Dobrý den
Hned na začátku říkám, že následující řádky jsou psány jen s dobrým úmyslem, pokud budu
někoho citovat tak ho
V ZÁDNĚM PŘÍPADĚ NECHCI URAZIT A ANI KRITIZOVATA teď k věci: Ptají se zde lidé informovaní ale i úplně alternativní medicinou nedotčení a hlavně lidé zdraví nemocní,více nemocní a smrtelně nemocní a těch posledních se to celé týká
Pokud mám křeče v levém lýtku tak rozhodně nevadí pět různorodých rad od sedmi přispěvatelů, přinejhorším budu mít dál křeče a zas tak moc se nestane, ale člověk s velmi vážným onemocněním nemá na to
HLAVNĚ ČASProtože se mě to nyní týká tak mohu říct, že v těch vážných případech to čte hlavně člověk vyděšený, včera, předevčírem se dověděl že jeho život končí nebo je významně zkrácený, vědomí toho že chemoterapie mě spíš zabije a Breuss možná pomůže jsou bohužel k ničemu a odpověď
Citace:
42 dnu Breuss+40 dnu vodni pust+80 dnu navratovka=zaruceny uspech!
je fakt na ho...
Ano Breuss je určitě dobrý ale u američanů je vždy vše úžasné takže někdo přežil ale spousta lidí na to taky zemřelo,chemo taky někdo přežije a vylečí se.
Chci tím říct ,že v této situaci lidé jako já, touží spíš po opravdu vážně míněné informaci co dělat Dnes a co Zítra a co potom dál. Přečetl jsem zde mnoho příběhů a dost se opakuje situace, je položen dotaz a na něj reaguje pět šet radicích a každý jinak a tazatel už dále nereaguje a to proto že jsou mu ty informace k ničemu, doví se že musí vyřešit ionty nebo měď nebo že má parazity tak nejdřív ty a pak atd atd. Ale on má metastázy na játrech a na plicích a NEMÁ ČAS NA EXPERIMENTY a na studium toho a toho.
Omlouvám se, píšu to trochu ve vzteku ale taky nevím co vlastně změnit,ale snad takhle
Dát sem nějaký návod jaké informace při položení dotazu napsat
Chybí li nějaké říct. Dodej ještě to a to
Pak rada s tím jaké dopady a v jakem časovém horizontu má ta rada mít
a to vše aby tazatel měl pro začátek nějaký záchytný bod a to rozhodně zvýší jeho pochroumanou psychiku a zvýší sebedůvěru
A na závěr ,že jinde je to "ještě horší"
Obrátil jsem se na organizaci Amelie, což je organizace která se snaží bezplatně pomoci lidem v takové těžké situaci. Můj dotaz řešil vlastně to že mám obavu s tím že mi medicína nepomůže a jak se vyrovnat a ustát rozhodnutí tuto lečbu nebrat
část odpovědi
Citace:
Při dnešní moderní onkologické léčbě není možné uvažovat o tom, že by neléčila a byla placebo
Rozhodně při meta na játrech a na plicích nepostačí pouze posílení imunity
Nádor na tlustém střevě a meta na játrech a na plicích není diagnóza
A obecně se otevřeně hovoří o tom, že intenzivní onkologická léčba jednoho onemocnění může vést k potencionálnímu vzniku jiného onkologického onemocnění.
No tak tohle tedy nepomůže už vůbec