Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 2:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 154 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: sob kvě 05, 2012 7:08 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Majsa píše:Parada.Dekuju moc za vycerpavajici odpoved.Podle tech symptomu v tom vidim dokonale nejen sebe,proste stavy hypoglykemky,kdy po prezrani se, se dostavi pocit blaha,ale i problemy rodinnych prislusniku..Urco vse prozkoumam. Jinak tu ashwagadhu muzu koupit tuto? http://www.tinktura.eu/bylin ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: úte kvě 01, 2012 4:00 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Majsa píše:Dobry den,chtel jsem se zeptat,jestli jsou jeste nejake zpusoby,jak podporit nadledvinky?Nikdy jsem s nimi problemy nemel,az po prechodu na zdravou stravu,ale ty to nepricitam,pze vim,ze k tomu mam dispozice po mame,ta s nima trpi uz dlouho,ale neresi to.. Beru 14dni lekorici i becka podl ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned dub 22, 2012 10:09 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Jarda píše:1)Ano, ale játra mohou být citlivější a něčím se musíte vyčistit, čili stejně potřebujete nějaké projímadlo. 2)Tak s tím bych rozhodně nečaroval. 3)Tím není co pokazit. 4)Nedovedu posoudit, ale pokud vyčistíte střevo, játrům určitě ulevíte. Dobry den Jardo, dekuji Vam za odpoved. Co se ty ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 12, 2012 10:34 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Dobry den, chtel bych se zeptat na nasledujici dotazy: 1. Je mozne udelat jaterni ocistu i bez Epsomske soli? Minule jsem mel pocit, ze jsem z ni byl dost dehydrovany. 2. Je vhodne pridat do oleje nejaky fungicit napr. pelynek/hrebicek pro boj s parazity? 3. Je vhodne delat jaterni ocistu kdyz si my ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zažité rady,pověry a doporučení...

Předmět příspěvku: Zažité rady,pověry a doporučení...
Napsal: čtv dub 12, 2012 9:29 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 9718

Souhlasím s minimálně jedním teplým jídlem denně, jíst malé pozce 5x denně, to ano, ale s tou večeří, no nením, prý by se měla sníst do 17:00 a pak už jen třeba ovoce, ale zase jsem slyšela že prý i z nadmíry ovoce se přibývá na váze, tak nevím. Já každopádně proferuji ovoce a zeleninu, mám dcerku m ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát dub 06, 2012 8:19 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Citace:Trošku mi to připomíná jako když někdo píše, že měl silný průjem a že to určitě značí, že se tělo zbavuje candidy. Ano, existuje tzv. Herxheimer-Jarmuschova reakce, kdy se přechodně zdravotní stav zhorší, aby se následně zlepšil, ale to mi vůbec nepasuje na to, co tady píše kolega... Na Herx ...

Napsal: pát dub 06, 2012 4:46 pm 

Dobry den, o vanocich jsem provedl trojcatko a do toho jsem jeste 1x za den pred spanim vypil 1/2 litru tibetskeho kefiru. Nevim co jsem udelal spatne, ale od te doby se citim mnohem hure. Hodne me boli ve strevech, mam paleni v podbrisku i u zaludku, mota se mi hlava a boli me hlava, tuhne mi krk i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob bře 17, 2012 1:12 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Dobry den, chtel bych Vas poprosit o radu. Byl jsem vysetreny na gastroenterologii s vysledkem zanet jicnu a mirna gastritida. Byl mi predepsat lek loseprazol na snizeni HCL v zaludku. Dle krkaciho testu (krknuti se dostavilo az za 10 minut) mam nedostatek zaludecnich stav. Chtel bych se Vas zeptat ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv úno 23, 2012 3:34 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

Jarda píše:Tak stres je zabiják číslo jedna, čili by jste se ho měl včas zbavit a vaše úvaha o štítné žláze je správná, nicméně vyzkoušejte i schizandru čínskou, která je v nabídce na konci fóra a čištění jater, to má na uvedené situace také zásadní vliv. Jardo, rad bych se Vas zeptal na spojitost s ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Javorová očistná kůra - detoxikace

Předmět příspěvku: Javorová očistná kůra - detoxikace
Napsal: úte úno 21, 2012 6:22 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 18578

Hezký podvečer, již dva držím tuto javorovou očistnou kůru. Asi určitě víte, oč se jedná: ráno se vypije až litr slané vody, přes den namíchané drinky (javorový sirup, citrónová stava, kajensky pepr) plus neperliva voda, obcas matový čaj..a vecer caj na projímání. Kůra se má držet deset dní. Je to o ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: úte úno 14, 2012 12:13 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Nejhorší na tom všem je, že obyčejný člověk tomu nerozumí a přijímá jen to, co je mu médii (lékaři, vědci, politiky atd.) předkládáno. A myslí si, že to ti různí "alternativci" přehánějí. Ani jsem se doma s rodinou nemusela hádat a něco dokazovat, stačilo, abych jim přečetla diskuzi pod článkem. Jse ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon úno 13, 2012 11:05 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Trosku se citim zaskocen informaci, ze by se SP mela konzumovat pouze cerstva. Vzdy si ji vyrabim tak na 3 dny dopredu a mam ji v lednicce pro kazdodenni snidani. Je to spatne? Je opravdu nutne ji vyrabet teste pred konzumaci? Dekuji za odpoved.

Napsal: pon úno 13, 2012 10:02 pm 

Dobry den, chtel bych se zeptat na krevni testy na candidu. Maji nejakou vypovidaci hodnotu? Nechal jsem si je spolecne s dalsimi testy udelat a vysly mi negativne (hodnota 0,1 z povoleneho intervalu 0,0 - 0,3). Je lepsi se spolehnout na plivaci nebo krevni test? Dekuji.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv úno 09, 2012 3:00 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Tak už mě zase doma utloukaj argumentama,po přečtení tohoto článku na Novinkách.cz: http://www.novinky.cz/zena/zdravi/25841 ... nismu.html

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: sob led 28, 2012 1:07 am 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Dobrý den, požádala mě známá, jestli bych jí na tomto webu nezjistila,jak předcházet,nebo léčit šedý zákal. Co jsem zde načetla, tak snad jenom koloidní stříbro a urina. Jsou ještě i jiné možnosti? Děkuji...
Stránka 154 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem