princezna píše:
dobrý deň,
očistu som robila 3 krát, prvý krát bez soli, posledné dva s glauberovou. Vyšlo celkovo asi 2 hrste zelených a 50 ks žlčníkových kamenkov. Po poslednej kure ktorú som robila predminulý víkend je mi stále špatne, najprv bolesti brucha, rôzne zvuky, žblnkot, kŕče, doteraz ma pobolieva žlčník alebo niečo pod pravým rebrom. otázka: je to normálne, mám z ďalšou kúrou urobiť dlhšiu pauzu? mala by som ju robiť tento víkend ale fakt nevládzem, dali mi algifen a febichol. V pondelok mi robili sono žlčníka a výsledok bol - podstatná zmena nenastala žlčník celý vyplnený kamenmi, dosť ma to znechutilo. Žlčník zapálený nemám, pozitívne je že ma už tak nenadúva ale fakt je že čokoládu a sladké radšej moc nejem, lekári prevracajú očami nikdy o tom nepočuli že sa to takto robí a doporučujú žlčník vybrať. mám pocit že sa moj život točí okolo žlčníka, aký je Váš názor? myslíte si že tie kamene dostanem von?
ďakujem
S.
Ten váš nick je příznačný i k tom u vašemu uvažování, kdy nerespektujete základní logiku hry, tedy nejdříve číst, pak něco zjišťovat dotazem v příslušných vláknech a teprve poté něco zkoušet. U vás jak vidím, čtení není třeba, vše konat rychle a ještě založit nesmyslně pro jistotu nové duplicitní téma, co kdyby jsem se nudil a neměl co dělat, ono to přesouvání není tak jednoduché. Pokud by jste to dělala s rozmyslem, tak zjistíte čtením, že doporučuji tvrdé kameny rozpouštět a teprve poté žlučník čistit, jinak existuje reálné riziko přicpání žlučovodu, následného špičkového záchvatu a neodkladné operace, což je pochopitelně hovadina. Lékaři za to mají nemalé peníze, tak proč by vám měl někdo z nich radit něco za co prachy nemá, to snad bude mít logiku i pro princeznu. Mimochodem čokoládu a sladké srajdy může jíst v takovém stavu jenom naprostý ignorant, opravdu si o tom nejdříve něco přečtěte.