sad píše:
Pane Jardo , četl jsem článek bylináře Jos. A. Zentricha , kde píše / bylo vícekráte pozorováno , že kaménky se po tomto drastickém vyhánění v rekordní době utvořily znovu ... popíjení jablečné nebo grep. šťávy - 1,5 l denně a dlouhodobě , je zase vysoké riziko tvorby ledvinových kamenů / . Je to možné , při následném dodržování vhodné životosprávy / bez konzumace tučných jídel , mléka ... atd. / . V sobotu po vlastní očistě jsem našel docela dost kaménků do velikosti 8 mm , ale nic jiného .
Vám se to vyhánění zdálo drastické? Jde o cholesterol, čili pokud se někdo stravuje hůře jak prase, tak asi opravdu znovu vzniknou velice rychle, ale na správné stravě se toho bát nemusíte. Šťávy z uvedených plodin piji mnoho let, čili dlouhodobě a v obrovských množstvích. Nic jako kameny jsem nikdy neměl a předpokládám, že ani nikdy mít nebudu. To vyloženě závisí na stavu hořčíku v těle a pokud ho má cca 98 % populace nedostatek, lze tuto informaci paušalizovat, protože to pro většinu lidí platí, ale pro mě ne, já mám hořčíku opravdu dostatek. A co jste tam chtěl ještě najít, nějaký diamant, vám vaše drahé kameny o rozměru 8 mm nestačí.