Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 5:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 25 výsledků ]

Stránka 2 z 2 Přejít na stránku Předchozí  1, , 2
Autor Zpráva

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Výborná červená řepa

Předmět příspěvku: Výborná červená řepa
Napsal: stř pro 28, 2011 2:28 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 153130

V boji proti kvasinkám mě zachutnala červená řepa, kterou jsem v minulosti NIKDY nejedla, protože mě nechutnala. Dnes je po mrkvi moje nejoblíbenější.... vyzkoušejte také, možná někomu zachutná. Červenou řepu nastrouhám na hrubším struhadle, dám na pár minut do napařovacího hrnce (kdo nemá, dá do ka ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: stř pro 28, 2011 12:48 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Já z diskuzí na tomto webu usoudila, že brambory upečené ve slupce ano - ty si občas dám, no asi blbě pochopeno. A jak je to s pohankou a jáhlami? Mouku ani rýži nejím vůbec, ty dvě si také někdy dám. Než začnu užívat Vámi doporučený taurin, našla jsem si na webu o něm dostupné informace. Mimo jiné ...

Napsal: úte pro 27, 2011 6:10 pm 

Děkuji za radu, vyzkouším. Já si na první svátek dala červené zelí s masem z kačeny, zakoupené od známých ze dvora......... no bylo mě mě nádherně když jsem se najedla, pak už to bylo horší....... kyseliny jsem po měsíci opět cítila celou noc až v krku, ráno jsem měla oteklou nohu /tu, na které jsem ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vhodnost očisty v těhotenství a při kojení

Napsal: úte pro 27, 2011 5:39 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 150534

Dobrý den pane Jardo, dnes chci poprosit o radu pro moji dceru, která je v pátém měsíci těhotenství. Začínají jí už nyní otékat kotníky a kolem očí /hlavně víčka a koutky/má tmavé kruhy. Poradíte prosím, co může být příčinou, případně jaké testy si má nechat udělat, jaké užívat doplňky stravy. Ona s ...

Napsal: pon pro 26, 2011 7:24 pm 

Já jsem doposud jedla vše vypěstované na poli, bez chemie. Už jsem zkonzumovala všechnu mrkev, která nám měla při naší běžné dřívější spotřebě vystačit až do jara......... tak jsme koupili tu krásnou v supermarketu, udělala jsem si šťávu jako vždy - mrkev, jablko, pomeranč a bylo mě špatně cca půl h ...

Fórum: PF 2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020,2021,2022,2023,2024,2025,2026   Téma: PF 2012

Předmět příspěvku: PF 2012
Napsal: pon pro 26, 2011 12:53 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 79685

Panu Jardovi a všem na tomto fóru přeji příjemné prožití svátečních dnů, do Nového roku hodně životního optimismu a sil při zdolávání životních překážek.......... Panu Jardovi děkuji za toto fórum, za bezmeznou trpělivost, kterou s námi má, za jeho rady, nesmírně si jeho práce vážím. Všem "marodům" ...

Napsal: úte pro 13, 2011 1:47 pm 

Na čem by vydělával farmaceutický průmysl, kdyby nebylo těch, kteří upřednostňují pilulku před trochou námahy s přípravou zdravého jídla? Já když spočítám vydané peníze za moji "tabletkovou" léčbu v letošním roce, tak bych za to měla pěknou dovolenou. No nic. Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hle ...

Napsal: úte pro 13, 2011 12:28 am 

Děkuji panu Jardovi i Joi. Reaguji se zpožděním, ale chtěla jsem mít nějaké výsledky. Udělala jsem si po tři dny krkací test. 1 den: 2 krky do 1 minuty, 1 do 4 minut, 2 den: 2 do jedné minuty, jeden nad 5 minut, , 3 den: 3 do 1 min., další po 5 minutách. Také jsem si po tři dny dělala plivací test n ...

Napsal: pon pro 05, 2011 11:23 am 

Dnes jsem si udělala krkací test. Po 2,5 min. jsem krkla jednou a velice málo. Pak až za 8 minut dva větší krky a to bylo vše! Měl jste pravdu, HCL asi vůbec nemám..... proč je tekutina, která se mě vrací kyselá? Obvodní lékařka mě na popsané potíže doporučila Anacid..... Připadám si jak blbec, kter ...

Napsal: pát pro 02, 2011 11:19 pm 

Pročetla jsem zde hodně témat s Vašimi radami, kterými se budu snažit řídit. Prosím o radu, jak začít. Trápí mě pálení žáhy, které se v poslední době stupňuje. V ústech mám stále pocit, jako bych právě snědla kyselou okurku. Mám pocit, jako bych v žaludku "vyráběla" neskutečné množství šťáv, které s ...
Stránka 2 z 2 Přejít na stránku Předchozí  1, , 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem