Jarda píše:
No nevím, podle toho co uvádíte, bych si dovolil hádat na nějaký jiný problém, nicméně vyšetření bych vám doporučil hlavně pro klid duše. Ono nejde zase o něco tak strašného jak se lidem zdá, akorát si u toho člověk připadá blbě, což se dá docela překousnout. Rozhodně se nespoléhejte na salvii, v takovémto případě, kdy má medicína poměrně vysokou spolehlivost, nevidím důvod to řešit alternativně a riskovat, že se dotyčný sekne.
jojo,take jsem k tomu dospel, kazdopadne udelam si napred kuru MMS a pak teprve pujdu na vysetreni, protoze kdyz bych ji nahodou mel,tak tam pak musi clovek chodit na kontroly pul roku..
pojedu MMS do klystyru(ma snad nejvetsi ucinek a oralne se mi do toho moc nechce,v takovych davkach), jen by me zajimalo, jak to udelat co nejrychleji a nejucineji - bez problemu snesu 10 kapek MMS s 8 kapkami HCl v 1,5L vody a pul hodiny drzim,takze jsem uvazoval o klystyru kazdou hodinu s 15kapkami MMS a 10 kapkami HCl - jen by em zajimalo jestli je to jeste bezpecne
Cetl jsem ,ze na kapavku jsou antibiotika ,ktera ji vyleci uz za den, myslite ze pokud pojedu 8 takovychto klystyru denne,dva dny po sobe, ze to bude mit slusny ucinek? jinak pokud jsem to spravne pochopil tak se jedna o zanet - pomaha tady take dodavat omega 3 a vit b1 a b5 a lekorici pro nadlevinky? protoze zrovna takovou kuru jsem jel cely leden v kuse a pres cely leden jsem zadny projev nemel - ale na druhou stranu by se to prave timto jidlem mohli priznaky na urcitou dobu treba odstranit ale nakaza by stale byt mohla
jeste by me zajimalo jestli na to pomuze i dodavat HCl a jake davky, a jestli je dobre pit brusinky rozmixovane v trose vody, jako na jine urologicke potize?
Diky