Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv zář 18, 2025 10:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1046 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned pro 05, 2021 9:42 pm 

Děkuju, to zní také zajímavě. Mohu se prosím zeptat na přibližnou koncentraci HCL a vody při miniklystýru? Jinak v tom článku jsem našel i toto: "EDTA užívaná s DMSO dopraví HCl do krevního proudu i bez obvyklé injekce" což není určitě bez zajímavosti. Vím, že se DMSO užívá kupříkladu s CDS, aby se dostalo kůží hlouběji do tkání. S EDTA žádnou zkušenost nemám, ale předpokládám, že kdyby se kapka 3.5% HCL užila s DMSO fungovalo by to asi též. Díky za tyto stránky!

PříspěvekNapsal: ned pro 05, 2021 11:05 pm 
Administrátor
Administrátor

mandril píše:
Děkuju, to zní také zajímavě. Mohu se prosím zeptat na přibližnou koncentraci HCL a vody při miniklystýru? Jinak v tom článku jsem našel i toto: "EDTA užívaná s DMSO dopraví HCl do krevního proudu i bez obvyklé injekce" což není určitě bez zajímavosti. Vím, že se DMSO užívá kupříkladu s CDS, aby se dostalo kůží hlouběji do tkání. S EDTA žádnou zkušenost nemám, ale předpokládám, že kdyby se kapka 3.5% HCL užila s DMSO fungovalo by to asi též. Díky za tyto stránky!

Nějaké info máte třeba zde http://cancerprogram.weebly.com/hydroch ... erapy.html EDTA se může u lidí zamořených těžkým kovem třeba rtutí chovat dosti problematicky tedy asi bych volil spíše DMSO s ním obvykle problémy nejsou.

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2021 1:09 pm 

Jarda píše:
Nějaké info máte třeba zde http://cancerprogram.weebly.com/hydroch ... erapy.html EDTA se může u lidí zamořených těžkým kovem třeba rtutí chovat dosti problematicky tedy asi bych volil spíše DMSO s ním obvykle problémy nejsou.

Díky, zkusím a napíšu své poznatky.

PříspěvekNapsal: stř dub 23, 2025 3:59 pm 

Ahoj všem, mám nedostatek HCL a začal jsem doplňovat, jak je to potom s vysazením? Jde mi o to aby si tělo nezvyklo, že dodávám kyselinu zvenku a nepřestalo jí vytvářet samo úplně.
Děje se to nebo je třeba se toho obávat, Nebo to neřešit?
Díky

PříspěvekNapsal: stř dub 23, 2025 5:10 pm 
Administrátor
Administrátor

doubleingram píše:
Ahoj všem, mám nedostatek HCL a začal jsem doplňovat, jak je to potom s vysazením? Jde mi o to aby si tělo nezvyklo, že dodávám kyselinu zvenku a nepřestalo jí vytvářet samo úplně.
Děje se to nebo je třeba se toho obávat, Nebo to neřešit?
Díky

Tak vysazení v zásadě bude tělo požadovat samo protože přebytek HCl k ničemu nepotřebuje. Každopádně rozhodně není důvod brát HCl nějak pravidelně jako ATB, prostě především na bílkovinná hůře stravitelná jídla klidně dávat, ale na ovocné nebo zeleninové jídlo prakticky nemá valný význam kyselinu brát, většinou tělo vystačí s vlastní byť omezenou tvorbou. Každopádně cyklování suplementace jakéhokoliv přípravku včetně HCl berte jako samozřejmost protože na cokoliv si lze vytvářet závislost i když jinak silnou.

PříspěvekNapsal: stř dub 23, 2025 7:12 pm 

Díky moc za rychlé info, to že tělo bude vysazení požadovat samo poznám jak? Tak, že bolet břicho při dodání další kyseliny?

PříspěvekNapsal: stř dub 23, 2025 7:34 pm 
Administrátor
Administrátor

doubleingram píše:
Díky moc za rychlé info, to že tělo bude vysazení požadovat samo poznám jak? Tak, že bolet břicho při dodání další kyseliny?

No bolest břicha asi přímo ne to by jste ty dávky musel hodně přepálit, ale třeba nepříjemné pálení nebo jiný nezvyklý pocit. Správnou dávku kyseliny člověk v zásadě nevnímá nijak prostě jenom lépe a rychleji stráví jídlo které by jinak trávil blbě a dlouho.

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2025 3:28 pm 

Predem se omlouvam jestli se to tu uz resilo, ale 70 stranek se mi procitat nechce.
Davali jste nekdo HCL i mimo jidlo podobne jako se davaji enzymy aby fungovaly systemove a ne jen podavani pri jidle na jeho lepsi traveni?
Viz. treba https://health-parameters.com/posts/hyd ... l-therapy/

Ja to uz jednu dobu zkousel. Z nejakeho duvodu jsem se na to vyprdl, ale myslim, ze by mi to mohlo pomoct.
Hlavne ted v kombinaci s tou vlasovkou, doplnovanim prvku a hlavne saunovanim..

Ma furt brutalne zaneseny lymfaticky system a z toho pramenici asi mozna skoro vsechny moje problemy.. A jen tak samo se to nevycisti..
Ostatne tohle co je na fotce jsem mel na fotce kdyz jsem tu HCL jednu dobu pouzival..
Daval jsem napred do vody jak se doporucuje a pak jsem zkousel rovnou ty kapy te 3% z fichemy do zelatinovych tobolek, abych to nemusel furt redit..

Moje otazka hlavni asi je jestli betain HCL funguje stejne na to systemove cisteni lymfy a pod.? Asi ne ze?
Asi ta voda ve ktere je ta naredena HCL funguje lepe, protoze kdyz se to vypije na lacno, tak to krasne protece do streva z ktereho se to nasledne vstreba do celeho tela?

Uz si moc nepamatuju jak se to ma redit pokud je to 3.5-4% kyselina chlorovodikova, aby to pri piti neleptako to co nema? TUsim 10 kapek do 2dcl vody nebo tak nejak? To bych daval na to pouziti mimo jidlo. S jidlem na podporu traveni si myslim je nejlepsi nakapat primo do zelatinove tobolky. Protoze pit vodu s jidlem neni idealni..

Jeste dotaz jestli to muze byt normalne v lahvicce s kapatkem nebo je lepsi pouzivat pipetu plastovou nebo to je jedno? Kapka je stejne velikosti ne?
Jde spis o to jestli to nenalepta tu gumu u te sklenene lahvicky s tou sklenenou pipetou ktera ma tu gumu na mackani..
ALe myslim, ze jsem to mel v tom.. Pred tema 10 rokama..

Přílohy:
fungus in urine.png
fungus in urine.png [ 748.09 KiB | Zobrazeno 11 krát ]

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2025 5:58 pm 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Predem se omlouvam jestli se to tu uz resilo, ale 70 stranek se mi procitat nechce.
Davali jste nekdo HCL i mimo jidlo podobne jako se davaji enzymy aby fungovaly systemove a ne jen podavani pri jidle na jeho lepsi traveni?
Viz. treba https://health-parameters.com/posts/hyd ... l-therapy/

Ja to uz jednu dobu zkousel. Z nejakeho duvodu jsem se na to vyprdl, ale myslim, ze by mi to mohlo pomoct.
Hlavne ted v kombinaci s tou vlasovkou, doplnovanim prvku a hlavne saunovanim..

Ma furt brutalne zaneseny lymfaticky system a z toho pramenici asi mozna skoro vsechny moje problemy.. A jen tak samo se to nevycisti..
Ostatne tohle co je na fotce jsem mel na fotce kdyz jsem tu HCL jednu dobu pouzival..
Daval jsem napred do vody jak se doporucuje a pak jsem zkousel rovnou ty kapy te 3% z fichemy do zelatinovych tobolek, abych to nemusel furt redit..

Moje otazka hlavni asi je jestli betain HCL funguje stejne na to systemove cisteni lymfy a pod.? Asi ne ze?
Asi ta voda ve ktere je ta naredena HCL funguje lepe, protoze kdyz se to vypije na lacno, tak to krasne protece do streva z ktereho se to nasledne vstreba do celeho tela?

Uz si moc nepamatuju jak se to ma redit pokud je to 3.5-4% kyselina chlorovodikova, aby to pri piti neleptako to co nema? TUsim 10 kapek do 2dcl vody nebo tak nejak? To bych daval na to pouziti mimo jidlo. S jidlem na podporu traveni si myslim je nejlepsi nakapat primo do zelatinove tobolky. Protoze pit vodu s jidlem neni idealni..

Jeste dotaz jestli to muze byt normalne v lahvicce s kapatkem nebo je lepsi pouzivat pipetu plastovou nebo to je jedno? Kapka je stejne velikosti ne?
Jde spis o to jestli to nenalepta tu gumu u te sklenene lahvicky s tou sklenenou pipetou ktera ma tu gumu na mackani..
ALe myslim, ze jsem to mel v tom.. Pred tema 10 rokama..

Tak určitě se zde k HCl probíralo ledasco včetně orální a rektální aplikace, ale myslím že nikdy ne v souvislosti s lymfou. Pokud to tedy má vůbec nějak ovlivnit sice nepřímo ale lymfu, nebavím se o jiných mechanizmech, pak asi nejvhodnější jsou miniklystýry které jsou na té stránce co jste sem dal myslím také uvedeny. Jinak ani betain HCl, ani samotná HCl nemají přímý, vědecky potvrzený účinek na „čištění“ lymfatického systému. Lymfa se čistí přirozeně skrze jiné mechanizmy především dostatečný pohyb (zejména svalová kontrakce), hydrataci, podporu jater a ledvin (detoxikační orgány), lymfodrenáž, případně bylinné protokoly (např. lopuch, červený jetel). Pokud zmíníme i nepřímý vliv, betain HCl může podpořit detoxikaci jater a tím sekundárně ovlivnit kvalitu lymfy — ale není to jeho primární mechanismus. Pokud jde o to kapátko tam při tak nízké koncentraci problém předpokládám nebude pokud se nebavíme o dlouhodobém skladování. K orální aplikaci se běžně začíná na 10 kapkách do panáka vody a pak dle potřeby stoupat.

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2025 7:59 pm 

Efekt na lymfu popisuji v tom odkazu co jsem sem dal.
Hned prvni odstavec prelozeny

"Zvyšování množství kyseliny chlorovodíkové v těle různými způsoby (orálními, lokálními, intravenózními a intramuskulárními) bylo ve 20. a 30. letech 20. století velmi úspěšně používáno pro léčbu různých onemocnění způsobujících lymfatickou stázi, včetně infekcí, degenerace tkání a rakoviny. Dr. Burr Ferguson a Dr. Walter Bryant Guy byli průkopníky v používání této terapie a své výsledky publikovali v periodiku s názvem The Medical World, které bylo otevřené i „alternativním“ přístupům. Když Dr. Ferguson začal úspěšně léčit mnoho druhů bakteriálních infekcí intravenózní infuzí 10 ml kyseliny chlorovodíkové v roztoku 1 : 1000, pokusil se své poznatky publikovat, ale v odborných kruzích se o tento levný a účinný lék projevil malý zájem."

Proste by mela ta HCL rozkladat a cistit bordel v kymfatickem systemu. Coz je defakto kanalizacni system krve. Kde telo odklada veskery bordel ktery nemuze nechat v krvi. Jsou to zejmena moc velke bilkovinove struktury ktere se dostaly do krve diky propustnemu strevu, ale taky premnozene patogeny vseho druhu.. Vidite Jardo tu fotku? To bych nevymocil jen tim, ze se budu kartacovat nebo skakat na trampoline..

Znovu s tim zacnu. Mam i podezreni na to, ze jsem v alkaloze. Presne to co tam popisuji.. Stres vypne HCL produkci a je to v haji.
Jsem zvedavej jak bude silna herx reakce. Predpokladam, ze z toho bude solidni bolehlav az to ve me zacne chcipat..

PříspěvekNapsal: čtv zář 18, 2025 10:04 pm 

Tady docela vycerpavajici info o HCL therapy

Přílohy:
ThreeYearsofHClTherapy.pdf [515.46 KiB]
Zatím nestaženo

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1046 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]