Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 1:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 157 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: ned dub 04, 2010 8:03 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Jardo děkuji, nikdy by měl nenapadlo, že to může být takový problém. V našem zdravotnictví není podle mě reálné, aby mě kyselinu chlorovodíkovou píchli. Navíc jsem na biologické léčbě a jiný lékař než revmatolog mě teď nepíchne vůbec nic, neboť se bojí. A ještě dotaz ze zajímavosti, opakuje se u Vás ...

Napsal: ned dub 04, 2010 8:45 am 

Dobrý den Jardo, já jsem asi nějaké podivné stvoření, pač pořád bojuji s alkalózou! Aplikuji cca dvě mocca lžičky kys. askorbové denně (moje dávka do průjmu), včera jsem si dokonce dala vařený nezdravý oběd, tentokrát s hovězím vývarem, dále nezdravý dezert a přesto dnes ráno opět sliny 8 a moč 8,5. ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon bře 29, 2010 9:48 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, jak je to s měsíčky ? Dříve chodily pravidelně i přes bolesti a léky. Teď už dlouho nic. Je možné, že moje razantní změna je zaskočila ? Nebo je v tom nějaký fígl ? Mám čekat a být trpělivá, nebo něco dělat. Děkuji.

Napsal: pát bře 26, 2010 1:14 pm 

Veverka píše:Zdravím, došla jsem k Vašemu tématu a smekám před Vámi. Jste šikulky. Určitě to není jednoduché, ale pro Vaše těla přínosné. Uvědomily jste si zavčasu, že se dá dělat i cosi bez lékařů a to je báječné. Je však stále spousty lidí, kteří na stravu a sebeuzdravení nevěří. Jděte jim zdárným ...

Napsal: čtv bře 25, 2010 2:17 pm 

Jarda píše:To je těžké něco nového radit, pokud to staré zabralo a fungovalo, snad jenom to, že je nutné to celé zase zopakovat a pokusit se o ovládnutí vlastních chutí v momentě, kdy mě zdánlivě nic není. Tyto potíže se notoricky vrací a opravdu se to moc dráždit nedá, to by šlo až po velmi dlouhé ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: stř bře 24, 2010 5:55 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Dobrý den, mohu se prosím zeptat jaké medy jsou vhodné a jaké nevhodné ? Děkuji.

Napsal: stř bře 24, 2010 3:10 pm 

Dobrý den Jardo,tentokrát prosím o pomoc..před několka dny jsem prodělala lehčí virózu a záněty se opět začaly nekontrolovaně tvořit. Ph moči je dokonce 7 a moč je ne žlutá, ale spíš lehce fosforově zelená. Vysvětluji si to tím, že z těla odchází kys. močová.? Faktem je, že jsem poslední dobou tu a ...

Napsal: stř bře 24, 2010 9:20 am 

Jarda píše:Musí to být jednoznačně pouze zásadité potraviny a pokud vám chybí tepelně upravené jídlo, tak brambory nasucho upečené ve slupce, na plechu v troubě s bylinkami, nebo uvařené bylinkami dochucené fazole s nakrájenou syrovou paprikou. Snažte se dostat co nejrychleji na pH moče 7-7,5 pH a v ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: stř bře 24, 2010 8:55 am 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

Dobrý den, Milenko napište sem prosím jak se Vám takto podařilo vyléčit dítě. Já tomu tady ještě moc nerozumím, ale potřebovala bych léčit své děti též bez antibiotik. Děkuji.

Napsal: úte bře 23, 2010 3:41 pm 

Dobrý den, jsem tu po několika dnech a hlásím úspěch. Očistu střev už zvládám bravurně. K okurkám a melounům jsem přiada ještě brambory a banány. Musím konstatovat, že bolesti opravdu ustupují a je mi lépe i jsem pohyblivější. Tak vydržím a budu se snažit dále. Můžete mi prosím poradit, co bych ješt ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: sob bře 20, 2010 8:14 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Nowokayne nejsi sám. Mě se to povedlo taky. Prostě se učíme. Ale je fajn, že Ti kousek zbyl a tam už to uděláš správně jak já a bude dobře. A neboj se ona ta houba fakt roste rychle. Já mám z jedné pidikuličky už slušnou kouličku. A kefír mi futná. Zas jsem ještě nikde nesehnala kozí mlíko.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: pát bře 19, 2010 10:49 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

Jarda píše:Tak s tím zkušenosti nemám, ale domnívám se, že tam žádný zásadní problém nehrozí pokud to nebudete používat přímo koncentrované, ale trochu si to naředíte vodou. Vhodný způsob aplikace bych viděl kloktání, případně si lehce vyčistit touto tekutinou zuby. Děkuji. A ještě se zeptám. Bude M ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: čtv bře 18, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

Mám prosbu. Jak dalece může nebo nemůže MMS poškodit můstky ? Má to na ně nejaký vliv ?

Napsal: pon bře 15, 2010 7:46 am 

Dobrý den, tak už jsem pročetla očistu střev. Dnes na to budu večer připravena. Od pátka jsem na okurkách. Melouny v Albertu opravdu neměli a i se mi prodavačka vysmála. Léky jsem vysadila a příšerně mi bolí hlava. Ale chci to zvládnout bez léků co to půjde vydržet. Děkuji všem, co přispívají do těc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: ned bře 14, 2010 9:44 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

Jarda píše:Pokud by byly syrové brambory jedovaté, tak jsem již minimálně 26 let mrtvý. Čerstvá šťáva, nebo rozmixovaná kašička ze syrových brambor, je jeden z nejlepších a zdravotně neškodných odstraňovačů pyrózy, která vzniká z našeho nesmyslného přežírání a chemicko-potravinářských produktů. Opra ...
Stránka 157 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem