Mat píše:
No, ale ja odstavujem viac. Vypijem min 2l. Okrem toho radíte vypit O,5l každú pol hodinu a to čo ste napísali tak nevychádza.
Zdoraznujete aké doležité je pit v priebehu dopoludnia a 1.5l je na túto dobu (sparno) málo nie?
Okrem toho nechápem ako dokážete dat to všetko za tak krátky čas? Ved jedlo si má človek vychutnat? A to sa musíte potom s tým jedením velmi ponáhlat, čo sa mi nezdá zdravé. Alebo? Rád sa nechám edukovat
Ja osobne som radšej ked mám defekáciu, čo njarýchlejšie za sebou aby ma to nechytilo napr v sprche apod. Potom to človek musí zadržiavat a to je to najhoršie. Čo sa týka toho čistenia tak to už vobec nechápem. Ved ked si zoberiete takú mrkvu napr, to trvá celkom dlho+ tam máte to umývanie. Ja ho čistím po každom odštavení, aby to tam neprischlo. Nech to akokolvek rátam, tak mi to nevychádza. Netreba zabúdat ani na odstavovoanie a prípravu štiav, čo si zoberiete do práce.
Jedine že by ste to pripravili večer a uzavreli v tých flašiach bez vzduchu. A ešte tu som pozabudol na klystyr. Ten robievate tiež často. Takže to sa nám opat predlžilo. No, je to heroický výkon! Snád sa to tiež raz naučím.
Proč by to nevycházelo, 0 minut, 0,5 litru, 30 minut, dalších 0,5 litru a 60 minut, dalších 0,5 litru, ať počítám, jak počítám, tak za 60 minut, 3 x 0,5 litru, je 1,5 litru. Jídlo dalších 30 minut a pokud sečtu 60 minut a 30 minut, tak mám dalších 30 minut rezervu do 2 hodin. Body jsem nepsal v pořadí, jak je konám.
Zvolte opravdu přesný režim, po probuzení ihned defekace, to se dá naučit, pak klidně může následovat klystýr. V průběhu času, nutného na zadržení tekutiny, cca 20 min, bohatě pořídíte připravit šťávu a vypít první dávku, případně vyrobíte i další šťávu a pak si klidně dojdete na záchod. Vypijete druhou várku šťávy a můžete se vysprchovat, poté možná znovu na záchod a příprava další šťávy, které uděláte víc pro použití v době oběda. Vypijete třetí várku šťávy a vyčistíte odšťavovač, ihned po vyčištění přístroje snídaně, po snídani vyčistíte zuby pomocí MMS a máte hotovo. Jak vidíte moc času to opravdu nezabere, akorát se s tím nesmíte moc s**t.