Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 1:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 158 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pát bře 12, 2010 9:03 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Jarda píše:Pro tento stav jsem přesvědčen, že děláte dvě zásadní chyby. Promyslete si jak to začalo a zjistíte, že patrně překyselením. Logické je se tedy tělo odkyselit a vy naopak do sebe cpete kvanta kyselinotvorných pilulí. To se potom nedivte, že se váš stav pouze zhoršuje. Další jsou ty psychi ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: čtv bře 11, 2010 9:22 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Já jsem na tom podobně a proto jsem ráda, že jsem našla toto téma zde. Také si se mnou lékaři něvědí rady a léky proti bolestem už mám všade po kapsách a jím je jak bombóny. Trvá to u mě 3 roky a nikde nic neobjeveno. Přesto mě to trápí a chci s tím skoncovat. Díky, že jste tu a snad nám pomůžete. A ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: úte úno 09, 2010 2:07 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Dobrý den Jardo, po 10. denní úpravě stravy (z technických důvodů zatím pouze stravy - manžel je v zahraničí a s dvěma malými dětmi si na šankaprakšalánu netroufnu, byť ji teoreticky nastudovanou mám) došlo k významnému zlepšení stavu. Artritida sice doslova projíždí klouby i měkké tkáně, ale zánět ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aloe vera

Předmět příspěvku: Aloe vera
Napsal: pát úno 05, 2010 2:41 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 26785

Dobrý den Jardo, jaký je Váš názor na užívání Aloe vera gelu s koncentrací 99,5% ve vazbě na vit., minerály, ale především pro své protizánětlivé účinky. Má smysl jej užívat při revmatoidní artritidě? Děkuji. http://www.aloeverashop.cz/detail-17974 ... vera-gel-/

Napsal: stř úno 03, 2010 9:39 pm 

Dobrý večer Jardo,je vhodné podle se Vás vyhýbat při revmatoidní artritidě i některým z Vámi doporučených potravin? Některé zdroje uvádí např. čočku, ale již nevysvětlují proč. A druhý dotaz, pokud budu dodržovat odpovídající jídelníček, které vitamíny, minerály atd. mám dodávat uměle? Dočetla jsme ...

Napsal: sob led 30, 2010 9:07 pm 

Dobrý večer Jardo, stal se ZÁZRAK. Teď večer se skutečně cítím líp. Ráno, než jsem stihla přečíst Vaši odpověď, jsem bohužel pozřela musli se sójovým mlékem. Pak již jen jablka a jablečný džus doma připravený. Vše ostatní mě je zatím jasné. Doslova hltám Vaše stránky, jsou perfektní! Na závěr si neo ...

Napsal: pát led 29, 2010 10:07 pm 

Dobrý den Jardo, detailněji již druhý večer pročítám Vaše stránky a intuitivně citím, že jsem konečně našla NĚCO,něco velkého, co již delší dobu hledám a co mě, věřím, pomůže. Mám 32let, dvě malé děti (4,5 a 1 rok) a před dvěma lety mě byla diagnostikována revmatoidní polyatritida . Údajně "težkého ...
Stránka 158 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem