Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob lis 23, 2024 11:24 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: stř úno 03, 2016 9:48 pm 

od 1.2.2016 mě moje vyšší já spustilo program "půst" já tomu říkám spíš přepnutí se na energii z energie bez odpadů..
Zatím tři dny nejím a nepiju a cítím se úžasně, tělo regeneruje a mám spoustu volného času času, protože všechno spojené s jídlem je pryč..

Bez jídla a pití tělo neuvěřitelně dokáže regenerovat, protože nepřijímá žádné škodlivé látky spojené s jídlem a pitím.
Efektivita příjmu energie je 100%.

PříspěvekNapsal: stř úno 03, 2016 9:50 pm 

Jarda píše:
Tak půst by měl fungovat na všechno, je to přeci základní a nejúčinnější způsob léčby kterým jsme vybaveni od stvořitele. Jiná věc je délka a opakování půstů k dosažení určitého efektu, to se může hodně lišit.

Přesně tak Jardo, je to základní automatická oprava poškozeného těla ZADARMO.

PříspěvekNapsal: pát úno 05, 2016 8:17 am 

roztomily.medvidek píše:
....Bez jídla a pití tělo neuvěřitelně dokáže regenerovat, protože nepřijímá žádné škodlivé látky spojené s jídlem a pitím.
Efektivita příjmu energie je 100%.

Musím ťa poopraviť. Tu nejde o regeneráciu z dôvodu neprijímania "škodlivých" látok z jedla (zaujímalo by ma, aké škodlivé látky z jedla prijímam ja, ak, je ich absolútne minimum, a vyvážim to detoxom ako takým - mlganie oleja, derivačný kúpeľ...), tu ide o regeneráciu z dôvodu takého, že už možno po necelom dni suchej hladovky sa telo prepína na "autolýzu" ak sa to tak dá povedať, čiže začne pojedať všetko to, čoho má v tele prebytok, a to či už niečoho "dobrého", tak niečoho "zlého"/zlého. Zároveň si trávenie odpočíva.
Inak, gratulujem k suchej hladovke (ak v nej fakt si), 3 dni je pekný výkon. Ja mám za sebou, pokiaľ sa nemýlim, 3x 84 hodín suchej hladovky. Pri tej zatiaľ poslednej 84 hodinovej som sa skoro (podľa mňa) rozlúčil so svetom fyzicky, lebo som ju spájal s dennými horúcimi kúpeľmi, ktoré ma silno dehydrovali, čo mi došlo až keď som sa celý skrúcal "do vnútra", a len tak-tak sa dotrepal do kuchyne napiť sa. Keby sa mi to nepodarilo (bol som sám doma, nedokázal som ani vytočiť číslo, nič), neviem neviem či by som tu ešte bol.
SUCHEJ HLADOVKY SA ALE NEBOJÍM (prvé dve 84-ky som mal úplne bez problémov, lebo som si nerobil horúce kúpele \":D\"), LEN JE VYSLOVENE ZAKÁZANÉ (môj dojem a presvedčenie) JU KOMBINOVAŤ S HORÚCIMI KÚPEĽMI, ktoré samé o sebe dehydrujú organizmus, čiže sa hodí ich robiť len vtedy, keď človek nedrží SUCHÚ (resp. polosuchú, lebo aj kúpele...) hladovku.

PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2016 10:18 am 

SemTamTuPrídem píše:
Musím ťa poopraviť. Tu nejde o regeneráciu z dôvodu neprijímania "škodlivých" látok z jedla (zaujímalo by ma, aké škodlivé látky z jedla prijímam ja, ak, je ich absolútne minimum, a vyvážim to detoxom ako takým - mlganie oleja, derivačný kúpeľ...), tu ide o regeneráciu z dôvodu takého, že už možno po necelom dni suchej hladovky sa telo prepína na "autolýzu" ak sa to tak dá povedať, čiže začne pojedať všetko to, čoho má v tele prebytok, a to či už niečoho "dobrého", tak niečoho "zlého"/zlého. Zároveň si trávenie odpočíva.
Inak, gratulujem k suchej hladovke (ak v nej fakt si), 3 dni je pekný výkon. Ja mám za sebou, pokiaľ sa nemýlim, 3x 84 hodín suchej hladovky. Pri tej zatiaľ poslednej 84 hodinovej som sa skoro (podľa mňa) rozlúčil so svetom fyzicky, lebo som ju spájal s dennými horúcimi kúpeľmi, ktoré ma silno dehydrovali, čo mi došlo až keď som sa celý skrúcal "do vnútra", a len tak-tak sa dotrepal do kuchyne napiť sa. Keby sa mi to nepodarilo (bol som sám doma, nedokázal som ani vytočiť číslo, nič), neviem neviem či by som tu ešte bol.
SUCHEJ HLADOVKY SA ALE NEBOJÍM (prvé dve 84-ky som mal úplne bez problémov, lebo som si nerobil horúce kúpele \":D\"), LEN JE VYSLOVENE ZAKÁZANÉ (môj dojem a presvedčenie) JU KOMBINOVAŤ S HORÚCIMI KÚPEĽMI, ktoré samé o sebe dehydrujú organizmus, čiže sa hodí ich robiť len vtedy, keď človek nedrží SUCHÚ (resp. polosuchú, lebo aj kúpele...) hladovku.

Já nepotřebuju dělat žádné tvoje blbosti, mám teď velmi mnoho volného času, protože všechno spojené s jídlem nedělám..
4 den sem vypil 300ml vody.
5 den se vypil 300ml vody.
6 den sem vypil experimentálně 500 ml slazené matonky za 4 hodiny jsem měl malý průjem.
7 den to je dneska sem zatím nic nepil, nemám hlad a ani žízeň.
Budu v tom dál pokračovat a uvidím co se bude dít.
Včera sem byl na procházce lesem asi 10km, trochu mě bolely nohy jinak pohoda.

PS: Prakticky cokoliv co dáš do pusy obsahuje škodlivé látky v různých poměrech, vidíš to pak na záchodě co vyloučíš.
Pokud přejdeš na 100% příjmu energie z energie tak máš 0% příjmu škodlivých látek do těla a tím pádem tvoje tělo se přestane poškozovat a začne opravovat, ale ne každý to zvládne, musíš mít povolení od svého vyššího já , které ti toto nastaví v těle.

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2016 10:07 am 

Včera byl 8 den kdy nejím, vypil jsem kolem 500ml vody.
Dnes 9 den jsem měl po půlnoci nějak hnusně v hubě, jako bych olizoval plasty, proto jsem si experimentálně vylisoval
3 jablka + pomeranč + citron asi 600ml šťávy, nekonal se průjem jako když jsem vypil tu slazenou matonku.
Pokud všechno půjde dobře chtěl bych dosáhnout toho, že již nebudu jíst, ale občas se napiju a to bych chtěl buď čistou kvalitní vodu, nejlépe z přírodního pramene nebo domácí lisovanou šťávu, uvidím jak to bude probíhat \":D\"

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2016 3:50 pm 

Nevím jestli je vhodný pomeranč, ananas, citron atd džus na či hned po delším půstu. Pamatuji že jeden půstař na pust.cz dal po delším puste stavu z ananasu (čerstvou) a “ spálil“ si cestu mezi pusou a žaludkem.

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2016 4:47 pm 

Karl píše:
Nevím jestli je vhodný pomeranč, ananas, citron atd džus na či hned po delším půstu. Pamatuji že jeden půstař na pust.cz dal po delším puste stavu z ananasu (čerstvou) a “ spálil“ si cestu mezi pusou a žaludkem.

Osobne bych z tveho vyberu bral pomeranc. S tim mam zkusenosti. Taky jsem zacinal bananem. protoze me vzdy napadlo ze to uz zabalim kdyz jsem nebyl doma, takze lehce naparena zelenina nepripadala v uvahu.

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2016 6:48 pm 

Karl píše:

Původně jsem chtěl držet půst, ale po pár dnech jsem si řekl, že je čas přejít na Pránu, takže to teď testuju..

Ta ovocná kombinace byla v pohodě, vůbec žádné problémy.

Odpoledne jsem si vylisoval 2 madarinky a půl pomela cca 300ml a taky v pohodě.

Občas mě kručí v břiše ale hlad nemám, zatím pohoda.

PříspěvekNapsal: úte úno 09, 2016 8:44 pm 

Nu, tak držíme palce, medvídku. Ono pití ovocných šťáv, zvláště pokud tam necháváš i vlákninu, dužinu, prostě vše, nelze označit za půst (a už vůbec ne za žití z Prány), to je plnohodnotný příjem energie z potravy. Uvidíš, budoucnost ukáže.
Jinak, každé zdravé tělo dokáže nejíst klidně 14 dní i déle. Tobě jde jistě o něco trošku jiného. Tož, poreferuješ, za měsíc budeme moudřejší.

PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 6:42 am 

Ja uz 2 roky delam channeling,tzn. ze komunikuju se svym vyssim ja na takove urovni, kterou si nedokazes predstavit, mam zastaveny program musis jist a taky zastaveny program mam na neco chut..
Pokud me moje vyssi ja rekne ze je v pohode abych si dal trochu ovocne stavy,tak to udelam,protoze stejne me nic jineho nezbyva a kdyz bude chtit spusti me program od ted budes zrat jako prase a mam po prane..
Ja na to jdu proste po svem a testuju sam sebe jak na to budu reagovat, obcas sem napisu jak to probiha..
Je to moje dalsi neco jako evolucni uroven, kdy sem uspesne zvladnul channeling a ted potrebuju jit dal a to je prepnuti tela na pranu a osvobozeni se tak z otroctvi, kteremu si rika JIDLO.

PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 1:32 pm 

Jídlo nejni zas takový otroctví. Spousta z nás skoro vůbec nejí, jíme ouplný minimum, v podstatě na hranici podvýživy (dle tabulek), a přesto žijeme, dokonce hubneme či kyneme, bez ohledu na příjem potravy. Takže i my, co občas jíme, víme, jak to chodí. Že to, co je člověk, je na jídle tak trošínku nezávislé. Je velmi příjemné se moci rozhodnouti, zda se najím nebo nenajím, a přitom žíti. Otroctví byly (a možná ještě jsou) tvé myšlenky (které máš údajně zmáklé). Znám lidi, kteří si ten můj "krajíc chleba s máslem a řepou" dají jakožto celodenní stravu a dělají to tak v různých variacích roky. Jídlo jim velmi chutná, užijí si ho, přesto nejedí skoro vůbec a rozhodně nejsou otroky. Jejich tělesné proporce se mění, ano, ale jen s ohledem na psychický stav, nikoliv s ohledem na příjem kalorií. Tak to jest, bylo a bude. Tak fungují lidé.
Tož, poreferuješ, za čas ....

PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 4:56 pm 

Dnes 10 den se cítím dobře zatím sem vypil asi 100ml vody, nějak nemám chuť ji pít.

Jídlo je největší zotročení lidstva, když člověk přejde na pránu, tak se může taky napít nebo nemusí, může si dát klidně jídlo nebo nemusí, když si nic nedá, tak se nic neděje.

Kolik lidí na planetě si je 100% jistých , že jídlo nepotřebuje a ani vodu? Málo, velmi málo, skoro až mizivé množství..

Jinak by tolik lidí neumíralo hladem.. Nemají povolení či jsou na nízké úrovni a tak nemůžou přejít na pránu, ikdyž by chtěli, přece je to lepší než umřít hlady ne...

Všechno okolo prány nastavuje a zařizuje tvoje vyšší já, dám ti malý příklad co třeba já se svým vyšším já dělám:

Zapnu si počítač, spustím střílečku a nemusím klikat na palbu, moje vyšší já mě ve hře střílí, sice je to složité (podle něj hodně), ale střílí na nepřátele a nemusím klikat na myš a u toho remcá ve stylu: Já je rozsekám na sračky svině jedny!!!

To je úroveň na které se nacházím, zajímavé ne?

PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 6:26 pm 

roztomily.medvidek píše:
Dnes 10 den se cítím dobře zatím sem vypil asi 100ml vody, nějak nemám chuť ji pít....

Se zájmem sleduju držím ti palce, Pavel

PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 7:42 pm 

roztomily.medvidek píše:
Zapnu si počítač, spustím střílečku a nemusím klikat na palbu, moje vyšší já mě ve hře střílí, sice je to složité (podle něj hodně), ale střílí na nepřátele a nemusím klikat na myš a u toho remcá ve stylu: Já je rozsekám na sračky svině jedny!!!
To je úroveň na které se nacházím, zajímavé ne?

NENÍ ...

PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 8:14 pm 

martina72 píše:
NENÍ ...

Asi jsi na tak nizke urovni ze to nedokazes pochopit ci si to predstavit..
Ale to nevadi kazdy je na nejake urovni, nekdo je zcela zmateny,jiny vi a umi zas uzasne veci..
Az zmaknu pranu bude moje dalsi uroven prodlouzeni zivota na maximum co to pujde ci nejake dalsi schopnosti co jsou skryte a standartni konzumni clovek nema ani paru co vsechno jse v tele cloveka delat, moje hlavni priorita je obchazet iluzi jak to pujde.. Protoze je to jen sen..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]