Predem se omlouvam jestli se to tu uz resilo, ale 70 stranek se mi procitat nechce.
Davali jste nekdo HCL i mimo jidlo podobne jako se davaji enzymy aby fungovaly systemove a ne jen podavani pri jidle na jeho lepsi traveni?
Viz. treba
https://health-parameters.com/posts/hyd ... l-therapy/Ja to uz jednu dobu zkousel. Z nejakeho duvodu jsem se na to vyprdl, ale myslim, ze by mi to mohlo pomoct.
Hlavne ted v kombinaci s tou vlasovkou, doplnovanim prvku a hlavne saunovanim..
Ma furt brutalne zaneseny lymfaticky system a z toho pramenici asi mozna skoro vsechny moje problemy.. A jen tak samo se to nevycisti..
Ostatne tohle co je na fotce jsem mel na fotce kdyz jsem tu HCL jednu dobu pouzival..
Daval jsem napred do vody jak se doporucuje a pak jsem zkousel rovnou ty kapy te 3% z fichemy do zelatinovych tobolek, abych to nemusel furt redit..
Moje otazka hlavni asi je jestli betain HCL funguje stejne na to systemove cisteni lymfy a pod.? Asi ne ze?
Asi ta voda ve ktere je ta naredena HCL funguje lepe, protoze kdyz se to vypije na lacno, tak to krasne protece do streva z ktereho se to nasledne vstreba do celeho tela?
Uz si moc nepamatuju jak se to ma redit pokud je to 3.5-4% kyselina chlorovodikova, aby to pri piti neleptako to co nema? TUsim 10 kapek do 2dcl vody nebo tak nejak? To bych daval na to pouziti mimo jidlo. S jidlem na podporu traveni si myslim je nejlepsi nakapat primo do zelatinove tobolky. Protoze pit vodu s jidlem neni idealni..
Jeste dotaz jestli to muze byt normalne v lahvicce s kapatkem nebo je lepsi pouzivat pipetu plastovou nebo to je jedno? Kapka je stejne velikosti ne?
Jde spis o to jestli to nenalepta tu gumu u te sklenene lahvicky s tou sklenenou pipetou ktera ma tu gumu na mackani..
ALe myslim, ze jsem to mel v tom.. Pred tema 10 rokama..