Argos píše:
Dobrý den . /Dík za pomoc pri znovuzaregistrovaní...funguje to/.
Teraz k teme. Už dlhšie roky mám potiaže s trávením, nevolnosti, nafukovanie brucha, nepríjemné pocity v celom tele, závrate, bušenie srdca.... Mal som a mám podozrenie na candidu a začal som aj s bezsachridovou dietou/ vylúčenie zo stravy cukrov, kávy, slakostí, mlieka.../ Po 2 mesiacoch sa mi to čiastočne zlepšilo, ale stále to nie je v poriadku. Navštívil som moju doktorku a tá mi povedala že to bude asi helicobacter, lebo sa vraj presne tak prejavuje ako som popísal a dala mi urobit na helico. krvné testy/ žiadal som aj na candidu, ale to sa vraj nedá/ a helico. sa potvrdil. Predpísala mi trojkombináciu antiobiotík/ na báze penicilinu/. Lieky som si v lekárni vybral, ale som ich ešte nezačal užívat, lebo uvažujem či si to som dosiahol dietou, ešte viac nepokazím.
Nikde nemožem zohnat informácie, či sa vobec helicobacter može prejavovat tak ako mi doktorka povedala/ podobné symtomy ako candida/
Skuste mi poradit prosím...ďakujem
/ asi som tuto otázku dal omylom aj na iné vlákno...neviem kde/
Myslíte, že jste to sem vložil dostatečněkrát, možná by to chtělo pro jistotu ještě několikrát zopakovat, co kdybych se nudil, takhle to můžu alespoň nějakou dobu přesouvat a mazat. Nastudujte si kyselinu chlorovodíkovou, začněte ji dodávat a máte za pár dní od té bakterie pokoj, protože ona se zase odstěhuje do tenkého střeva, kde normálně bydlí. Ty antibiotika nepoužívejte, tím si naděláte akorát další problémy ve střevech.