Jaromir píše:
Omega3 sou velmi důležitý pro zdraví člověka a nijak to nesouvisí s tím, jestli sou dobrý k léčbě nebo prevenci nějaký nemoci. Statiny sou léky, omega3 nezbytná složka stravy. To se nedá srovnávat.
Jaromir píše:
Tady se dělá z překyselení velké tajemno:
http://nemoc-info.czhttp://www.poradna-prozdravi.cz/news/prekyseleni-organismu1http://studiozdravi.comhttp://www.fitdieta.cz/Tedy mnoho lidí, kteří o překyselení slyšeli se zděsí, jaká je to věda a co to stojí.
Zajímavé, že stránky jsou si velmi podobné.
Jde o komerční stránky, jejichž účelem je zisk. Je logický, že na nich musí co nejvíc lidí přesvědčit o tom, že jde o zásadní a strašně složitou problematiku. Kdyby jim to vysvětlili, tak jejich služby lidi nebudou potřebovat. Jediným rozumným přístupem je ignorace stránek a šíření osvěty. Případně odrazení lidí, kteří v tom chtěj utopit těžce vydělaný prachy.
Jaromir píše:
A pro fajnšmekry tavených sýrů poslední info - zaspali jste:
http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-tavenych-syrechHmm... Problém s tavenými sýry je trošku jinde a v tom článku sou i perly, který logickou argumentaci neviděly ani z rychlíku.
Citace:
Ostatně, původně se začaly tavené sýry vyrábět ve Švýcarsku, zemi, která je jedním ze symbolů kvality sýrařské produkce, a to již před 101 lety (od roku 1911 firmou Gerber), s tím, že se ve Švýcarsku vyrábějí dodnes. To samo o sobě vypovídá o tom, že tavené sýry nejsou v principu nekvalitním výrobkem.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Logický_klamCitace:
V obou případech jde o vlastnosti, které spotřebitel požaduje, včetně možné roztíratelnosti tavených sýrů, což je také dílo fosforečnanů. Další praktickou vlastností tavených sýrů je malá lepivost těchto výrobků na své obaly – to zase mají na svědomí stabilizátory konzistence. Všechny výše jmenované látky patří mezi „éčka“.
Pozor, když má nějaká hmota požadovaný vlastnosti, tak není škodlivá, protože zákazník chce, aby takovej výrobek byl. Na
http://www.vitalia.cz/autori/petr-havel/ si budu muset dávat pozor. Už titulky nějakejch článků svědčí o naprostý neznalosti problematiky (grilování, dopékání, ...). Na Vitalii sem nečet článek, kterej by byl od začátku do konce tak naprosto mimo.
Jaromir píše:
Ještě se ptám, jaký má toto smysl ?
Už tomu začínáš rozumět?
Jo a naprosto souhlasím s tím co ti napsal inzenyr.
_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin:
download /
online /
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!