Azul píše:
Hezký den, tak při braní chloridu hořečnatého jsem se dostala na čtyři tobolky ráno, pak v poledne a pak docela fest průjem takže ubírám na tři třikrát denně.Chtěla bych se zeptat, jen ujistit zda je to opravdu bezpečné, jsem v devátém týdnu těhotenství. Zároven beru v jiné hodiny minimálně 2gramy céčka. Co mě překvapilo, že zmizely těhotenské nevolnosti, i ta strašná únava. A ještě se chci zeptat, jak dlouho tak přibližně může trvat, než se objeví nějaký kladný efekt co se týče křečových žil. V horizontu- měsíc- půl roku- rok? A to ty křečáky opravdu mohou zmizet? Nebo sejen zastaví rozvoj onemocnění? Houbičku od Vás jsem ze začátku pila i litr denně ale nevím co se stalo teď mi to obrací žaludek už při pomyšlení na ni. V současnosti prostě nemohu. Ale manžel pije velmí a moc mu chutná. Děkuji za Váš čas
Je to zcela bezpečné a jediný vedlejší produkt může být průjem, jinak to má samá pozitiva. Vhodné je dodávat i vitamín D 3, tak 2000iu denně, což se u nás blbě sežene, ale venku je to běžné a vyzkoušejte třeba
http://www.swanson.cz/vitamin-d3-250pcs-2000iu. Toho vitamínu C můžete brát mnohem více, tím ničemu neuškodíte, naopak má pro zdraví vaše i plodu velký význam a jediným omezením je opět průjem. Hořčík se rovná pomalu a velký deficit se dá porovnat tak za 3-4 měsíce, někdy i déle. Křečové žíly určitě mohou zmizet, je zde na toto téma dost napsáno, tak to vlákno celé pročtěte. Kefír je výborný prostředek na srovnání mnoha problémů, čili jak to trochu půjde, tak se k němu zase vraťte.