Silvia píše:
...ahoj....ja tiez teraz robim ocistu pecene...uz 15...uz mas druhu epsomku za sebou?....ved 1.davka je o 19.00 a druha 21.00...olej+grep o 23.00....mame letny cas, tak sa to o hodinu posuva....a neboj sa tiez som mala velky strach pri prvej ociste (kamienok 12 mm) a nic som necitila...len take lahke prudenie - pohyby v zlcniku...mne to prislo prijemne....no ale strach bol, to vies z neznama....tak nech ti to vyjde v pohode....aj vsetkym, ktorí teraz robia ocistu...myslim ze babanci robi tiez....tak ta pozdravujem a myslim na teba....
Tak, dnes si dám očistu pečene aj ja, ak sa nemýlim, tak 11-tu. Predvčerom a včera som si dal 2 + 2 kávové klystíry, dám si ešte aj dnes pred očistou pečene (oliv. olejom a grep. šťavou + epsom....veď to poznáte...), a potom si kávový nasadím aj zajtra asi 2 hodky po prvom jedle (prakticky asi o 14tej hodine). Teším sa, už asi dva mesiace som tú očistu nerobil, ale už je čas, lebo ani sa nenazdám (teoreticky) a bude zima - nevhodné obdobie na očistu pečene...
to all : Mám otázku.... Je vhodné urobiť si výplach žalúdka pred očistou pečene (na lačno samozrejme, ešte pred pitím jablkovej šťavy - ktorú si ja ale odpustím, som na nutričnej ketóze) ??? Predsa len, výplach žalúdka pohne žlčou, nie ? A to by mohlo byť fajn, že ? Vlastne...dnes je sobota, načo sa pýtam, každú sobotu si predsa robím výplach žalúdka, tak hor sa do toho..
...Ale aj tak mi niekto môže zodpovedať na túto moju otázku, díky...