Azul píše:
Hezký den Jardo, tak chci nahlásit že Vaše diagnoza i když pouze po internetu byla přesná. Píšu si s jednou známou z Fóra , co měla ty samé příznaky- bolesti v přravém podžebří, nereagující na jídlo, co neodešly po očistách jater.A ta mi den poté co jste mi napsdal že jde asi o Candidu napsala, že byla na nějakém diagnostickém přístroji a tam jí řekli že je to přemnožená Candida v tlustém a částečně i tenkém střevě.Dle vaší rady jsem nasadila výplachy střev s MMS , celkem v pohodě jsem na deseti kapkách a mám dojem že po třetí akci to začalo fungovat. Tak mě napadlo že až dokončím ten týden výplachů s MMS možná by bylo dobré udělat výplach s urinou ve které bych rozpustila tobolku laktobacilů. Příjde mi že by se dostaly přímo na místo, než to hnát vrchem přes žaludek. Co si o tom myslíte? Jinak vám chci poděkovat co pro nás tady na webu zdarma a nezištně děláte, to se jen tak nevidí. A kolikrát z těch dotazů tečou nervy jen mě a toto jen čtu. Např přesná teplota tekutiny na klistýr:O).Takže Vám přeju pevné nervy- o stálé zdraví se postaráte sám. Díky.
Víte ono to nebývá složité se trefit, pokud je to v oblasti, kam se moderní medicína nechce pouštět. Kvasinky neumějí řešit, čili pro ně neexistují a je to, léčit vás přeci mohou na spoustu jiných věcí a peníze z toho mají, tak proč se s takovou blbostí jako jsou kvasinky vůbec zabývat. Laktobacily jsou zbytečně drahé, lepší je pravidelně pít denně domácí kefír. To vám obnoví vše co ve střevě potřebujete mít. Pokud se vám to nebude zdát divné, tak trochu kefíru přímo do střeva, také nic nezkazí. Jinak děkuji za uznání, to vždy potěší a alespoň mám odezvu, že se nenamáhám zbytečně.