SemTamTuPrídem píše:
Musím ťa poopraviť. Tu nejde o regeneráciu z dôvodu neprijímania "škodlivých" látok z jedla (zaujímalo by ma, aké škodlivé látky z jedla prijímam ja, ak, je ich absolútne minimum, a vyvážim to detoxom ako takým - mlganie oleja, derivačný kúpeľ...), tu ide o regeneráciu z dôvodu takého, že už možno po necelom dni suchej hladovky sa telo prepína na "autolýzu" ak sa to tak dá povedať, čiže začne pojedať všetko to, čoho má v tele prebytok, a to či už niečoho "dobrého", tak niečoho "zlého"/zlého. Zároveň si trávenie odpočíva.
Inak, gratulujem k suchej hladovke (ak v nej fakt si), 3 dni je pekný výkon. Ja mám za sebou, pokiaľ sa nemýlim, 3x 84 hodín suchej hladovky. Pri tej zatiaľ poslednej 84 hodinovej som sa skoro (podľa mňa) rozlúčil so svetom fyzicky, lebo som ju spájal s dennými horúcimi kúpeľmi, ktoré ma silno dehydrovali, čo mi došlo až keď som sa celý skrúcal "do vnútra", a len tak-tak sa dotrepal do kuchyne napiť sa. Keby sa mi to nepodarilo (bol som sám doma, nedokázal som ani vytočiť číslo, nič), neviem neviem či by som tu ešte bol.
SUCHEJ HLADOVKY SA ALE NEBOJÍM (prvé dve 84-ky som mal úplne bez problémov, lebo som si nerobil horúce kúpele
)
, LEN JE VYSLOVENE ZAKÁZANÉ (môj dojem a presvedčenie) JU KOMBINOVAŤ S HORÚCIMI KÚPEĽMI, ktoré samé o sebe dehydrujú organizmus, čiže sa hodí ich robiť len vtedy, keď človek nedrží SUCHÚ (resp. polosuchú, lebo aj kúpele...) hladovku.
Já nepotřebuju dělat žádné tvoje blbosti, mám teď velmi mnoho volného času, protože všechno spojené s jídlem nedělám..
4 den sem vypil 300ml vody.
5 den se vypil 300ml vody.
6 den sem vypil experimentálně 500 ml slazené matonky za 4 hodiny jsem měl malý průjem.
7 den to je dneska sem zatím nic nepil, nemám hlad a ani žízeň.
Budu v tom dál pokračovat a uvidím co se bude dít.
Včera sem byl na procházce lesem asi 10km, trochu mě bolely nohy jinak pohoda.
PS: Prakticky cokoliv co dáš do pusy obsahuje škodlivé látky v různých poměrech, vidíš to pak na záchodě co vyloučíš.
Pokud přejdeš na 100% příjmu energie z energie tak máš 0% příjmu škodlivých látek do těla a tím pádem tvoje tělo se přestane poškozovat a začne opravovat, ale ne každý to zvládne, musíš mít povolení od svého vyššího já , které ti toto nastaví v těle.