Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 4:27 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 6:06 pm 

[quote="NOWOCAYN_2":3ogif5l0]Ach.... \":)\" .... Miram, pointa je v tom, že človek konzumuje mäso drvivou väčšinou so zemiakmi, chlebom, ryžou........To je kombinácia škrobov a bielkovín. S TÝMTO MÁ ŽALÚDOK PROBLÉM. NIE JE NA VINE MäSO SAMOTNÉ. Dovolím si napísať, ÚPLNE BEZ ZÁBRAN, že väčšina doktorov sú HLUPÁCI, a to preto, lebo sú proste naučení HLÚPOSTI.
Tí hlupáci by teda radšej mali učiť to, že rakovinu hrubého čreva spôsobujú sladkosti, pšenica..... \":wink:\"
Rakovina hrubého čreva je predovšetkým silne premnožená kandida. Z mäsa ako-takého kandidu nedostaneš, je to vylúčené, nie je to sacharid \"8)\" ... Ak nájdeš človeka, ktorý konzumuje nízkosacharidovú stravu roky, mäso kombinuje s tukom a s minimom sacharidov (lebo nízkosacharidová strava - takže napr. nízkosacharidová zelenina k tomu ako "druhá príloha"), a má rakovinu hrubého čreva, potom teoreticky budem môcť dať do úvahy, že rakovina hrubého čreva môže vznikať aj zo stravy nízkosacharidovej.... Ale to silne pochybujem. \":-)\"
Ale áno - aj eskimáci môžu mať rakovinu hrubého čreva. KTORÍ ??? Tí, čo zaradili do stravy aj obilniny a sladkosti. A pre ich tráviacu sústavu je ohromný šok, keď zrazu jedia nie len že stravu celkovo pre človeka nevhodnú (obilniny), ale ešte v kombinácii s mäsom (škroby a bielkoviny spolu). Ich telo sa bráni tomu asi tak, ako by sa bránilo telo vlka, keby ho začali kŕmiť jablkami, a mäsa by dostal "za hrsť"... A tak či tak, väčšinou z toho eskimáci (keĎ prejdú na "mix" stravu) dostanú rakovinu pečene (stále je to minimum eskimákov, len píšem, že čo ich môže najviac postihnúť).
O PREKYSLENÍ MäSA ako takého sa ani baviť nemôžeme - národy, ktoré ho konzumujú najviac (a pritom najmenej sacharidov), majú najlepšie zuby a kosti - a aj to je dôkaz , že mäso neprekysľuje ľudský organizmus.
UŽ BY SI ĽUDIA KONEČNE MALI UVEDOMIŤ, že ak niečo v spojitosti s mäsom prekysľuje ľudský organizmus, TAK JE TO KOMBINÁCIA MäSA S OBILNINAMI (chlieb, knedlík, cestoviny, ryža), ZEMIAKMI. A úprimne - čoho v tom prípade zje človek viac - mäsa, alebo prílohy ? To hádam každý vie - prílohy. \":wink:\"
Ďalej rakovina hrubého čreva môže vzniknúť z nečistôt v organizme, toxínov, atď, ktoré sa dostávajú do hrubého čreva (lebo močom nevychádzajú, pokiaľ nie je nejaká porucha). A ten, kto si robieva pravidelne urinový klystír (a prečo ho robí tuna väčšina, aj keď asi polka, alebo aj viac z tadiaľ nekonzumuje mäso ???), ten sa rakoviny hrubého čreva fakt báť nemusí.
Mimochodom, potom sú tu ešte "duchovné príčiny" rakovín. A tak či tak, ten, kto sa pekne čistí, ale má nejaké väčšie duševné/duchovné problémy, ak dostane rakovinu, tak nie hrubého čreva....
Keď tak veríš doktorom, spýtaj sa ich, prečo odporúčajú obilniny (ktoré neodporúča už väčšina výživových poradcov - čomu tak v minulosti VôBEC NEBOLO), prečo odporúčajú minimum tuku (keď v súčasnej dobe "väčšieho porozumenia tráviacej sústavy človeka a jeho organizmu" jasne čím ďalej tým viac ľudí odporúča vysokotukovú stravu s nízkym obsahom sacharidov a stredným obsahom bielkovín), keď doktori hovoria, že kopa chorôb je nevyliečiteľných (cukrovka, rakovina, a rôzne iné "civilizačné ochorenia", vyskytujúce sa hlavne v staršom veku), atď, atp ??? Radšej nech sa tu nikto neoháňa doktormi (tými bežnými, čiže 98-99%).....
\":)\"
Lebo keby doktori odporúčali SKUTOČNE ZDRAVÚ STRAVU PRE ČLOVEKA (bodaj by tá doba nastala), PRIŠLI BY O KŠEFTY. To Ti ešte nedošlo ? \":)\"
Aj "satanská WHO pyramída" stravy odporúča najviac obilnín, a najmenej sladkostí a mäsa. To so sladkosťami je JASNÉ, to už len úplný idiot by uveril, že sladkosti sú zdravé (A ŽIAĽ, AJ TAKÝCH ĽUDÍ POZNÁM - čo hovoria, že sladkosti sú úplne v pohode, nijak neškodia, keď konkrétny človek z nich nepriberá \":D\" \":D\" \":D\" ), takže jasné, že ich dajú na špičku "pyramídy", čiže, aby sa ich jedlo najmenej. PROSTE, ABY TO VZBUDZOVALO DôVERU....
Ten kto chce, vidí ako to v skutočnosti je.
Ešte raz spomeniem to, čo som tu písal pred pár rokmi..... KEĎ NIEKTO BUDE ROBIŤ VÝSKUM OHĽADOM KONZUMÁCIE MäSA S PRÍLOHOU TUKOVOU (maslo, masť, slanina) S TROCHOU ZELENINY (nie zemiaky), POTOM TO CHCEM VIDIEŤ - ŽIADNE SÚVISLOSTI SA NENÁJDU \</div

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 7:36 pm 

miram píše:
A kdyby jsi ty lepe cital celou diskusi, tak by ses dozvedel, ze se doporucuje pit jen cistou vodu behem pustu, (to se tady mimochodem uz nekolikrat pretrasalo), nejlepe destilovanou a to je vsechno (zadne dzusy, ani caje, atd). Chapu to tak, ze kdyz nic jineho nez cistou vodu, tak tedy nic ....tedy ani pozivani maleho mnozstvi telesnych stav. No mozna ze se pletu, necham se poucit od zkusenejsich.

To si čítala zle, lebo najefektívnejšia hladovka je hladovka s pitím uriny...... Vie to Malachov, Partyková, Armstrong, atď...
Preto som sa pýtal na to, na čo som sa pýtal.

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 7:38 pm 

miram píše:
Tak obsirne jsi me to nemusel rozepisovat, to je jen ztrata casu.
Ja sem-tam to maso totiz jim, ale vyhradne se zeleninou, s nicim jinym ho nekombinuju a moc dobre tedy vim, jak dlouhou dobu ve me to maso potom ve strevech trci, nez vyjde ven. \":)\"

EHMMM....myslíš si, že keď je v tebe mäso dlhšie ako mrkva, tak je to ZLE ????
Myslíš si, že preto v tebe musí hniť ??? Keby to tak bolo, tak by som mal zapáchajúce vetry, ale moje vetry takmer vôbec necítiť. A to jem v podstate len živočíšne potraviny s trochou zeleniny.
Na veľkú potrebu chodím každý deň (ak si odmyslím obdobie po takej shankapraksalane), netrpím žiadnou zápchou.
Keď tebou prejde niečo rýchlo, koľko toho vstrebeš ??? .... MENEJ.
Myslíš, že ako dlho je mäso v levovi, tigrovi, vlkovi.... ??? ... Deň ? \":D\" \":D\" \":D\" A myslíš, že to v ňom hnije ? \":wink:\" \":wink:\" \":wink:\"
PROSTE STE TU KOPA ĽUDÍ NALETELI BLÁBOLOM, to je všetko. Za to ale samozrejme nikoho neodsudzujem. Len tých, čo vám tie bláboly pod záštitou "diplomu" a podobne, "naliali" do hlavy. \":)\"

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 8:45 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
To si čítala zle, lebo najefektívnejšia hladovka je hladovka s pitím uriny...... Vie to Malachov, Partyková, Armstrong, atď...
Preto som sa pýtal na to, na čo som sa pýtal.

\":wink:\"
Kdyby me opravdu zajimali tito tri autori o kterych se tady ted zminujes (Malachov, Partykova, Armstrong) vic nez nazory a letite zkusenosti pana Jardy, tak sem urcite nebudu na tyto stranky tak casto chodit. Navic uznavam take velmi zkuseneho ceskeho pustare Pavla Machu, ktery radi pustarum toto:
K stále opakované urině. Urina se nepoužívá z jiného důvodu než stresového. Lidé, kteří urinu používají, jen honí čas - zcela nesmyslně a zbytečně. Rychleji rychleji a ještě rychleji být vyčištěn i přesto že jsem si své tělo 30 let tomu nazad řádně humusil. Opakuji už po sté, urina nemá smysl - logicky svou aktivitou v těle omezuje přirozenou cestu čištění těla a závěr, že čištění těla probíhá rychleji je zcela chybný a falešný byť se to tak na první pohled opravdu zdá. Půst sám o sobě v přítomnosti destilky odstraňuje nánosy v těle ve zcela a dokonale přirozeném pořádku a do posledního detailu. Jestliže použijem urychlovák urinu, nedojde k dokonalému vyčištění všech zákoutí těla a nikdy v něm nenastanou dokonale přirozené poměry. Opakuji znova, urina je nesmyslná pomůcka-berlička ...

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 9:17 pm 

miram píše:
\":wink:\"
Kdyby me opravdu zajimali tito tri autori o kterych se tady ted zminujes (Malachov, Partykova, Armstrong) vic nez nazory a letite zkusenosti pana Jardy, tak sem urcite nebudu na tyto stranky tak casto chodit. Navic uznavam take velmi zkuseneho ceskeho pustare Pavla Machu, ktery radi pustarum toto:
K stále opakované urině. Urina se nepoužívá z jiného důvodu než stresového. Lidé, kteří urinu používají, jen honí čas - zcela nesmyslně a zbytečně. Rychleji rychleji a ještě rychleji být vyčištěn i přesto že jsem si své tělo 30 let tomu nazad řádně humusil. Opakuji už po sté, urina nemá smysl - logicky svou aktivitou v těle omezuje přirozenou cestu čištění těla a závěr, že čištění těla probíhá rychleji je zcela chybný a falešný byť se to tak na první pohled opravdu zdá. Půst sám o sobě v přítomnosti destilky odstraňuje nánosy v těle ve zcela a dokonale přirozeném pořádku a do posledního detailu. Jestliže použijem urychlovák urinu, nedojde k dokonalému vyčištění všech zákoutí těla a nikdy v něm nenastanou dokonale přirozené poměry. Opakuji znova, urina je nesmyslná pomůcka-berlička ...

Miram, pozri, ako jednoducho Ti budem oponovať (nie preto, že by ma to bavilo...)..... \":)\"
Malachov je (aspoň podľa svetového, alebo ak chceš európskeho či ruského merítka) väčšou kapacitou ako pán Jarda (NEVRAVÍM, ŽE VO VŠETKOM, pozor), určite aspoň čo sa týka vecí okolo uriny (predsa len na tú tému napísal minimálne 2 knihy), a čo sa týka pôstov.
Stačí trochu popremýšľať, a je vidieť, že "veľký český pôstar" Pavel Mácha je skôr PôSTOVÝ FANATIK, ale O TO SKUTOČNÉ ZDRAVIE MU AŽ TAK NEJDE....Inak by nejedol chlieb s maslom a salámou.... \":wink:\"
Mácha je skeptický voči urine odjakživa. To, že uzná to, čo proste už uznať musí (lebo to tvrdí celý svet liečiteľov, a Mácha liečiteľ nie je, on je len pôstár), a to, že urina je liek (niekedy silnejší, niekedy slabší), to je druhá vec. ALE, NECHCE JU ŤAHAŤ "DO TOHO SVOJHO", ČO SI ROKY BRÁNI.... do svojich pôstov. A preto zákonite (a logicky, a vidno, že pôsty mu na ego nepomohli - samozrejme ja som sa ega ešte tiež nezbavil - toho "zlého" \":D\" ) bude tvrdiť, že je BLUD, že urinový pôst je účinnejší, než klasický na destilke.
TVRDÍ TO PRETO, lebo mu ide o "prostotu" celej tejto akcie zvanej "pôst", lebo voda je "čistejšia" než urina, A TO JE KAMEŇ JEHO TVRDENIA, JEHO TEÓRIE.......ALE CHLAPEC ZABUDOL (nemám k nemu úctu, prečo by som mal mať ? Keď to tak necítim ?), ŹE DESTILOVANÁ VODA JE EŠTE MENEJ PRIRODZENÁ, NEŽ URINA - urina sa vyskytuje v každom, každý si ju "vyrába" v sebe, a PRESNE "NA SVOJ METER".... Destilovanú vodu si bez destilátora NEVYROBÍŠ..... POTOM O AKEJ PRIRODZENOSTI SA TU BAVÍME ???
Tak isto v žilách nám nekoluje DESTILKA (nič proti destilke ako takej), ale krv, sliny nie sú DESTILKA, ale sliny, pot nie je DESTILKA, ale pot.... a urina vytovreá v našom tele, znovu prijatá (klystírom či orálne) TO SME STÁLE "MY", NIE JE TO "NIČ CUDZIE".

Urinový pôst URÝCHĽUJE ENDOGÉNNU VÝŽIVU ORGANIZMU, takže sa na ňu organizmus prepína EŠTE RÝCHLEJŠIE, ako na destilke. ČAJ (aspoň vo väčšom množstve, neviem čo by spravila šálka denne), ZRIEDENÁ ŠTAVA, ATĎ - NEDOVOĽUJÚ ENDOGÉNNEJ VÝŽIVE... URINA JU URÝCHĽUJE.........
Veľmi by ma zaujímalo, na základe akého DôKAZU tvrdí Mácha, že urinový pôst je menej prečisťujúci, než pôst len na destilke...
Nech Mácha DÁ DôKAZ, že dlhodobý urinový pôst NEVYČISTÍ DOKONALE KAŽDÉ ZÁKUTIE ORGANIZMU, resp. že bude menej efektívny, ako dlhodobý pôst len na destilke.............. DôKAZ ALE NEDÁ, PROSTE NEDÁ, JE TO JEHO DOMNIENKA, NIČ VIAC.
Urinový pôst URÝCHĽUJE OČISTU, a to z jediného dôvodu - JE TO EFEKTÍVNEJŠÍ PôST, NEŽ LEN NA DESTILKE. Mácha proste nechce urýchliť to čo sa urýchliť dá, LEBO SI MYSLÍ, OMYLNE, ŽE KEĎ SA NIEČO URÝCHLY, JE TO ZO ZÁKONA CHYBNÉ. TO JE ALE LEN FILOZOFIA, NIE SKUTOČNOSŤ. Resp. v niektorých prípadoch to platí, v niektorých nie, ALE NIE ČO SA TÝKA URINOVÉHO PôSTU.
KEĎ SI ČLOVEK DÁ 40 DŇOVÚ URINOVÚ HLADOVKU, JEDNOZNAČNE BUDE EFEKTÍVNEJŠIA, NEŽ 40 DŇOVÁ LEN NA DESTILKE.
Urina je ROZPÚŠŤADLO (najšetrnejšie aké si vieš predstaviť pre ľudské telo - aspoň počas pôstu), ušité presne na mieru tomu, kto tú urinu vylučuje, a NEBRÁNI ENDOGÉNNEMU TRÁVENIU, PRÁVEŽE HO URÝCHĽUJE, takže zo zákona SA SPRÁVA ÚPLNE INAK, NEŽ OVOCNÉ ČI ZELENINOVÉ ŠŤAVY počas "džúsového pôstu". PROSTE URINOVÝ PôST JE VYLEPŠENÁ VERZIA PôSTU ČISTO NA DESTILKE.
Ešte k Máchovy... Mácha mi pripomína "ortodoxného veriaceho", niečo v zmysle "niečoho sa držím, ostanem pri tom, lebo na tom som začal, a to mi pomohlo v tom a v tom, takže toto bude to najsprávnejšie a basta".........čiže "ĎALEJ NECHCEM VIDIEŤ, VIDÍM LEN TO, ČO VIDIEŤ CHCEM".
A keď chceš, Miram, použiť "matematiku", tak si zrátaj - tvrdenie Malachova proti tvrdeniu Máchy.
Teoreticky to bude 1 : 1, prakticky ale nie.

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 10:37 pm 

A jak je to jinak s tvoji stolici? Nemaze toalitni misu kdyz pojidas v podstate jen zivocisne potraviny s trochou zeleniny? A jake jsou tvoje namery uriny? Vzdyt ty musis byt prekyseleny, nejsi?
No a doufam, ze to maso jis take tak jako spravny lev, tigr a vlk pouze v syrovem stavu a ze si ho nijak neupravujes, kdyz se tady o tech zviratech zminujes a ptas se me na to, co si ja myslim o tom ...jestli to v nich hnije? \":D\"

Nikdo nam ale prece zadne blaboly do hlavy nenaliva. Nechapu proc si toto myslis? Kazdy ma snad v hlave mozek a dela jen to, co uzna sam za vhodne. Kdybych se o poslednich vanocnich svatcich necitila tak mizerne, tak bych nepatrala na internetu po nejake pomoci a dobre rade. V lednu jsem narazila nejdriv na stranky Ing. Veseleho (terapeut), ktery doporucuje na bolesti zad a kloubu denno denni chozeni a kdyz jsem procitala diskusi na jeho blogu, tak se tam nekdo zminoval take o techto Jardovych strankach a ja jsem si je tady okamzite zacala cist. Snazim se jist zdrave teprve od ledna, jsu vlastne jeste stale uplny zacatecnik, od dubna jsem zacala take cistit si postupne vsechno co jde a citim se ted mnohem lepe, nez kdyz jsem jedla tak hrozne jako jsem jedla jeste o poslednich vanocich. Proste to memu telu prospiva ta velika zmena, necitim se ted uz vubec unavena, jakoby stale priotravena a sevrena v tesnem krunyri ...takove pocity jsem tehdy vazne mela. Prestal me bolet a praskat hlasite kycelni kloub, ani zada uz me neboli, hlava me neboli, koleno me neboli, rameno me taky uz neboli ...a ze ta bolest byla kolikrat k nevydrzeni! Takze ja jsu hrozne moc vdecna panu Jardovi za tyto stranky a za jeho laskave rady. Zdrave jidlo a ruzne ocisty nahradily nesmyslnou lecbu ruznymi pataky od bolesti.

Ty mas pocit ze tobe potrava kterou jis prospiva, tak v poradku. Jsou lide, kteri tvrdi, ze jsou ze zdrave stravy stale hladni a ze jim vubec nesedi, ze je jim spatne, jakoby jim neco chybelo, tak toto se me nastesti netyka. Ja si to nemuzu vynachvalit. Jsme holt asi kazdy z jinsiho testa a potrebujeme k zivotu rozdilne potraviny, tak si to tvoje zamilovane jidlo uzivej, at ti prinese takove blaho a takovou ulevu, jako prinasi me to moje.

Mej krasny vikend! Miram

PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2014 10:57 pm 

miram píše:
A jak je to jinak s tvoji stolici? Nemaze toalitni misu kdyz pojidas v podstate jen zivocisne potraviny s trochou zeleniny? A jake jsou tvoje namery uriny? Vzdyt ty musis byt prekyseleny, nejsi?
No a doufam, ze to maso jis take tak jako spravny lev, tigr a vlk pouze v syrovem stavu a ze si ho nijak neupravujes, kdyz se tady o tech zviratech zminujes a ptas se me na to, co si ja myslim o tom ...jestli to v nich hnije? \":D\"

Nikdo nam ale prece zadne blaboly do hlavy nenaliva. Nechapu proc si toto myslis? Kazdy ma snad v hlave mozek a dela jen to, co uzna sam za vhodne. Kdybych se o poslednich vanocnich svatcich necitila tak mizerne, tak bych nepatrala na internetu po nejake pomoci a dobre rade. V lednu jsem narazila nejdriv na stranky Ing. Veseleho (terapeut), ktery doporucuje na bolesti zad a kloubu denno denni chozeni a kdyz jsem procitala diskusi na jeho blogu, tak se tam nekdo zminoval take o techto Jardovych strankach a ja jsem si je tady okamzite zacala cist. Snazim se jist zdrave teprve od ledna, jsu vlastne jeste stale uplny zacatecnik, od dubna jsem zacala take cistit si postupne vsechno co jde a citim se ted mnohem lepe, nez kdyz jsem jedla tak hrozne jako jsem jedla jeste o poslednich vanocich. Proste to memu telu prospiva ta velika zmena, necitim se ted uz vubec unavena, jakoby stale priotravena a sevrena v tesnem krunyri ...takove pocity jsem tehdy vazne mela. Prestal me bolet a praskat hlasite kycelni kloub, ani zada uz me neboli, hlava me neboli, koleno me neboli, rameno me taky uz neboli ...a ze ta bolest byla kolikrat k nevydrzeni! Takze ja jsu hrozne moc vdecna panu Jardovi za tyto stranky a za jeho laskave rady. Zdrave jidlo a ruzne ocisty nahradily nesmyslnou lecbu ruznymi pataky od bolesti.

Ty mas pocit ze tobe potrava kterou jis prospiva, tak v poradku. Jsou lide, kteri tvrdi, ze jsou ze zdrave stravy stale hladni a ze jim vubec nesedi, ze je jim spatne, jakoby jim neco chybelo, tak toto se me nastesti netyka. Ja si to nemuzu vynachvalit. Jsme holt asi kazdy z jinsiho testa a potrebujeme k zivotu rozdilne potraviny, tak si to tvoje zamilovane jidlo uzivej, at ti prinese takove blaho a takovou ulevu, jako prinasi me to moje.

Mej krasny vikend! Miram

....BOŽE, TO SÚ ZNOVA DOMNIENKY VYTVORENÉ Z KLAMSTIEV, KTORÉ SI NAČÍTALA NIEKDE (teóriu ľudí, čo to ani neskúsili, ale už sú proti tomu) =).....
Stolicu mám TAKÉHO ISTÉHO TYPU (čo sa týka konzistencie), AKO KEĎ SOM JEDÁVAL OBILNINY, STRUKOVINY, ZELENINU A STREDNE TUKU. NELEPIVÚ.
Keby som bol prekyslený, kazili by sa mi zuby - DIV SA SVETE, NEDEJE SA TAK. S urinou a meraním jej pH choďte všetci NIEKAM........ Kto mi zaručí, že keď by som mal zásaditú urinu, že to nie je preto, LEBO SA MI VYPLAVUJÚ ZÁSADY Z ORGANIZMU (teda vápnik napríklad) ??? ...... Nemeral som si pH uriny PRÁVE PRETO, LEBO POUŽÍVAM ROZUM, a ten mi hovorí jedno : NEVIEM DOTERAZ, AKO TO S URINOU A JEJ pH JE. Preto môžem "fakať" na meranie pH uriny, vidím svoje zuby, pevnosť kostí, a to mi stačí. Nemám ani vyrážky (mal som niekedy také "pupence" drobné na lícnych kostiach, bledej farby, ale to boli pľúca, už je to oveľa lepšie, mám pleť v najlepšom stave ako som kedy mal), ani na tvári, ani na tele, ani na chrbte, nesmrdia mi nohy (mohol by som nosiť tie isté ponožky kľudne týždeň, aj v lete, pokiaľ by som nešiel na celodenné túry v kotníkových topánkach...), nekazia sa mi zuby.
Necítim žiadnu únavu, akurát tak neskoro večer. Pred pár mesiacmi som pracoval v jednom obchode, a celý týždeň (robil som 6 dní za sebou, síce nie plný čas, ale 6 hodín denne) tak, že som NEVEDEL ZASPAŤ (mám taký problém, keď ma čaká niečo nové, čo neviem aké bude, našťastie len čo sa práce týka)...za tých 6 dní som spal dokopy možno 6 hodín. A TO SOM EŠTE CHODIL CVIČIŤ (hoci nie tak intenzívne ako keď normálne spím), a čakal, kedy konečne "odkvecnem v posteli",a div sa, 6 dní sa mi to vôbec nedarilo....
NECH SÚ TOTO DôKAZY. TOTO SÚ RUKOLAPNÉ DôKAZY, že nie som prekyslený. NALETELA SI, ŽE MäSO AKO TAKÉ PREKYSĽUJE...... a tú báchorku o tom si asi chceš vziať až do hrobu, že (čiže si to myslieť až do smrti...) ?? \":)\"

Tebe tvoje jedlo čo teraz konzumuješ, PRINÁŠA ÚĽAVU, lebo už nekonzumuješ totálny balast - ako si konzumovala asi vtedy. PRETO ti odišli zdravotné problémy, lebo ješ stravu PREČISŤOVACIU. To je "diétka"...... a tá sa má držať URČITÚ DOBU (keď sa človek "zariňaví" múkou, cukrom, a zlými kombináciami potravín)...... LENŽE ĽUDIA SÚ TAK HLÚPI (neber si to osobne), ŽE SI MYSLIA, ŽE TO ČO ČISTÍ, TO JE TO PRAVÉ........ Ak to tak je, tak nech tí ľudia pijú len vodu, a nech jedia sneh, alebo nech vodu aj pijú aj jedia. TO IM NEUROBÍ VôBEC ŽIADNY BORDEL V TELE......ANI TO NEBUDE NAMÁHAŤ TRÁVENIE, ani minimálne. ALE AKÉ ŽIVINY Z TOHO DOSTANÚ ??? ŽIADNE....... Asi tak, ako "ovozel" s kúskom tuku a orechov...... Nebude ťa to znečisťovať ako chlieb so syrom, mäso vyprážané na oleji so zemiakmi, hot-dog, čokoláda..... ALE ZNEČISŤOVAŤ TA NEBUDÚ ani živočíšne potraviny vo vhodnej kvalite a vo vhodných kombináciách. Lenže zopakujem ešte raz : ĽUDIA SÚ TAK HLÚPI (neber si to osobne), ŽE SI MYSLIA, ŽE TO ČO ČISTÍ, TO JE TO PRAVÉ........ Ak to tak je, tak nech tí ľudia pijú len vodu, a nech jedia sneh, alebo nech vodu aj pijú aj jedia. TO IM NEUROBÍ VôBEC ŽIADNY BORDEL V TELE......ANI TO NEBUDE NAMÁHAŤ TRÁVENIE, ani minimálne. ALE AKÉ ŽIVINY Z TOHO DOSTANÚ ??? ŽIADNE....... Asi tak, ako "ovozel" s kúskom tuku a orechov...... Nebude ťa to znečisťovať ako chlieb so syrom, mäso vyprážané na oleji so zemiakmi, hot-dog, čokoláda..... ALE ZNEČISŤOVAŤ TA NEBUDÚ ani živočíšne potraviny vo vhodnej kvalite a vo vhodných kombináciách.
Ale aj to som tu už písal.......pred pár dňami, možno týždeň, dva ? ... ŽE TO ČO ČISTÍ, NEMôŽE DÁVAŤ DOSTATOK ŽIVÍN. Je to len DOPLNOK. Takže ovocie a zelenina je len DOPLNOK ku strave, ktorá BUDUJE, VYŽIVUJE - a to sú pre človeka živočíšne produkty.
Ja už nemám k tomu fakt viac čo dodať, napísal som už úplne všetko čo som chcel. Ahoj. \":)\"
Mimochodom, Jarda predáva aminokyseliny (prečo ? Aha, lebo v rastlinnej strave je ich málo, resp. sú horšej kvality), srvátkový proteín (živočíšny), MSM (zdroj síry).... tak vidíš, asi vie, prečo to robí...... aj napriek tomu, že pred štyrma rokmi by sotva veril, že bude predávať aminokyseliny a srvátkový proteín....
Držím ti prsty, aby si raz pochopila to, o čom píšem. Ja som si prešiel tým, čím si teraz prechádzaš ty (čo sa stravy týka)...... MEGA OMYL to bol \":)\"

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 6:30 am 

NOWOCAYN_2 píše:
Mimochodom, Jarda predáva aminokyseliny (prečo ? Aha, lebo v rastlinnej strave je ich málo, resp. sú horšej kvality)

\":)\" \":)\" prečo ???
Přesné vyvážení aminokyselin je možno hlídat a doplňovat pomocí aminokyselinových přípravků. Navíc je efekt mnohem rychlejší, jelikož bílkovina musí projít před totálním rozštěpením mnoha složitými štěpnými procesy.

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 7:15 am 

NOWOCAYN_2 píše:
Pred pár mesiacmi som pracoval v jednom obchode, a celý týždeň (robil som 6 dní za sebou, síce nie plný čas, ale 6 hodín denne) tak, že som NEVEDEL ZASPAŤ (mám taký problém, keď ma čaká niečo nové, čo neviem aké bude, našťastie len čo sa práce týka)...za tých 6 dní som spal dokopy možno 6 hodín. A TO SOM EŠTE CHODIL CVIČIŤ (hoci nie tak intenzívne ako keď normálne spím), a čakal, kedy konečne "odkvecnem v posteli",a div sa, 6 dní sa mi to vôbec nedarilo....
NECH SÚ TOTO DôKAZY. TOTO SÚ RUKOLAPNÉ DôKAZY, že nie som prekyslený. NALETELA SI, ŽE MäSO AKO TAKÉ PREKYSĽUJE...... a tú báchorku o tom si asi chceš vziať až do hrobu, že (čiže si to myslieť až do smrti...) ??

Coze? Nemeris si pH a presto si myslis, vlastne ty jsi skalopevne presvedceny o tom, ze nejsi prekyseleny? Co je toto prosim te za rukolapny dukaz? Ja bych spis rekla ze v noci nespi ten, kdo prekyseleny je a navic ma i stres. Rozdil je, kdyz si nekdo vystaci s 5-6 hodinami spanku a vstava si rano krasne odpocaty. Ono se sice rika, ze ten, kdo je zakyseleny, ten potrebuje minimalne 8 hodin spanku. Ale to tak stejne nefunguje u kazdeho. Ja jsem byvala zakyselena, ale nikdy jsem nespala ani tak dyl nez 6 hodin. Proc stale tvrdis, ze maso nezakyseluje, kdyz se ani neobtezujes si to pH zmerit? ...nejdriv si ho zmer a uvidis to sam na vlastni oci.

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 9:13 am 

miram píše:
Mimochodom, Jarda predáva aminokyseliny (prečo ? Aha, lebo v rastlinnej strave je ich málo, resp. sú horšej kvality)

\":)\" \":)\" prečo ???
Přesné vyvážení aminokyselin je možno hlídat a doplňovat pomocí aminokyselinových přípravků. Navíc je efekt mnohem rychlejší, jelikož bílkovina musí projít před totálním rozštěpením mnoha složitými štěpnými procesy.

ALE STÁLE JE TO UMELÝ PRODUKT............. Miram, ja ti absolútne nerozumiem.... Tu ti "urýchľovanie" nevadí, ale pri urinovom pôste hej ??? \":D\" \":D\" \":D\" Navyše urina je TOTÁLNE PRIRODZENÁ, nie je robená umelo ako aminokyseliny v prášku či tabletkách (nič proti nim inak nemám). Takže neviem čo mi týmto akože chceš naznačiť, stále tu platí, že ich Jarda predáva pre "ovozelojedlíkov", ktorí uprednostnia umelé tablekty pred vajíčkami a mäsom \":wink:\"

Naposledy upravil NOWOCAYN_2 dne ned srp 24, 2014 9:28 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 9:27 am 

miram píše:
Coze? Nemeris si pH a presto si myslis, vlastne ty jsi skalopevne presvedceny o tom, ze nejsi prekyseleny? Co je toto prosim te za rukolapny dukaz? Ja bych spis rekla ze v noci nespi ten, kdo prekyseleny je a navic ma i stres. Rozdil je, kdyz si nekdo vystaci s 5-6 hodinami spanku a vstava si rano krasne odpocaty. Ono se sice rika, ze ten, kdo je zakyseleny, ten potrebuje minimalne 8 hodin spanku. Ale to tak stejne nefunguje u kazdeho. Ja jsem byvala zakyselena, ale nikdy jsem nespala ani tak dyl nez 6 hodin. Proc stale tvrdis, ze maso nezakyseluje, kdyz se ani neobtezujes si to pH zmerit? ...nejdriv si ho zmer a uvidis to sam na vlastni oci.

KRISTE PANE, TY VIEŠ ALE PREKRÚCAŤ !
Ja so spaním NEMÁM ŽIADEN PROBLÉM, len keď zmením prácu, len vtedy neviem niekoľko dní spať. Inak spím "ako bábätko" - zaspím za pár minút po uľahnutí....
"Coze? Nemeris si pH a presto si myslis, vlastne ty jsi skalopevne presvedceny o tom, ze nejsi prekyseleny? Co je toto prosim te za rukolapny dukaz?" - AKO SOM UŽ PÍSAL, DAJ MI DôKAŽ, ŽE KEĎ SA VYLUČUJE ZÁSADITÁ MOČ, ŽE TO ZNAMENÁ, ŽE SA NEVYLUČUJÚ Z TELA ZÁSADY (ktoré by vytlačovali kyseliny napr. z ovocia a obilnín), A ŽE KEĎ SA VYLUČUJE KYSLEJŠIA MOČ, ŽE TO NEZNAMENÁ, ŽE V TELE ZÁSADY OSTÁVAJÚ, ALE VYLUČUJÚ SA KYSELINY........DAJ MI DôKAZ.......TY ČERPÁŠ OHĽADOM "MERANIA pH URINY" LEN Z KNÍH "OVOZELOJEDLÍKOV", TO MA TOTÁLNE NEZAJÍMA. NEPOUŹÍVAŠ ROZUM, SORRY, ALE JE TO TAK...... MäSOŽRAVÉ ZVIERATÁ MAJÚ KYSLEJŠIU URINU AKO ČLOVEK - CHCEŠ TEDA POVEDAŤ, ŽE SÚ PREKYSLENÉ ???? \":D\" \":D\" \":D\" .... NAČO SI MÁM MERAŤ pH URINY, KEĎ, AKO SOM PÍSAL, NEVERÍM TOMU S MERANÍM pH URINY, NAKOĽKO "OVOZELOJEDLÍCI" ČO PÍŠU KNIHY, STRAŠNE ZAVÁDZAJÚ NEPRAVDAMI O MNOHÝCH VECIACH, KTORÉ SÚ DÁVNO VYVRÁTENÉ ?????

Všeobecné symptómy pri chorobách podmienených kyselinami :
nedostatok energie a stála únava
apatia a znížená výkonnosť
ťažké údy lebo bolesti svalov
náhla únava po jedle
precitlivelosť na chlad a nepríjemný pocit chladu v tele
výrazný pokles hmotnosti alebo priberanie
oslabená odolnosť
zvýšený sklon k infekciám
časté choroby z prechladnutia
oslabená schopnosť regenerácie organizmu
spomalené hojenie rán
extrémne dlhé zotavovanie
poruchy prekrvenia
neustále studené končatiny

Z toho mám jediné - poruchy prekrvenia, v zime (v zime mám trochu horšie prekrvenie ako v lete) - TO SOM MAL VŽDY, AJ PRED 20 ROKMI. Meranie pH z moču si môžeš nechať pre seba, a pre ovce. Je logické, že iné pH má krava, lev, medveď, veverička, vlk, slon, ľadový medveď........ AKO VIEŠ, AKÉ SPRÁVNE pH MÁ MAŤ ČLOVEK ????? Lebo to písal Teperwein ? A ostatní od neho opisovali ??? ...... LEBO JE TO TEÓRIA ???? .... Kopu ľudí hovorí ako dobre vyzerám - zdravo, pekné telo, zdravý vzhľad (sympatie sem nepatria, to nemá nič s (ne)prekyslením), lepšie ako moji rovesníci (ročník 87). TO ASI PRETO, LEBO SOM PREKYSLENÝ, ŽE ??? \":D\"
Zamysli sa trochu... a "nežer" slová o pH moču ako bibliu.... VYCHÁDZA Z TEÓRIE.... A existuje kopu teórií, prečo sú obilniny zdravé, prečo sú nezdravé, prečo je mäso zdravé, rpečo nezdravé, prečo je ovocie zdravé, prečo nezdravé, prečo sú tuky zdravé, prečo nezdravé........TAK PREČO BY MUSELA PLATIŤ TEÓRIA O TOM, ŽE URINA MÁ BYŤ ZÁSADITÁ ??? .......Pokiaľ viem, aj Malachov píše u urine - URINA JE KYSELÉHO PÚVODU. Opakujem, to, čím si ty teraz prechádzaš, tým som si ja už PREŠIEL, NAŠŤASTIE.

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 2:42 pm 

NOWOCAYN_2 píše:
KRISTE PANE, TY VIEŠ ALE PREKRÚCAŤ !
Ja so spaním NEMÁM ŽIADEN PROBLÉM, len keď zmením prácu, len vtedy neviem niekoľko dní spať. Inak spím "ako bábätko" - zaspím za pár minút po uľahnutí....
"Coze? Nemeris si pH a presto si myslis, vlastne ty jsi skalopevne presvedceny o tom, ze nejsi prekyseleny? Co je toto prosim te za rukolapny dukaz?" - AKO SOM UŽ PÍSAL, DAJ MI DôKAŽ, ŽE KEĎ SA VYLUČUJE ZÁSADITÁ MOČ, ŽE TO ZNAMENÁ, ŽE SA NEVYLUČUJÚ Z TELA ZÁSADY (ktoré by vytlačovali kyseliny napr. z ovocia a obilnín), A ŽE KEĎ SA VYLUČUJE KYSLEJŠIA MOČ, ŽE TO NEZNAMENÁ, ŽE V TELE ZÁSADY OSTÁVAJÚ, ALE VYLUČUJÚ SA KYSELINY........DAJ MI DôKAZ.......TY ČERPÁŠ OHĽADOM "MERANIA pH URINY" LEN Z KNÍH "OVOZELOJEDLÍKOV", TO MA TOTÁLNE NEZAJÍMA. NEPOUŹÍVAŠ ROZUM, SORRY, ALE JE TO TAK...... MäSOŽRAVÉ ZVIERATÁ MAJÚ KYSLEJŠIU URINU AKO ČLOVEK - CHCEŠ TEDA POVEDAŤ, ŽE SÚ PREKYSLENÉ ???? \":D\" \":D\" \":D\" .... NAČO SI MÁM MERAŤ pH URINY, KEĎ, AKO SOM PÍSAL, NEVERÍM TOMU S MERANÍM pH URINY, NAKOĽKO "OVOZELOJEDLÍCI" ČO PÍŠU KNIHY, STRAŠNE ZAVÁDZAJÚ NEPRAVDAMI O MNOHÝCH VECIACH, KTORÉ SÚ DÁVNO VYVRÁTENÉ ?????

Všeobecné symptómy pri chorobách podmienených kyselinami :
nedostatok energie a stála únava
apatia a znížená výkonnosť
ťažké údy lebo bolesti svalov
náhla únava po jedle
precitlivelosť na chlad a nepríjemný pocit chladu v tele
výrazný pokles hmotnosti alebo priberanie
oslabená odolnosť
zvýšený sklon k infekciám
časté choroby z prechladnutia
oslabená schopnosť regenerácie organizmu
spomalené hojenie rán
extrémne dlhé zotavovanie
poruchy prekrvenia
neustále studené končatiny

Z toho mám jediné - poruchy prekrvenia, v zime (v zime mám trochu horšie prekrvenie ako v lete) - TO SOM MAL VŽDY, AJ PRED 20 ROKMI. Meranie pH z moču si môžeš nechať pre seba, a pre ovce. Je logické, že iné pH má krava, lev, medveď, veverička, vlk, slon, ľadový medveď........ AKO VIEŠ, AKÉ SPRÁVNE pH MÁ MAŤ ČLOVEK ????? Lebo to písal Teperwein ? A ostatní od neho opisovali ??? ...... LEBO JE TO TEÓRIA ???? .... Kopu ľudí hovorí ako dobre vyzerám - zdravo, pekné telo, zdravý vzhľad (sympatie sem nepatria, to nemá nič s (ne)prekyslením), lepšie ako moji rovesníci (ročník 87). TO ASI PRETO, LEBO SOM PREKYSLENÝ, ŽE ??? \":D\"
Zamysli sa trochu... a "nežer" slová o pH moču ako bibliu.... VYCHÁDZA Z TEÓRIE.... A existuje kopu teórií, prečo sú obilniny zdravé, prečo sú nezdravé, prečo je mäso zdravé, rpečo nezdravé, prečo je ovocie zdravé, prečo nezdravé, prečo sú tuky zdravé, prečo nezdravé........TAK PREČO BY MUSELA PLATIŤ TEÓRIA O TOM, ŽE URINA MÁ BYŤ ZÁSADITÁ ??? .......Pokiaľ viem, aj Malachov píše u urine - URINA JE KYSELÉHO PÚVODU. Opakujem, to, čím si ty teraz prechádzaš, tým som si ja už PREŠIEL, NAŠŤASTIE.

Aha, takze ty to beres podle techto uvedenych symptomu?, no tak uz jsme doma.

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 2:58 pm 

miram píše:
Aha, takze ty to beres podle techto uvedenych symptomu?, no tak uz jsme doma.

A TY TO BERIEŠ PODĽA NIEČOHO NEREÁLNEHO - PODĽA "SVäTÉHO PÍSMA", podľa jedinej pochybnej vety, ktorá hlása : Urina s nízkym pH znamená prekyslenie, urina s vysokým pH znamená zásaditosť organizmu.............No tak už sme doma... \":D\" \":D\" \":D\"

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 5:48 pm 

Ty si to delej vsechno tak jak uznas za vhodne. Myslis si, ze to delas spravne, ok, je to tvoje vec. Ja se budu nadale ridit tim, co tady pise pan Jarda. Vic k tomu nemam uz co dodat, pa!

Nízké PH, méně než 6,4 znamená, že organizmus je zbytečně zaplaven kyselinami a tím pádem je nucen k ukládání kyselinotvorných látek, zvláště do tukové tkáně a dalších míst v těle. Mimo to na neutralizaci kyselin bere organizmus i rezervy vápníku z kostí, kloubů a dalších tkání, čímž dochází k postupnému narušování rovnováhy a organizmus se dostane do stavu toxemie. Jedná se vlastně o stabilní přiotrávenost organizmu a z tohoto stavu je již malý krůček k jakékoliv civilizační chorobě.

PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2014 6:13 pm 

[quote="miram":2fjqtgvu]Ty si to delej vsechno tak jak uznas za vhodne. Myslis si, ze to delas spravne, ok, je to tvoje vec. Ja se budu nadale ridit tim, co tady pise pan Jarda. Vic k tomu nemam uz co dodat, pa!

Nízké PH, méně než 6,4 znamená, že organizmus je zbytečně zaplaven kyselinami a tím pádem je nucen k ukládání kyselinotvorných látek, zvláště do tukové tkáně a dalších míst v těle. Mimo to na neutralizaci kyselin bere organizmus i rezervy vápníku z kostí, kloubů a dalších tkání, čímž dochází k postupnému narušování rovnováhy a organizmus se dostane do stavu toxemie. Jedná se vlastně o stabilní přiotrávenost organizmu a z tohoto stavu je již malý krůček k jakékoliv civilizační chorobě.[/quote:2fjqtgvu]
A SME DOMA ..........

"[i:2fjqtgvu]Nízké PH, méně než 6,4 znamená, že organizmus je zbytečně zaplaven kyselinami a tím pádem je nucen k ukládání kyselinotvorných látek, zvláště do tukové tkáně a dalších míst v těle.[/i:2fjqtgvu]" - Ako vieš, že moje telo má nižšie pH ako 6,4 ?????? Aj keby som mal pH moču 3, moje telo môže mať vyššie pH ako 6,4.

"[i:2fjqtgvu]Mimo to na neutralizaci kyselin bere organizmus i rezervy vápníku z kostí, kloubů a dalších tkání, čímž dochází k postupnému narušování rovnováhy a organizmus se dostane do stavu toxemie.[/i:2fjqtgvu]" - No, a aj preto človek môže mať zásaditú moč, zlatá Miram, lebo čím asi bude odplavovať zásady, keď nie aj močom ? \":wink:\"
[i:2fjqtgvu]Logicky to vnímam tak, že keby sa neutralizovali telesné kyseliny vápnikom z kostí, kĺbov, atď, TAK PREDSA "KYSLOSŤ" MOČU/URINY NEBUDE POCHÁDZAŤ Z TELESNÝCH KYSELÍN, LEBO ŽIADNE NEEXISTUJÚ, KEĎ SA NEUTRALIZUJÚ VÁPNIKOM Z KOSTÍ, KĹBOV, ATĎ.[/i:2fjqtgvu]
KYSLÁ MOČ TEDA NEMÁ NIČ SPOLOČNÉ S ODVÁPŇOVANÍM ORGANIZMU. A SME DOMA........
ALEBO AK CHCEŚ, AK TO V TELE FUNGUJE INAK, MôŽE EXISTOVAŤ KYSLÁ MOČ SPôSOBENÁ ODVÁPŇOVANÍM ORGANIZMU (ale ja potom neviem, že ako je možné, že zásaditý vápnik urobí z moču kyslú tekutinu... \":?:\" \":?:\" \":?:\" \"8)\" ), A KYSLÁ MOĆ SPôSOBENÁ VYLÚČENÍM KYSELÍN Z JEDLA (napr. mäso) - ALE AJ KEBY TO TAK BOLO, KYSELINY SA VYLÚČIA, A NIE USKLADNIA V ORGANIZME A NEĆAKAJÚ NA TO, ABY ICH NEUTRALIZOVAL VÁPNIK Z KOSTÍ, KĹBOV, ATĎ.......ROZUMIEME SA ???????
Ešte raz, otvor oči, a keď mi dôveruješ v tom, že mám chrup a kosti v super stave (koleno po úraze nie je také super, ale je po úraze), že nemám vyrážky, že mi vôbec nesmrdia nohy, že sa necítim unavený ani v jesennom upršanom počasí, atď, TAK POCHOP, ŽE NIE SOM PREKYSLENÝ, aj keď 4 roky konzumujem LEN MäSO, VAJÍČKA, KOZÍ SYR, MASLO, MASŤ, SLANINU, KEL, ŠPENÁT, UHORKU (nie nakladanú), ANANÁS, KALERÁB, A KORENINY (himalájska soľ a iné koreniny)........TAKÁ JE REALITA. \</div

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]