Sahulkova.Iveta píše:
Dobrý den,
děkuji Vám za Vaše rady, již jsem posháněl skoro vše, co jste mi doporučil.Týden provádím očistu střev a ulevilo se mi prakticky ihned po první, překvapilo mne, že od té doby spím každou noc, až do rána, bez probuzení hladem(což mě trápilo několik let). Jídelníček jsem si upravil dle nastudovaných postupů a již jsem nepocítil pálení žáhy a nadýmání, zatím jsem neměl ani problém se žlučníkem a nemusel jsem pro úlevu ani jednou vyvolávat zvracení, pře tím to bylo nevyhnutelné, abych vůbec mohl alespoň trochu existovat. Přiznám se, že jsem ještě nezačal s denním čištěním žaludku, jak jste mi doporučil a ani se mi po těch mnoha letech, kdy jsem si tím pomáhal, do toho moc nechce. Myslíte, že to mám znovu zahájit?
Ostropestřec žvýkám, hořčík zatím nemám, ale už tak cítím velké zlepšení.
Zatím děkuji.
Láďa
Když to funguje i bez toho čištění žaludku, tak se do toho nutit nemusíte, ale možná by to fungovalo ještě lépe. Hořčík vám porovná neuvěřitelně mnoho problémů, od hlavy, až k hemeroidům a když půjdeme ještě níž, tak i klouby a křečové žíly. To vše sice nemáte, ale pokud by jste to měl, tak to bude fungovat. Nasadil bych ho tedy co nejdříve a opravdu vystoupat až do stavu průjmu, což vám umožní vysledovat si potřebnou dávku.