím jak vysvětlit na veterině, že to chci pro sebe

Napsal: pon zář 10, 2012 3:19 pm 

Mám dotaz.Všude se tu píše o prospěšnosti béček. Moje švagrová mi řekla, že po béčkách budu přibývat na váze, že to má vyzkoušené. Já bych ale chtěla provádět očistu nadledvinek, přibývat na váze ale nechci. Spíš bych přivítala pár kil shodit...Jak je to tedy s těmi béčky?

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: stř čec 04, 2012 11:38 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 50687

Mám za sebou první den očisty kloubů. Pít bobkáč je teda pěknej kekel. Ale zkouším různý očisty a pomalu si na ty "chuťovky" zvykám. Žádný problémy s krkem, mandlemi, žádná rýma,zahlenění, nic...Jen mě fest berou záda-bederní páteř. Nevím jestli to souvisí. Střeva čistím poctivě - průběžně ,minulý t ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: úte čen 26, 2012 9:40 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Má význam čistit lymfu dva dny místo tří? Druhý den jím a piju citrusy a už mi to leze i ušima. Nevím jestli 3 dny vydržím...Navíc mám velké bolesti hlavy,to má asi souvislost s tou očistou,že?

Napsal: pát čen 22, 2012 4:52 pm 

Dobry den Jardo, zajimal by me Vas nazor na zpusob jaterni ocisty, kterou jsem jiz 2x provedl. Provedl jsem jaterni ocistu bez Epsomske soli. Davkovani olivoveho oleje a citronove stavy dle Vaseho navodu. Jatra nebyla citliva a vyslo z nich dost kamenu (poprve 55, napodruhe 25 - z toho 1 asi 1,5 cm ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Střevní očista - oxid hořečnatý

Předmět příspěvku: Střevní očista - oxid hořečnatý
Napsal: úte čen 19, 2012 9:43 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 24157

Někde jsem četla, že je lékaři dporučené dělat si klistýr pravidelně jednou za měsíc, je to pravda?

Napsal: pát čen 08, 2012 12:20 am 

janin píše:Tak to má 6ma pravdu. Ja som tiež užívala pred rok a pol antidepresíva/reaktívna depresia po stanovení diagnózy.../,ale len mesiac,pretože som si uvedomila,že tade cesta nevedie.Našla som toto fórum a naozaj čistenia čreva,chlorid horečnatý pomohli a teraz som na tretej kúre na posilnenie ...

Napsal: čtv čen 07, 2012 8:58 pm 

6ma píše:deprese - cistit streva, dodavat horcik, at uz chloridem horecnatym,tak take jidlem(napr. orechy(resp. orechove mleko),grep,..., da se tady dohledat), za dalsi doporucuju provest ocistu nadlevinek ( vlastne to tak uplne ocista neni - jis lekorici a dodavas vit B5 a B1) je tady o tom vlakno ...

Napsal: čtv čen 07, 2012 3:37 pm 

janin píše:Zdravím pisnicka.Mne naozaj pomohli odstrániť celulitídu pravidelné očisty.Robím ich už vlastne 8mesiacov.Schudla som cca 10kg.Zatiaľ intenzívne očistu pečene,klystíry,očistu kĺbov,néti,očistu žalúdka a raz som v zime robila očistu lymfy.Chystám sa na šanku,trojčátko a očistu ĺadvín melón ...
Stránka 152 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem