Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 1:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 156 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: sob říj 15, 2011 11:54 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Tak jsem dle předlohy zkoušela poprvé výplach žaludku. Sice se mi do toho moc nechtělo, ale co by člověk neudělal pro své zdraví,že? Vypít vlahou vodu nebyl takový problém ( i když já jsem zvyklá pít hrozně málo, tak to do mě moc nelezlo). Největší problém mi dělalo vyvolat dávení,použila jsem na to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: pát říj 14, 2011 9:11 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

Zdravíčko, já mohu z vlastní zkušenosti tuto formu topení rozhodně doporučit. Sama infratopení dnes využívám při mnoha příležitostech a rozhodně si nemohu na nic stěžovat. A pokud mohu, určitě bych odkázala na tento web: http://www.tkf.cz/infrazarice na kterém jsem dosud vše kupovala.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned říj 02, 2011 7:41 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Tak jsem poprvé vyzkoušela očistu jater, přesně podle návodu. Jako předchozí přispěvatelce, se i mně asi 2 hodiny po vypití oleje s grepovou šťávou, udělalo hodně špatně, na zvracení, do rána jsem nespala, břicha jsem se nemohla ani dotknout.. V půl 6 ráno jsem si musela dát žaludeční kapky, abych m ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon kvě 09, 2011 10:42 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Dobry den, chtel bych Vas poprosit o zodpovezeni techto mych dotazu: 1. Da se pouzivat pelynkova nat nebo jen plod...? V mlynku na kavu bych si tuto nat rozdrtil na prasek. 2. Je mozne behem uzivani pelynku pocitovat psychickou labilitu (kvuli Thujonu)? Pokud ano, da se to resit horcikem nebo klysty ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 07, 2011 12:18 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Dobry den Jardo, mam za sebou 2. ocistu jater, kterou jsem provedl asi pred mesicem. Citim se mnohem lepe a opravdu je videt velky ucinek teto metody. Presto me zarazi "divny pocit", ktery zacal po provedeni teto ocisty. Od cisteni jater se neustale "osivam" a jakoby me na ruznych mistech stridave l ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned led 30, 2011 9:13 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Dobry den Jardo, dnes poprve jsem se odhodlal k Sance podle Vaseho navodu. Pristoupil jsem k tomu zodpovedne a jiz 2 tydny jim vegetarianskou stravu. Posledni tyden jsem provadel kazdy vecer klystyr a 2 dny pred Sankou jsem drzel monodietu s okurkami. Procetl jsem si cele forum a zkusenosti ostatnic ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: MMS

Předmět příspěvku: MMS
Napsal: pon led 10, 2011 6:38 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 20180

Dobry den, MMS se da opatrit tady: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251 Nick

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stimaral

Předmět příspěvku: Stimaral
Napsal: čtv led 06, 2011 2:09 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 12062

Moc Vam Jardo dekuji za odpoved. Chtel bych se Vas jeste zeptat na zminene vitaminy. Co se tyka vitaminu B, znam pouze B komplex forte. Co se tyka horciku, napada me pouze Magne B6 nebo Dologram. Precetl jsem si zde clanek o chemicky vyrobenych vitaminech a mam pocit, ze B komplex a Magne B6 do nich ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stimaral

Předmět příspěvku: Stimaral
Napsal: úte led 04, 2011 10:25 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 12062

Dobry den, chtel bych se Vas zeptat jaky mate nazor na pripravek Stimaral od firmy Energy. Na svych internetovych strankach tvrdi, ze ucinky Stimaralu predci zensen i eleuterokok. http://www.energycentrum.cz/stimaral.php Dostal jsem se do znacneho psychickeho vycerpani (trauma + stres v praci) a zva ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob říj 23, 2010 10:00 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jarda píše:Již mnohokrát jsem zde psal, že je to hodně o tuku a tím zalepíte buňky, pak vlastně cukry nepálíte, ale krmíte si v těle mrchožrouta. Tím se tělo silně překyseluje, pH moči klesá do velice nebezpečných hodnot a to produkuje ty uvedené stavy, které jsou vyloženě z vysoké kyselosti. Jinak ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: úte zář 21, 2010 9:18 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Zdravím já mám takovou zkušenost, že mě po jetelu trochu pálila žáha ale je fakt, že to teprve zkouším, tak jsem toho nevypila velké množství a udivilo mě, že jetel, jitrocel a trocha kopřivy rozmixované krásně voní. Možná to pomůže i ostatním mám krevní skupinu A a pokud strava s tímto souhlasí jet ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kefírová houba

Předmět příspěvku: Kefírová houba
Napsal: úte zář 21, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 490
Zobrazení: 657917

Tak zdravím všechny já mohu doporučit například tibetskou houbu nebo léčivé tělové svíce, které jsou opravdu bezvadné z vlastní zkušenosti u obého. obojí je možno sehnat na internetu www.suplicek.cz

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned zář 19, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Dobrý den. Dnes jsem poprve prováděla sankhapraksalanu přesně podle Vašeho návodu a musím říci, že se cítím skvěle. Jsem ráda, že jsem Vaše stránky objevila. Děkuji

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned zář 05, 2010 12:17 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Zdravím Listuji tímto fórem a lituji pouze toho, že sem na něj nenarazil dříve. Po mnohých testech u praktika i specializovaných odděleních se stále nedaří diagnostikovat problém(jejich léky stále odmítám). Podle všeobecně dostupných příznaků se stotožňuji v 8 bodech z 10. Ale pouze v několika přípa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon dub 05, 2010 8:50 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jarda píše:dz.el píše:A co tenhle olej je přímo z potravinářského závodu. http://www.pikant-ostrava.cz/katalog-pr ... y-olej.php Jak píše Xion, pokud to všechno opravdu dodržují, tak je to v pořádku, ale nikde jsem tam nenašel cenové relace. Pokud to prodejce takto tají, tak má zpravidla dobrý důvod ...
Stránka 156 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem