[quote="ovekyska":1bc8n2lv][quote="Sarka":1bc8n2lv]Předevčírem se mi narodil syn a byl to vskutku céčkový porod alá Klenner
Jen to shrnu, ve druhém trimestru jsem brala kolem 10 g denně, pak jsem se rozhodla navyšovat a dolézt pozvolna k průjmu, což se nedařilo, ve třetím trimestru jsem pár týdnů brala až kolem 50 g denně. Pak postupné snižování na asi 17-20 g denně.
Porod začal den před termínem, a to odtokem plodové vody bez kontrakcí, dítě se narodilo po 13.5 hodinách. Kontrakce jsem měla jen posledních 40 minut. Stahy snesitelné a daleko daleko příjemnější než poprvé. Porodní poranění žádné, hráz byla tentokrát zvýhodněna nejen céčkem, ale i vhodnou porodní polohou, a tréninkem s epi-no. Během porodu (za těch 13.5h) jsem užila postupně 65 g AS (ze 45 gramů kyseliny askorbové + asi 20 g sody).
Dítě se narodilo ve 14:55, do večera jsem vypila ještě AS z 18 g kyseliny askorbové. Druhý a třetí den po porodu užívám denně AS z asi 35 g kyseliny askorbové. Bez projímacích účinků.
Já i dítě jsme naprosto v pořádku. Novorozenci jsem první a druhý den podala orálně asi 20 mg kyseliny ve vodě, více moc nechtěl. Třetí den už nic, určitě má dostatek z mateřského mléka.
Všechna pozitiva tohoto porodu lze přičíst různým vlivům a můj osobní prožitek nemůže "potvrdit" žádnou teorii, nicméně je zcela v souladu s pozorováními dr. Klennera.[/quote:1bc8n2lv]
gratulujem k babatku a prajem vsetko dobre!
dakujem za pozitivny vyseldok, mohli by ste prsim tento svoj prispevok skopirovat aj sem?
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
1bc8n2lv |