Xion píše:
No vcera som akurat pozeral na mesiac, ked vychadzal z poza budovy, som nemohol zaspat v noci, tak som si otvoril okno, ze vyvetram, a ako som sedel, kedze sa "dotykal" budovy, bolo zjavne vidiet, ze sa hybe, (inak krasna sceneraia, vsetko tmave, a len tenky mesiacik mu svietil) teda vychadza, uz za par minut bol na inom mieste. Uz len keby bol 10 alebo 20 km vysoko, musela by to byt tak velka gula, mozno aj 100m siroka, to by sa nedalo postavit. Nemohlo by to vzniknut, ani fungovat. Nemohol by sa vznasat tak nizko nad zemou, lebo kazdy objekt by padol. Tato gula je este ale aj potexturovana, dalekohladom sa daju pozorovat detaily, cize nemoze to byt zostrojene clovekom, a s mimozemstanmi, ktori by to postavili, na mna nechod.
Ako si to vysvetlis, ze co je to mesiac? Musi byt daleko, a obiehat okolo Zeme, potom ale nema zmysel ze Zem je plocha, lebo to vniklo tym procesom, ako na to prisli astrologovia a vedci. Pozeral som na to, ze taky objekt nemoze vzniknut nijak inak, len ako obrovska masa hmoty, presne tak ako to opisali, a musi to byt udrziavane gravitaciou, odstredivou silou, v rovnovahe, inak by to malo prilis velku hmotnost, a bolo pritiahnute. Nemas to ako inak vysvetlit. A ak vznikol mesiac takto, ze je gulaty, ako aj kazda ina planeta, je predsa logicke, a da sa ocakavat, ze aj Zem bude gulata. Uplne to z toho vyplyvalo, ako som na to pozeral. Jedine, co som si uvedomil, je, ze keby mi nebolo povedane, ako je ta gula daleko, napriklad ze by som zil v staroveku a pozeral pri podobnej situacii na mesiac, ze by som nevedel odhadnut, ako je to daleko. 350 tisic kilometrov by ma urcite nenapadlo. Ani ako je to velky objekt by som nevedel odhadnut. Skor to fakt vyzeralo, ze je to 20-30km vysoko, a je to pomerne mala gula, mozno 200m gula.. Ale nemala by ako vzniknut, ani sa udrzat. Na lietadla veris? Tie vedia lietat 10 km vysoko, to si mozes overit ,staci zaplatit. A zjavne, je ten mesiac rovnako velky, aj ked vyletis 10 km vysoko, cize z toho vyplyva, ze musi byt PORIADNE daleko. A teda, ze je to OBROVSKA gula, nie 100m, nie 1 km, ale aj 1000x avcsia
Dalsia vec, ktoru nemas ako vysvetlit, je google earth, a zmapovanie Zeme. Ako by to podla teba robili? Musia mat druzicu, ktora to foti alebo lietadla. A ked uz maju lietadla, predsa vedia, ked to zmapovali, ze sa neda doletiet na "kraj" zeme, cely ich system navigacie je postaveny na gulatej zemi, inak by im nefungovali ani priamky kreslene na plochu mapu, ktoru musia pretranformovat na zaoblenu usecku, kedze Zem je gulata. By som bol zvedavy, ako vysvetlis odfotenie zeme na google earth, ze je cela pofotena... niekto hore musel vyletiet, a teda vie, ci je zem Plocha alebo gula. Ake mas na to vysvetlenie?
Takže poporiadku.... ÁNO, MESIAC SA HÝBE.... Tvrdím, niekde, že nie ? NETVRDÍM. Píšeš, že Mesiac nemôže byť 10-20km nad zemským povrchom. Tvrdím ja, že je tak nízko ??? ... NIE. Píšem niekde, že Mesiac je vytvorený človekom ? NIE. Píšem, že Mesiac vytvorili mimozenštania ? NIE.
Prečo píšeš, že nemá zmysel aby Mesiac obiehal okolo plochej Zeme ? No logicky ak si budeš predstavovať plochú Zem ako kruhovú miestnosť (hoci veľkú ako telocvičňa) a Mesiac ako svetlo v tej miestnosti vo výške možno 4 metre, TAK TO LOGIKU DÁVAŤ NEBUDE. Prečo ? Pretože v telocvični nepozoruješ PERSPEKTÍVU (pokiaľ by si nesnímal rovinu podlahy z výšky 1cm, ale z výšky sediaceho človeka s očami vo výške 1m).
Dôvodom prečo "zájde" Mesiac, Slnko a hviezdy pri pohľade naň z plochej Zeme je PERSPETÍVA, ktorej existenciu a ktorej vlastnosti nemôžeš vyvrátiť, a ktorej existencia JE NA ROZDIEL OD GRAVITÁCIE dokázateľná kýmkoľvek tu na Zemi.Mesiac, Slnko, hviezdy a planéty NIE SÚ HMOTNÉ. Neviem kedy konečne príde deň, keď si uvedomíš, že všetky tie ojeby typu "pristátie ľudí Mesiaci, robotické vozidlo na Marse", atď..... sú PODVRH slúžiaci na to, aby PODVEDOME ľudia prijali klamstvo, že Zem je guľatá. PLANÉTY VYZERAJÚ REÁLNE INAK NEŽ NA OBRÁZKOCH OD NASA A INÝCH "VESMÍRNYCH ORGANIZÁCIÍ"........REÁLNE VYZERAJÚ ČIASTOČNE TRANSPARENTNE, asi tak, ako je transparentná hmla v prípade, že kvôli nej síce nevidíš detaily budovy, ale vidíš, že budova je zelená a sú na nej okná.
Píšeš, že keby Mesiac nebol 380 tisíc km od Zeme, ale oveľa bližšie (píšeš o výške 20-30km, čo je ale príliš malá výška, plochozemci nikdy netvrdili že je tak nízko), tak by Mesiac nemal ako vzniknúť a ako sa udržať (myslíš asi udržať vo vzduchu).............. LENŽE TVOJE DOMNIENKY VYCHÁDZAJÚ LEN A JEDINE Z TEÓRIE "VEĽKÉHO TRESKU", Z TEÓRIE EXISTENCIE GRAVITÁCIE A Z VIERY, ŽE MESIAC JE HMOTNÝ..... Pripusť aspoň na pár sekúnd, že Mesiac je NEHMOTNÝ, že sa nedá "uchopiť", kráčať po ňom. Pripusť, že "let na Mesiac" je podvod. Pripusť tieto veci na pár sekúnd, a už ti to začne dávať zmysel....
Xion, Mesiac bude rovnako veľký pri pozorovaní z lietadla letiaceho vo výške 10km, či už by bol vzdialený 1000km, 5000km, ale 380 000km od zemského povrchu. Ak by bol vzdialený 1000km od Zeme, tak výška 10km (ak by sme porovnávali pri pozorovaní z nadmorskej výšky napríklad 2 metre) by predstavovala, že pre pozorovateľa Mesiaca z lietadla bude Mesiac väčší O JEDNU STOTINU veľkosti, než pre pozorovateľa Mesiaca z pobrežia. KTO SI VOĽNÝM OKOM VŠIMNE rozdiel 1/100 ? Všimol by si si keby som vymenil guľatý luster s priemerom 100cm vo veľkej miestnosti s veľkýýým stropom za guľatý luster s priemerom 99cm ? Asi ťažko.... Musel by si mať oba lustre (100cm a 99cm) pri sebe. A keby boli vo výške 6 metrov, aj tak by si voľným okom nerozoznal ktorý je ten väčší....
Google Earth, zmapovanie Zeme...... Xion, myslíš, že je pre dobrých matematikov problém pretvoriť mapu plochej Zeme do podoby gule ?
Aké mám vysvetlenie na odfotenie celej Zeme na GoogleEarth ? .... NASA disponuje OBRÁZKAMI miesto fotiek......obrázkami, pri ktorých sa veľkosť svetadielov líši podľa roku vzniku "fotky"...... ČO NEDÁVA LOGIKU. Navyše Zem (aj od NASA, aj na GoogleEarth) je PRAVIDELNÁ GUĽA..... žiadne sploštenie na póloch ani inde, NIČ. Stále si neuvedomuješ, že sú to len obyčajné OBRÁZKY ? Pred rokmi rokúcimi to boli maľby vytvorené maliarskou technikou, vhodne nasvetlené a odfotené, teraz sú to obrázky poväčšinou plne vzniknuté v počítači. OBRÁZKY, nie reálne fotografie.
NASA OFICIÁLNE HOVORÍ (teda keď sa na to niekto pýta, sami od seba by o tom radšej mlčali), že SAMOZREJME obrázky "ZEMEGULE" vznikli KOLÁŽOU, pospájaním mnohých fotiek z určitej výšky. Ale uvedomuješ si, Xion, že fotka Zeme z nízkej výšky, fotka kolmo na Zem (veď ako inak sa má fotiť povrch Zeme) je vždy ŠTVORUHOLNÍKOVÁ ????
Ako pomocou čisto štvoruholníkových fotiek dokázali nasnímať zaoblenie výslednej koláže "Zemegule", ak je to technicky nemožné ?....... Už ti začína dochádzať, že je to celé podvod ? Nemôžeš zo štvoruholníkových fotiek vytvoriť vyplnený kruh.... Aby to bolo možné, muselo by byť tých fotiek koľko ? NESKUTOČNÉ MNOŽSTVO. Dajme tomu, že by 4 polygóny obrázka "výslednej Zemegule" boli vytvorené jednou "dielčou" fotkou. Potreboval by si 4 MILIÓNY fotiek Zeme aby z toho vznikla jedna "Zemeguľa". Ak by 16 pixelov (4x4) obrázku "Zemegule" predstavovala jedna "dielčia fotka", potreboval by si ich MILIÓN. Lenže bod o rozmere 4x4 by pri "fotke" Zemegule v rozlíšení 4000x4000 pixelov už nepredstavoval tak "hladký" obraz zaoblenia.... 2x2 áno, ale 4x4 už nie... Lenže výsledná "fotka" Zemegule má krásne hladké línie zaoblenia...pravidelné, bez "zúbkov".... ČIŽE BUĎ JE TO CELÉ PODFUK, alebo bolo použitých a poskladaných 1-4 milióny fotiek Zeme na to, aby z toho vznikla jedna veľká Zemeguľa. OKRAJ ZEME TOTIŽ NEMALI AKO ODFOTIŤ, aj keby Zem bola guľatá. REÁLNY okraj Zemegule by mohol byť odfotený len z výšky takej, kde vidno celú Zemeguľu,
preto sa fotením Zeme z nižších výšok smerom kolmo na Zem (iný uhol nemá v tomto prípade vôbec žiadny zmysel) dá vždy zachytiť LEN PLNE VYPLNENÁ FOTKA ŠTVORUHOLNÍKOVÉHO TVARU. Lenže do takej výšky sa nedostaneme..... A ani sa to nedá - pretože Zemeguľa NEEXISTUJE, žijeme na plochej Zemi ktorá je chránená kupolou.
PO ĎALŠIE (a tu všetci nevedomci zbystrite pozornosť) :
1. Ako je možné pofotiť celú pologuľu z obrovského množstva ŠTVORUHOLNÍKOVÝCH FOTIEK (bez možnosti urobiť inú štvoruholníkovú fotku než PLNE vyplenú Zemou, keďže fotky sa musia robiť KOLMO na zemský povrch), a to ešte tak, ABY SA NESTIHLA OTOČIŤ. Pofotiť by sa tak reálne (aby z koláže vznikla GUĽA) nedala ani STACIONÁRNA ZEMEGUĽA.
2. "Fotky" Zemegule (výsledná koláž) sú osvetlené po celej "pologuli" rovnako intenzívnym svetlom. JE TO LEN JEDEN Z MOHÝCH ĎALŠÍCH "DIGITÁLNYCH" ZÁSAHOV DO "DIELČICH" FOTIEK ZEME, Z KTORÝCH KOLÁŽE VZNIKNE "ZEMEGUĽA" ? .... Alebo je to skrátka len ÚPLNE CELÉ UROBENÉ V POČÍTAČI, BEZ TOHO, ABY SA ČOKOĽVEK Z AKEJKOĽVEK VÝŠKY FOTILO ? ........TERAZ PRICHÁDZA VAŠE ZOBUDENIE SA ZO SNA, OPONENTI PLOCHEJ ZEME............Příloha:
NASA_APOLLO11.jpg [ 242.95 KiB | Zobrazeno 10951 krát ]
Táto fotka Zemegule z Mesiaca (teda presnejšie, tento FAKE obrázok) je ORIGINÁL z oficiálnej NASA stránky....
https://moon.nasa.gov/resources/187/apo ... e-horizon/O čo vlastne ide ? No..... o to, že celá plocha pologule (ktorú osvetľuje Slnko niekde "zhora" nad Mesiacom z ktorého je to údajne fotené) je osvetlená ROVNAKOU INTENZITOU. Lenže MY NIČ TAKÉ NA ZEMI NEPOZORUJEME......... CHCE MI NIEKTO TVRDIŤ, ŽE VŠADE NA CELEJ POLOGULI JE V TEJ ISTÝ MOMENT POLUDNIE, A NA NEOSVETLENEJ JE NOC ? ........ČI SA NÁJDE NIEKTO AŽ TAK ŽALOSTNE ZBAVENÝ ZDRAVÉHO ROZUMU, ŽE NAPÍŠE, ŽE Z MESIACA JE VIDNO PLNE A ROVNAKO OSVETLENÚ CELÚ POLOGULU ZEME, ALE V SKUTOČNOSTI NA ZEMI JE TO INAK, A TAK TO AJ MÁ BYŤ ? ......Dosť podozrivé je aj to, že Slnko sa zjavne nachádza PRESNE KOLMO nad Zemeguľou, viď jej pravidelné osvetlenie po oboch stranách. Vyčkával fotograf na tento moment X hodín ? Alebo skrátka podvodníci nedomysleli, že si to niekto všimne ?CHALANI, UŽ VÁŽNE STAČILO.................... Nemusíte mi tu napísať "mal si pravdu". Len už skrátka prestaňte obhajovať ten GIGAPODVOD menom Zemeguľa, dobre ? ... Hlavne, keď je to neobhájiteľné....