Dekuji.Vcera jsem asi neco prepiskl-jedl jsem hodne kys.zeli a moc fazolí(zasadotvorne) a Tepperweinku(pul hodiny pred jidlem), taky po kazdem jidle 2c.lz.HCL(3,5%) ve sklenici vody(asi malo vody sem pil,mozna sem dehydrovan prujmy...) ...asi 10x na WC prujmy(umazana misa-to neni dobre jak vim),skrundani v brise cele odpoledne az do vecera a jeste ve 23h bylo ph8 tedy nejspis alkaloza(vecer myslim ma byt okolo ph6)...snad to aspon vybilo nejake breberky ale musim opatrneji a pozvolny soustavny tlak- vim,vim ale nejde to vzdycky jak si clovek naplanuje...
Snazil jsem se to vyrovnat Ceckem a vypil sem taky frtana mrtve vody(to asi nebyl dobry napad), tak sem radej pak pridal sklenku sucheho cerveneho vina a pak jeste cerny caj....
Pangamin(konkurencni vyrobek Pargavit) jsem pro jistotu zatim vyradil.
Rano(patek-dnes) test slin opet to same-jasne viditelna vlakna visici od hladiny az ke dnu...
Beru nyni: Zn 4-0-3(chelat,nalacno), Mg 7-0-7(laktat,nalacno, mozna ten laktat kvuli candide vysadim a budu brat radeji MgCl), B6 100-0-20(mg),
B1 100-0-0, B2 100-0-0, B12, Se, Q10 120mg 1-0-0, Korej.zensen 2-0-2,
Kelp 1 obden, E 400mg 1-0-1(mesic, pak snizim na 1-0-0 na mesic, a pak mesic dam pauzu). Ale kde na to ma clovek brat penize....jakmile porazim candidu tak to co sem si sam naordinoval zredukuju jen na nezbytne...
Prekvapil mne komentar ke kandidoze z 1000rad domaciho lekare (ReadersDigest 2008). Pisou ze cituji: "strava s vysokym podilem sacharidu nebo cukru nezvysuje riziko kvasinkove infekce, jak tvrdi obecne panujici nazor. Nepomuze ani vynechani kynutych potravin. Kvasinky obsazene v chlebu jsou jineho typu, nez ty ktere vyvolavaji kvasinkove infekce."
Jak videt o ph a dalsich souvislostech nemaji ani paru
Holt asi prejmenuju takove domaci lékaře na "lekaře", stejne jako uz delsi dobu rikam lékárnám "lekárny"...hlavne se clovek lekne kdyz dojde na placeni(a mozna po tech lecich i lekne jako ryba..
)...nebo z vet typu " to neumime, nedelame..."(namichani 3,5%HCL,namichani Tepperweinky podle prilozeneho rozpisu apod.)
Jinak mimo cesneku doporucujou v knize jeste koupele s morskou soli(spis asi pro zeny...), a vyplachy ust morskou soli(ja si ji cistim zuby-koupili jsme nerafinovanou(zn.Danival-viz zde:
http://www.biosfera.cz/danival-sul-mors ... rodukt/cz/Pokud mate tip na jinou-pry nejlepsi je Bretanska hvezda nebo tak nejak...ale tato je taky z Francie).
Dale tam doporucujou odvar z cele skorice(potirani...asi spise zeny, anebo piti vnitrne).
Takto vyšroubovat pH je i dost nebezpečné a znovu to nedělejte. Mnoho kyseliny chlorovodíkové také není zrovna dobrý nápad, čili rozumně. Na sražení je nejvhodnější vypít vepřový vývar cca 2 dlc. Kandida má ráda jak kyselé, tak zásadité prostředí a jediné co neumí je zlatý střed, tak se do něj musíte trefit. Bezkonkurenčně nejlepší je zpočátku koloidní stříbro a později MMS, což se týká hlavně výplachů střeva pomocí klystýrů a je možné tyto látky i užívat orálně.