Heluš píše:
Derivační koupel jsem začala 2.10.2016, hlavně kvůli hubnutí... bohužel dodnes nemám žádné výsledky (spíše jsem začala přibírat), ani na sobě žádnou změnu nepozoruji... Koupel provádím nalačno, 15 min., chladná voda, vařečka se žínkou... můžete mi poradit? děkuji
Robievam ju aj ja, asi 4x týždenne....DLHODOBO (niekoľko rokov).... Sezónne (celá zima) mám lupiny, každý rok. Nemôže to byť ani candida (nízkosacharidová strava), ani nedostatok minerálov a vitamínov, ani zanesenie organizmu (jem 1x denne, držal som kopu krát krátkodobejšie hladovky, stovky klystírov, desiatky sankhapraksalan, 12 očíst pečene olejom a citrus. šťavou, dokonca aj pravidelné mlganie oleja...)...
Lenže to je môj asi jediný problém, aspoň myslím.
Akú máš stravu ?
Netreba zas veriť všetkému v knihe (mám knihu o derivačnom kúpeli), veci sú riadne pritiahnuté za vlasy. Napr. vždy sa mi vytvárajú (hoci svetlé) urhy na brade, nose, čele, čiastočne medzi obočím.... A budú asi navždy....
... Mám perfektnú stravu, nizkosacharidovú, veľmi kvalitné mäso (vždy len surové alebo varené, raz za rok grilované či pečené), nepasterizované maslo, ananásová čerstvá šťava, kvasená zeleninová šťava...
Hovorí sa, že za niektoré zdravotné problémy môžu DUŠEVNÉ/DUCHOVNÉ PRÍČINY..... Je čas rešpektovať aj toto, v mojom prípade určite. Neviem ako u teba. Ja som už urobil asi moje maximum z hľadiska stravy a detoxu.... Ty ťažko...