Autor |
Zpráva |
|
|
Předmět příspěvku: |
Re: Čemu věřit ? |
|
|
Jaromir píše: Zdravím, k tomuto příspěvku mě přiměly tyto výzkumné zprávy: http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspxhttp://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-questionhttp://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3sTady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3 Informace, po kterých musí být mnoho lidí zklamáno. ------------------------------------------------------------- Tady se dělá z překyselení velké tajemno: http://nemoc-info.czhttp://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1http://studiozdravi.comhttp://www.fitdieta.cz/Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. -------------------------------------------------------------- A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste: http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech--------------------------------------------------------------- Ještě se ptám, jaký má toto smysl ? http://www.zdravi-stihli.cz/cenik/Jaromír Členové inzenyr a Xeelee vám odpovídají dobře, nesmíte všemu věřit, na netu je i spousta nesmyslů a dokonce i vyloženě cílených lží.
[quote="Jaromir"]Zdravím,
k tomuto příspěvku mě přiměly tyto výzkumné zprávy:
[url]http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspx[/url]
[url]http://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-question[/url]
[url]http://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3s[/url] Tady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3
Informace, po kterých musí být mnoho lidí zklamáno. ------------------------------------------------------------- Tady se dělá z překyselení velké tajemno:
[url]http://nemoc-info.cz[/url] [url]http://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1[/url] [url]http://studiozdravi.com[/url] [url]http://www.fitdieta.cz/[/url]
Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. -------------------------------------------------------------- A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste:
[url]http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech[/url]
--------------------------------------------------------------- Ještě se ptám, jaký má toto smysl ?
[url]http://www.zdravi-stihli.cz/cenik/[/url]
Jaromír[/quote] Členové inzenyr a Xeelee vám odpovídají dobře, nesmíte všemu věřit, na netu je i spousta nesmyslů a dokonce i vyloženě cílených lží.
|
|
|
|
Napsal: ned črc 15, 2012 10:05 am |
|
|
|
|
|
Předmět příspěvku: |
Re: Čemu věřit ? |
|
|
Jaromir píše: Omega3 sou velmi důležitý pro zdraví člověka a nijak to nesouvisí s tím, jestli sou dobrý k léčbě nebo prevenci nějaký nemoci. Statiny sou léky, omega3 nezbytná složka stravy. To se nedá srovnávat. Jaromir píše: Tady se dělá z překyselení velké tajemno: http://nemoc-info.czhttp://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1http://studiozdravi.comhttp://www.fitdieta.cz/Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. Jde o komerční stránky, jejichž účelem je zisk. Je logický, že na nich musí co nejvíc lidí přesvědčit o tom, že jde o zásadní a strašně složitou problematiku. Kdyby jim to vysvětlili, tak jejich služby lidi nebudou potřebovat. Jediným rozumným přístupem je ignorace stránek a šíření osvěty. Případně odrazení lidí, kteří v tom chtěj utopit těžce vydělaný prachy. Jaromir píše: A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste: http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrechHmm... Problém s tavenými sýry je trošku jinde a v tom článku sou i perly, který logickou argumentaci neviděly ani z rychlíku. Citace: Ostatně, původně se začaly tavené sýry vyrábět ve Švýcarsku, zemi, která je jedním ze symbolů kvality sýrařské produkce, a to již před 101 lety (od roku 1911 firmou Gerber), s tím, že se ve Švýcarsku vyrábějí dodnes. To samo o sobě vypovídá o tom, že tavené sýry nejsou v principu nekvalitním výrobkem. http://cs.wikipedia.org/wiki/Logický_klamCitace: V obou případech jde o vlastnosti, které spotřebitel požaduje, včetně možné roztíratelnosti tavených sýrů, což je také dílo fosforečnanů. Další praktickou vlastností tavených sýrů je malá lepivost těchto výrobků na své obaly – to zase mají na svědomí stabilizátory konzistence. Všechny výše jmenované látky patří mezi „éčka“. Pozor, když má nějaká hmota požadovaný vlastnosti, tak není škodlivá, protože zákazník chce, aby takovej výrobek byl. Na http://www.vitalia.cz/autori/petr-havel/ si budu muset dávat pozor. Už titulky nějakejch článků svědčí o naprostý neznalosti problematiky (grilování, dopékání, ...). Na Vitalii sem nečet článek, kterej by byl od začátku do konce tak naprosto mimo. Jaromir píše: Ještě se ptám, jaký má toto smysl ? Už tomu začínáš rozumět? Jo a naprosto souhlasím s tím co ti napsal inzenyr.
[quote="Jaromir"][url]http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspx[/url]
[url]http://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-question[/url]
[url]http://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3s[/url] Tady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3[/quote] Omega3 sou velmi důležitý pro zdraví člověka a nijak to nesouvisí s tím, jestli sou dobrý k léčbě nebo prevenci nějaký nemoci. Statiny sou léky, omega3 nezbytná složka stravy. To se nedá srovnávat. [quote="Jaromir"]Tady se dělá z překyselení velké tajemno:
[url]http://nemoc-info.cz[/url] [url]http://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1[/url] [url]http://studiozdravi.com[/url] [url]http://www.fitdieta.cz/[/url]
Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné.[/quote] Jde o komerční stránky, jejichž účelem je zisk. Je logický, že na nich musí co nejvíc lidí přesvědčit o tom, že jde o zásadní a strašně složitou problematiku. Kdyby jim to vysvětlili, tak jejich služby lidi nebudou potřebovat. Jediným rozumným přístupem je ignorace stránek a šíření osvěty. Případně odrazení lidí, kteří v tom chtěj utopit těžce vydělaný prachy. [quote="Jaromir"]A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste:
[url]http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech[/url][/quote] Hmm... Problém s tavenými sýry je trošku jinde a v tom článku sou i perly, který logickou argumentaci neviděly ani z rychlíku. [quote]Ostatně, původně se začaly tavené sýry vyrábět ve Švýcarsku, zemi, která je jedním ze symbolů kvality sýrařské produkce, a to již před 101 lety (od roku 1911 firmou Gerber), s tím, že se ve Švýcarsku vyrábějí dodnes. To samo o sobě vypovídá o tom, že tavené sýry nejsou v principu nekvalitním výrobkem.[/quote] [url=http://cs.wikipedia.org/wiki/Logick%C3%BD_klam]http://cs.wikipedia.org/wiki/Logický_klam[/url] [quote]V obou případech jde o vlastnosti, které spotřebitel požaduje, včetně možné roztíratelnosti tavených sýrů, což je také dílo fosforečnanů. Další praktickou vlastností tavených sýrů je malá lepivost těchto výrobků na své obaly – to zase mají na svědomí stabilizátory konzistence. Všechny výše jmenované látky patří mezi „éčka“.[/quote] Pozor, když má nějaká hmota požadovaný vlastnosti, tak není škodlivá, protože zákazník chce, aby takovej výrobek byl. Na http://www.vitalia.cz/autori/petr-havel/ si budu muset dávat pozor. Už titulky nějakejch článků svědčí o naprostý neznalosti problematiky (grilování, dopékání, ...). Na Vitalii sem nečet článek, kterej by byl od začátku do konce tak naprosto mimo. [quote="Jaromir"]Ještě se ptám, jaký má toto smysl ?[/quote] Už tomu začínáš rozumět?
Jo a naprosto souhlasím s tím co ti napsal inzenyr.
|
|
|
|
Napsal: pát črc 06, 2012 10:39 pm |
|
|
|
|
|
Předmět příspěvku: |
Re: Čemu věřit ? |
|
|
Jaromir píše: Zdravím, k tomuto příspěvku mě přiměly tyto výzkumné zprávy: http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspxhttp://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-questionhttp://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3sTady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3 Informace, po kterých musí být mnoho lidí zklamáno. ------------------------------------------------------------- Tady se dělá z překyselení velké tajemno: http://nemoc-info.czhttp://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1http://studiozdravi.comhttp://www.fitdieta.cz/Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. -------------------------------------------------------------- A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste: http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech--------------------------------------------------------------- Ještě se ptám, jaký má toto smysl ? http://www.zdravi-stihli.cz/cenik/Jaromír Myslim, ze odpoved je celkem jednoducha, nakupovat pouze jednoduche primarni potraviny a jednoduse je take zpracovavat. Cokoliv je prumyslove zbastlene je potencialne zdravotne nebezpecne. Uz to provozuji 2,5 roku a jde to celkem bez problemu. Nejak mi ani varena strava neschazi. Navodu na tomto webu jsou mraky. Kazdy si bez problemu muze vybrat. Temi uvedenymi clanky bych se ani moc nezabyval, tezko se da zjistit, ktery z clanku je skryta placena reklama. Nejlepsi zjisteni je, za Vami zvoleny postup stravovani Vam prospiva. Neni nad osobni zkusenost. Inzenyr
[quote="Jaromir"]Zdravím,
k tomuto příspěvku mě přiměly tyto výzkumné zprávy:
[url]http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspx[/url]
[url]http://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-question[/url]
[url]http://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3s[/url] Tady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3
Informace, po kterých musí být mnoho lidí zklamáno. ------------------------------------------------------------- Tady se dělá z překyselení velké tajemno:
[url]http://nemoc-info.cz[/url] [url]http://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1[/url] [url]http://studiozdravi.com[/url] [url]http://www.fitdieta.cz/[/url]
Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. -------------------------------------------------------------- A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste:
[url]http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech[/url]
--------------------------------------------------------------- Ještě se ptám, jaký má toto smysl ?
[url]http://www.zdravi-stihli.cz/cenik/[/url]
Jaromír[/quote] Myslim, ze odpoved je celkem jednoducha, nakupovat pouze jednoduche primarni potraviny a jednoduse je take zpracovavat. Cokoliv je prumyslove zbastlene je potencialne zdravotne nebezpecne. Uz to provozuji 2,5 roku a jde to celkem bez problemu. Nejak mi ani varena strava neschazi. Navodu na tomto webu jsou mraky. Kazdy si bez problemu muze vybrat. Temi uvedenymi clanky bych se ani moc nezabyval, tezko se da zjistit, ktery z clanku je skryta placena reklama. Nejlepsi zjisteni je, za Vami zvoleny postup stravovani Vam prospiva. Neni nad osobni zkusenost.
Inzenyr
|
|
|
|
Napsal: pát črc 06, 2012 7:11 pm |
|
|
|
|
|
Předmět příspěvku: |
Čemu věřit ? |
|
|
Zdravím, k tomuto příspěvku mě přiměly tyto výzkumné zprávy: http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspxhttp://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-questionhttp://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3sTady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3 Informace, po kterých musí být mnoho lidí zklamáno. ------------------------------------------------------------- Tady se dělá z překyselení velké tajemno: http://nemoc-info.czhttp://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1http://studiozdravi.comhttp://www.fitdieta.cz/Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. -------------------------------------------------------------- A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste: http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech--------------------------------------------------------------- Ještě se ptám, jaký má toto smysl ? http://www.zdravi-stihli.cz/cenik/Jaromír
Zdravím,
k tomuto příspěvku mě přiměly tyto výzkumné zprávy:
[url]http://www.nhs.uk/news/2012/06june/Pages/omega-3-fish-oil-cognitive-decline-demntia.aspx[/url]
[url]http://dansbullets.com/omega-3s-the-wrong-question[/url]
[url]http://newhope360.com/news/source-omega-says-iom-wrong-about-omega-3s[/url] Tady je zvláště zajímavý bod 7) - statiny jsou lepší než omega 3
Informace, po kterých musí být mnoho lidí zklamáno. ------------------------------------------------------------- Tady se dělá z překyselení velké tajemno:
[url]http://nemoc-info.cz[/url] [url]http://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1[/url] [url]http://studiozdravi.com[/url] [url]http://www.fitdieta.cz/[/url]
Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí. Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné. -------------------------------------------------------------- A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste:
[url]http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrech[/url]
--------------------------------------------------------------- Ještě se ptám, jaký má toto smysl ?
[url]http://www.zdravi-stihli.cz/cenik/[/url]
Jaromír
|
|
|
|
Napsal: pát črc 06, 2012 5:53 pm |
|
|
|
|