kokosovy olej uzivam, ved som to vyzsie pisal. 3 lyzicky denne
kaprylova kyselina je v tom kokosovom oleji. Idem objednat betain HCL + Oregano star. To by malo pomoct.
To mms2 v nejakych clankoch pisu, ze je zdraviu nebezpecne. Idem to tu citat, je to tu strasne vela.
Spravil som si ten pľuvaci test. Ani nemusim cakat pol hodinu lebo nieco zo slin mi hned spadlo dole a spravilo to akoby povrazce zhora nadol. No skusim ho spravit aj zajtra rano hned ked vstanem.
Namiesto toho kefiru nemozem pit acidofilne mlieko z obchodu? Inac ten kefir predava jedna pani na tejto stranke. Idem si ho objednat.
http://zdravie.predaj.sk/?inzerat=vzacn ... ecny-kefirDufam ze mi tam da aj navod na pripravu. Inac ten kefir mam zalievat odtucnenym mliekom z obchodu? Kozie mlieko pochybujem ze zozeniem
Mne sa s tucneho mlieka dviha zaludok. Strasne to smrdi. Ona pise ze sa aj cistou vodou da zalievat ten kefir.
Tu dávam uźitočny navod na kefir + uzitocne rady
http://www.mojezdravie.sk/tibetska-kefirova-huba.htmlKed sa vas mozem spytat, ked si pripravím ten kefir podla navodu, predsadim to a co mam vlastne konzumovat? To predsadene mlieko alebo ten kefir?
Ked si idem objednat ten kefir, mozem aj z Bratislavy? Aj ked byvam v Michalovciach. Nepokazi sa to cestou?
Ked som dobre pochopil, tak:
Rano: Nalacno tabletky TRIPHALA (indicke korenia) zapit teplou vodou. Nejake ovocie, alebo ovocnu stavu (Nie dzusy). o paru minut domaci mliecny kefir a kokosovy olej a lanove semienka
Obed: Zeleninka - cibula, cesnak, salaty, por, zeler. Kokosovy olej.
Vecer: Kysla kapusta, zelenina, kokosovy olej. Probiotika
Pred spanim vypit Psyllium (vlaknina)
Toto dodrzat aspon dve tyzdne. Ten kokosovy olej uz vela ludom pomohol. Skusim aj to MMS. Kedze budem uzivat ten domaci kefir a tie co som pisal, je potrebny vlastne to MMS? Dalej ohladom klystiru, ja sa hanbim ist do lekarni. Ani neviem co mam povedat, hadicku na klystir alebo co?
Som chlapec a bude mi to maximalne trapne
Obejdnal som si MMS1, dufam ze pomoze tak isto ako MMS2