Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 2:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 155 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: ned led 15, 2012 1:42 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Moc děkuji za informace. Do nemocnice nepůjdu, to jsem se již rozhodla. Jen, ale nevím, zda by nebylo vhodné držet třeba 1-2 dny půst, pak 1-2 dny převážně zelenina, ovoce, rýže a pak bych provedla šanku a příští pátek játra? Nevím jak dlouho při své váze bych měla držet hladovku. Změnu jídelníčku p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: ned led 15, 2012 8:30 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

dobrý večer, chtěla bych Vás poprosit o radu. Trpím atopickým ekzémem od 6měsíců do 11let. V pubertě se neozval, ale teď poslední rok a půl s ním bojuji, co můžu. Je mi 21let. poté, co jsem přestala kouřit, pít alkohol, snažím se stravovat zdravěji- Od té doby mi vyjel šíleným způsobem, kompletně po ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon led 09, 2012 9:41 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Dnes jsem shlédla skvělý dokument o výživě, nevím jestli už není někde na tomto webu uveden, pokud ne,velmi doporučuji ho shlédnout.Stále více se ujišťuji o tom, že pro své zdraví můžeme udělat opravdu mnoho, když změníme životosprávu: http://www.ulozto.cz/12143326/radeji-vi ... zdravi-flv

Napsal: pon pro 26, 2011 9:53 pm 

Jarda píše:Tak oni jsou opravdu extrémisti, tolik toho pálivého zase nemusíte. Tuk musíte také s omega 3 mastnou kyselinou, jinak to také nebude fungovat. Schizandra se bere za den 1 gram, tedy cca 10 kuliček, důkladně rozžvýkat a spolknout, ideální je rozdělit si to množství na tři dávky v průběhu ...

Napsal: pon pro 26, 2011 8:49 pm 

Jarda píše:Nárazově vysadit antidepresiva je nesmysl, to je jako při odvykání na tvrdé drogy, což ostatně antidepresiva vlastně jsou. Ideální je tělo intenzivně čistit a pak většinou rychle klesá závislost na lécích, což vám umožní dávky snížit a postupně braní toho sajrajtu ukončit. Teplá jídla jso ...

Napsal: pon pro 26, 2011 5:04 pm 

Jarda píše:Celý problém je v zanesení těla množstvím toxinů a musíte si tedy svoje tělo představit jako sud plný kyseliny a zamyslet se na tím, zda se do plného sudu dá ještě nějaká kyselina přilévat. Prášky jsou vždy kyselina a do plného sudu se nic přilévat nedá, musíte něco vylít, což znamená ide ...

Napsal: pon pro 26, 2011 3:17 pm 

Zdravím vás Jani, děkuji za rady, už i to pochopení mé situace mi dodává odvahu do toho jít. Já několik let užívala Cipralex a teď užívám 225mg Olwexye.Jako berličku občas Neurol nebo Lexaurin. Cítím se být bez emocí, neschopnosti smutku, neschopnosti radosti. Cítím že mě ty léky drží v jakémsi nepř ...

Napsal: pon pro 26, 2011 11:04 am 

No nevím nakolik to v tomto stavu zvládnu svou vůlí,nebo spíš "nevůlí" , ale chci to zkusit. Doktory to ani nezajímá, co člověk jí, jak s stravuje a když už nevědí co dál,pošlou člověka na psychiatrii, nebo ho mají za simulanta.

Napsal: pon pro 26, 2011 10:48 am 

No kéž byste měl pravdu, hořčík mám doma od vás...Ty deprese mě ničí a kompenzuju to jídlem, hlavně sladkým a to pak přináší své "ovoce" v podobě nadváhy.Moc si nevěřím, ale chci to zkusit.Když si člověk nepomůže sám,tak mu nepomůže nikdo, tím spíš doktoři...Díky.

Napsal: pon pro 26, 2011 10:27 am 

Děkuji za odpověď. Mně jde hlavně o to, abych zatím bez velkého úsilí mohla začít s lepším stravováním, neboť mě sužuje únavový syndrom, depresivní porucha a autoimunitní onemocnění štítné žlázy a díky tomu všemu jsem neustále unavená a u žádné činnosti nevydržím moc dlouho.Takové předepsané recepty ...

Napsal: ned pro 25, 2011 7:57 pm 

Pane Jardo,existuje na českém trhu kvalitní kuchařka (kniha),podle které lze připravovat jídla dle vašich principů? Možná se někde v diskuzi o tom píše, ale je toho tady hodně a ještě se v tom tak dobře neorientuji. Děkuji.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kumulace škodlivin v potravním řetězci

Napsal: pát pro 16, 2011 10:27 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 29367

Doporučuji shlédnout tento dokument o výživě, je to dost děsivé. http://dokumentarni.tv/zdravi/na-jidle- ... od-matters

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned pro 04, 2011 7:39 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Dobry den Jardo, chtel bych se zeptat na nasledujici dotazy: 1. Je mozne behem kury "Trojcatko" rovnez posilovat nadledvinky? Nebude se lekorice nejak tlouci s pelynkem a hrebickem? 2. Je mozne behem kury "Trojcatko" pouzivat Sanogel? Napadlo me, ze bych tak telu ulehcil zbavit se toxinu z mrtvych b ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte lis 08, 2011 5:28 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Děkuji panu Jardovi a Sakulovi za radu s výplachem žaludku hodinu po vypití olejové emulze. Skutečně mně nebylo vůbec zle od žaludku, tak jako v prvním případě.Krásně jsem spala celou noc. Sice ze mě vyšlo jen spousta malých drobných kamínků (tak 3mm) větší žádné. Při první očistě vyšly i větší, ale ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv říj 20, 2011 9:55 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Dobry den Jardo, chtel bych se Vas zeptat na nasledujici otazky: 1. Je nutne udelat po 8 tydnech uzivani lekorice(2x denne) + B5 (1000mg) + B1(100mg) prestavku napr. 8 tydnu? Pak bych rad kuru zopakoval. Tlak mi uzivani lekorice nijak nezvysuje. 2. V pripade, ze je vhodne udelat prestavku od lekoric ...
Stránka 155 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem