bagoun píše:
Ahoj, tak jsem tu svou patnáctku dokončil, otázka jestli všechno proběhlo jako mělo...
Momentálně jsem ve 3 dnu návratovky...
Pořád jsem jakýsi slabý, špatně se mi usíná nebo třeba ve tři ráno se vzbudím a do půl šesté nemůžu spát…
Myslel jsem, že jak začnu trochu jíst, bude to lepší, ale zatím mi ten půst dává celkově zabrat.
Oproti tomu co popisují jiní lidé, kdy se jim po zastavení trávení po třetím dnu vrací spousta energie - tohle jsem já neměl…a celkově jsem žádný příliv energie moc nezažil…spíš celou dobu jen tak žvořím:) Taky jsem tu četl, že když člověk nezaznamená normalizaci stavu a příliv energie mezi 3 a 5. dnem, měl by ihned přestat a začít jíst, protože se mu patrně nezastavilo trávení a mohl by si velmi uškodit při pokračování….tak snad to nebyl můj případ:/
Jsem jen kostra, mám propadlé tváře a trošku mi i popraskaly žilky v očích, tak je mám trošku červené. Taky když vyjdu ven, tak mi pak tak nějak polozalehne v uších a při mluvení se slyším zevnitř, což je dost nepříjemné…no je toho dost, zatím co tak pozoruji, že se mi aspoň čistí pokožka a tvář, jinak celkem bída….no snad se to během návratovky všechno znormalizuje
Nevíte, jak se dát co nejrychleji dokupy? Jsem teď pro své okolí jak reklama na rakovinu v pokročilém stádiu mi bylo řečeno :/
Díky moc za rady.
To jste byl asi pěkně zamořený a tělo se čistilo na mnoha místech současně, což nikdy není nic moc. Předpokládám, že při dobře zvládnuté návratovce by se mělo vše normalizovat a člověk by vždy měl provádět půst bez násilí na svém organizmu. Bez zastavení trávení si nejsem jistý zda by jste přežil 15 dnů, to již je docela dost.