andybal píše:
Dobrý den, děkuji za odpověď. Dohledat téma ohledně alergie na jablka a pilulek se mi nepodařilo, tudíž to asi nechám být, mám tři děti a času málo, nemohu sedět hodiny u PC a listovat desítkami stránek. Nevadí, já chápu, že toho máte moc a nechce se Vám odepisovat pořád dokola to samé. Zkusím jablka jíst vařená, to mi nevadí, pokud tedy opravdu nejdou vynechat, či nahradit jinou potravinou.
Děkuji a přeji příjemně strávené vánoční svátky. A.
Jabka by byly lepsi, ale kdyz udelas ocistu bez nich, tak to bude rovnez fungovat. A mozna se po par ocistach problemu s jabky zbavis. Ja jsem delal svych prvnich 6 ocist bez jablek a bylo to OK a vysla spousta "kamenu", tedy mekkych vetsinou zelenych kulicek.
Takze moje doporuceni, ocistu udelej protoze je velmi uzitecna a jablka a jablecou stavu vynechej. A ocistu samozrejme velice doporucuji.
Jinak byt tebou tak okamzite vysadim statiny protoze ti stejne nic nevylecily a nevyleceji a maji spoustu vedlejsich ucinku. A zmenim stravu, dam dalsi ocisty vcetne pripadnych pustu a prestanu se bavit s tim doktorem. Ale je to na tobe.
Odkazu ke statinum a tedy i ke kvalite nejen tveho dr. ale celeho zdravotnictvi by byla spousta, napriklad
http://www.celostnimedicina.cz/farmaceuticke-firmy-siri-lzi-o-pusobeni-leku-se-statinem.htm