V první řadě bych prostudovala, jesti se léky mezi sebou nebijí, ATB na zápal plic, Flukonazol a lék na ředění krve - název neuveden (víc léků zde pisatelka neuvádí ). Mimochodem, kdo tu doporučoval pijavice zřejmě tuto skutečnost přehlédl, pijavice a medikamentozní ředění krve se vylučuje !!!. Jinak pijavice lékařská se dá sehnat kolem 80kč, ale jako laik jsem si to po prvotním nadšení odpustila i já.
Celkem se divím, že je srdíčko v pořádku, je tak?
Zprůchodnění cévy v nohe - šlo o embolii?
Z mého pohledu bych nasadila autohemotherapii (?), ale pisatelka uvádí jen vzevrubné informace. Prokrvovat lze i střídavými koupelemi studené a horké vody. Pokud pán bere přímo varfarin, má jistě omezenou spotřebu zeleniny s K a doporučuje se hlídat i množství C, což organismu neprospívá,ale mudrci to ignorují, knedle, pečivo, uzeniny apod. dle nich nevadí
Přínosem pro prokrvování je vše na bázi " infra ". Zaměřit se na očistu cév a krve.
Tolik jen v krátkosti, co jsem měla čas postřehnout.
"Flukonazol je silný inhibitor cytochromu P450(CYP) izoenzymu 2C9 a středně účinný inhibitor
CYP3A4. Pacienti, kteří jsou současně léčeni flukonazolem a léky s úzkým terapeutickým intervalem
(např. warfarin a fenytoin) a které jsou metabolizovány pomocí CYP2C9 a/nebo CYP3A4 musí být
pečlivě sledováni (viz body 4.3 a 4.5)."