Stejne jsem si to precetla pozde, takze co uz ted nadelam? Zrejme nic, i kdyby to byla nakrasne svata pravda. Ale nejak se mi to stejne nepozdava, takze tomu moc neverim. Pockam si na vase rozhreseni pane Jardo.
Moji 3. cistu jsem zdarne dneska rano dokoncila. Vyslo kolem 45 kousku kaminku, ale byly takove miniaturni a vubec zadna zelena zabincova voda se tentokrat nekonala.
Uplne poprve (asi pred 2 mesici) jich byla tak 100, z toho jeden byl 2,5 cm (ten byl jinsi konzistence, byl nasedly, neco mezi bezovou a sedivou vybledlo barvou, byl mekky, tezky a byl v nem propleteny bud nejaky bily parazit, nebo co to bylo, vypadalo to jako nejaka tenoucka bila snurka v tom ruzne zamotana ....no snurky ja tedy zasadne nejim, tak kde se to vzalo sakrysky v mem tele? smich!, tak si proto myslim, ze to byl nejspis parazit). Ten kaminek jako jediny neplaval na vode tak jako ty vsechny ostatni, ale sedel dole u dna. Pak pri druhe ociste tech kaminku ze me vyslo min, nejak kolem 80ks, vsechny plavaly, ale byly jinaci nez ty pri 1. ociste. Vypadaly jako mekke zelene hrasky, ale byly hodne tmave, taky hodne mekke a mazlave. Takze se to stale meni a pocet se postupne snizuje. Za 14 dnu budu rozhodne pokracovat.
Jen nevim cim to je, ze pred vypitim te posledni, 4. epsomky dneska rano, jsem se uplne otrepala jakymsik odporem a zacala me byt i zima (jenom na chvilinku, pak to preslo), najezily se me i vsechny chlupy a to kdyz jsem si jenom pomyslela na to, ze uz je 8am a ze to musim jit do kuchyne vypit. No sranda.
Nez jsem vcera zacala s ocistou, tak jsem si namerila 7,4 pH a dneska mam jen 5,5pH!! ...ono to spis vypada tak, ze tady muzu kazdou chvili natahnout brka,
protoze ten prouzek je tak svetly, ze takovy na te moji stupnici ani nemam, smich! ...mam az od 5,5pH nahoru. Pokud to preziju, tak se vam zase brzy ohlasim. Mejte vsichni moc krasny vikend!