Jarda píše:
Ta stolice je naprosto stěžejní a to, že ji nepopisujete myslím vážně. V předchozím dotazu se ptáte jak má vypadat a píšete, že u vás je kašovitá, ale to zdaleka nestačí a v mojí odpovědi jsem vám napsal jak má správně vypadat. Pokud vypadá jinak, tak potřebuji co nejpřesnější popis, poměrně do detailů. I různý zápach, znamená různé potíže. Antibiotika jsou hrozný sajrajt a spolehlivě zničí imunitní systém, který sídlí ve střevě. Strava, jak ji popisujete, také není zcela ideální, například ovesné vločky silně zahleňují a je to zdroj plísní. Zaměřil bych se na kontrolu pH tělních tekutin a remineralizaci těla. Mimořádně vhodné budou i zásadité koupele v délce až dvě hodiny, tak o nich něco nastudujte.
vcera jsem provedl prvni klystyr a dnesni ranni stolice (prvni po klystyru) byla pomerne pevna (valecky), okrove barvy a prakticky bez zapachu. a nebylo ji moc. po 2 predesle dny byla stolice podobne konzistence, ale hodne tmava (mozna stavou z cervene repy, kterou piju) a kazdopadne vic zapachala.
co byste prosim doporucoval na remineralizaci tela? o zasaditych koupelich se mne zatim nepovedlo nastudovat nic hlubsiho, vetsina nalezenych odkazu jsou bud komercni nebo jde pouze o velmi strucne informace. nejvic se toci kolem pripravku MeineBase, ktery se pro zasadite koupele pouziva. ja jsem si zatim nekolikrat daval koupel se soli z mrtveho more - to by snad mela byt take zasadita koupel... ale maximalne cca 25 minut, porad mam totiz v hlave, ze atopicka pokozka nema rada delsi maceraci.
jeste bych se chtel zeptat, co si myslite o stravovani podle krevni skupiny. ma skupinu 0 a podle vicero zdroju bych nemel cocku, protoze narusuje metabolismus.