Dobrý den,
chtěla bych Vám tímto vlastně poděkovat za tuto stránku.
Pro představu - je mi 18 let, o zdravý životní styl se zajímám v podstatě celý život, protože i moje maminka mě odmala vedla k tomu, že fast foody pro mě neexistují, zelenina je nejdůležitější, dodržovat pitný režim se musí, pohyb nesmím nikdy podceňovat atd. Od 15 let jsem z vlastní iniciativy přestala jíst maso, pravidelně sportuji a každý den si dělám vycházky lesem s pejskem. Přesto však jsem se necítila uplně ideálně. Potom jsem se náhodou dostala na Vaši stránku. Pročetla jsem si pečlivě všechny články o léčbě, a ačkoliv jsem byla zpočátku k některým praktikám nedůvěřivá, s většinou z nich jsem souhlasila, nebo se s nimi přímo ztotožňovala. Další den jsem pořád tyto texty měla v hlavě. Řekla jsem si - tak sakra na co čekám, prostě s tím začnu a rovnou teď. A začla jsem. Přestala jsem konzumovat i mléčné a vaječné výrobky, kávu, začala si hlídat raf. cukry a mouku, přestala kombinovat bílkoviny+sacharidy, hlídám si zásaditost v těle, s přítelem jsem se dohodla na vysazení hormonální antikoncepce a změnu za jinou - nehormonální (s tím jsem koketovala už dříve). Takto 'žiji' zatím něco přes měsíc, a musím konstatovat, že se cítím skvěle. Opravdu cítím rozdíl k lepšímu a nehodlám s tím přestat. Zima se mnou nic nedělá, jsem zdravá jako nikdy, jen už se těším na teplejší měsíce, až si z čerstvých bylin budu moci vyrobit zelený nápoj
Musím se přiznat - žádná webovka mě nikdy neoslovila tolik, jako ta Vaše.
Proto Vám chci velice poděkovat a jen podpořit v tom, abyste tyto praktiky předával dál. Já osobně jim 100% věřím.
S pozdravem, čtenářka S.