to Jarda : áno, plno ľudí si zničilo život, ale z toho 99 percent tvorili : tí, čo jedli plno kravského pasterizovaného tvarohu, vajcia, mäso, ryžu, tuniaka, a minimum zeleniny + pchali do seba "jedlo" 6 krát denne a ich denné množstvo bielkovín ( aj za pomoci doplnkov ) bolo 3g na 1kg ich telesnej váhy. Ďalej tí, ktorý robili to isté + brali anabolické steroidy - tí pohoreli ešte rýchlejšie.
Sranda je, že "pojedači" mäsa s ryžou, tuniaka, chleba, vajec, tvarohu.... majú podstatne väčšiu silu ako my, čo sa stravujeme zdravo a máme ( ja ešte nie, ale budem mať ) dostatok všetkého, čo máme mať. Oni majú nedostatok všetkého zdravého, akurát prebytok bielkovín, sacharidov ( zložených z ryže, chleba a cestovín ), niektorí prebytok tuku ( väčšina, no nie vždy ). A zároveň sú silnejší často aj dva krát tak, ako ja ( som od prírody silovo slabší, ale za to výdrž mám fakt dobrú - aspoň v posilňovni vidno koľko mám energie ).
Je to sranda... a to ani nemusia brať steroidy, i keď väčšina z tých "silákov" berie, no nie všetci. Nikto z nich sa však nestravuje zdravo - to je ich pravidlom. Kulturistická strava nikdy nebola zdraviu prospešná, akurát je vhodná na budovanie svalstva ( objemného - ale asi "špinavého", však ? ) a sily... a samozrejme, ničí intelekt a ženy z toho musia šalieť... lebo muž im okrem objemného tela a chrbta do ktorého sa dajú zarývať aj 5 centimentrové nechty + hruď na ktorej sa dá spať ako na vankúši, nič "nedá".
Sranda je, že ľudia už dnes nemajú zdravé inštinkty.... Ženy dávajú prednosť "urasteným" mužom typu 185cm a 85kg, pričom je im ÚPLNE FUK, že je "zaneřáděný" zvnútra "jak hovado", a že z toho smrdí, tak musí používať voňavky. Vyzlečiem sa do plaviek ja - 194cm, 72-3 kg, celú postavu mám pekne vypracovanú ( cvičím hlavne kombinované cviky, nezaostáva mi teda žiadny sval na tele - okrem penisu, lebo už ho dlho nepoužívam... ), ale ženy povedia - "svaly máš pekné, ale si chudý..."...
Tento svet je natoľko pomýlený, že ženy buď chcú muža s postavou kulturistu ( nemusí brať steroidy ), ktorý si vybudoval objemy za pomoci mäsa, tvarohu, vajec, ryže, chleba, cestovín, tuniaka + proteíny v prášku, "gainer" ( hlavne srvátkového druhu, plný svinstva, umelín, aróm, konzervantov, farbív atď...) a kreatín, do toho spaľovače tuku aby náhodou pri futbale alebo behu nestratil svalovú hmotu ale len tuk...
Alebo chcú takého, ktorý má od prírody silu a "mäso", má trochu tuku ( 185cm, 95kg ), tupý výraz v ksichte atď... ide o to, že sa pri takých sa cítia BEZPEČNE, niekto im do hlavy "imlantoval", že muž má byť objemnejší ako žena, že žená má mať 50 kíl a muž 100...
Našťastie sú aj také ženy, ktorým sa páčia muži, ktorí sú štíhly, veľmi zdravo sa stravujú, detoxikujú sa, a pritom posilňujú.
Je sila, že ak sa objaví muž ktorý robí to všetko, no neposilňuje, tak laici nerozlíšia takého človka od nejakého s podobnou stavbou tela, ktorý má ale zdravotných problémov až až, a preto mu nerastie brucho a nepriberá tuk navonok, no stravuje sa otrasne a fajčí + pije alkohol....
Jasné, vidno rozdiely vo výraze tváre, v pokožke, v jasnosti očiach, jazyka, v "čistote tela" ktoré sa prejaví tonusom svalstva ( i keď dosť málo objemným ), ale to si povrchní ľudia nevšimnú... Svet je zvrátený, lebo naše hlúpe staré mamy ( aspoň moje, už len jedna ) boli naučené, že muž má byť urastený, že má smrdieť od klobásy a slaniny, a že "chudí" sú podvýživený atď.... Drží sa to doteraz.
Ako to viem ? Dostávam otázky... "Marek, prečo nepriberieš ? Vyzeral by si lepšie..." Samozrejme ja sa sám sebe páčim keď sa vyzlečiem, veď vedome formujem svoju postavu a zdravie svojho tela aj zvnútra. Ale bežná žena radšej uprednostní 194cm muža s 94kg, ako mňa. Ja som čistý ( priznajme si, 99 percent mojich rovesníkov je zanesených podstatne viac ako ja ), ten 94 kilový je "zaneřáděný", plný kyselín, nejakých stuchnutých tukov a kalov v hrubom čreve, atď... Ale tým, že sa každý deň sprchuje ( možno aj dva krát ) a používa siné dezodoranty + voňavku a žuje mentolovú žuvačku, tak si ženy nič nevšimnú...
To, že už nežijeme v prírode a to že uprednostňujeme život v mestách a rýchly životný štýl spôsobilo, že uprednostňujeme neprirodzenosť aj u ľudí, pred prirodzenosťou.
Som presvedčený, že ak by žena do postele dostala čistého muža ( čistého zvnútra ), inteligentného, ktorý sa zaujíma o jej problémy a nie je egoista v sexe + má aj iné kvality, tak ( ak má dajme tomu 45 rokov ) by sa pýtala sama seba, aké monštrá mala po svojom boku za posledných 20 rokov....
Lenže tým, že aj tá žena samotná je zanesená ( podobne ako priemerný muž v jej veku ), tak "čistý muž" teoreticky nebude mať záujem sa s takou "párovať" do dvojice. Už nemá 20, že ešte je "o.k."... už má 45, už cítiť jej rozkladajúce sa telo ( cez vnútornosti ), má nesprávne fungujúce "veci", kyslý alebo inak páchnuci dych, psychické poruchy zo zlej stravy a zo zlého životného štýlu....
A my si máme vážiť starších ? Môžeme, ale je ich veľmi málo. Napríklad pán Jarda je jeden z mááála, nakoľko sústreďuje pozornosť hlavne na seba - na fyzické a duševné zdravie + určite neberie nikomu slobodu a nikoho fyzicky a psychicky netýra ( to som už ďaleko zašiel... ).
Pán Jarda je vo veku, keď ženy u mužov tohto veku uprednostňujú štíhlosť pred "skládkou odpadu" s macatým telom. Ja v tom veku ešte nie som ( mám 22 ) a ženy radšej uprednostnia trochu iný typ ako som ja. Škoda mojej výšky. Radšej by som mal 186cm a nemal krk dlhý ako žirafa a úzku tvár.... nevyzerá to totiž dobre. Aj preto budujem aj trapézové svaly, inak by som vyzeral ako vešiak
. Ako vešiak s dlhým háčikom. Niekto nemusí posilňovať a bude vyzerať "v pohode", niekto "musí".
Pán Jarda, posilňovanie tri krát týždenne ( celé telo v tréningu - je to aj na kondičku, super technika ) - čo na tom vidíte zlé ? Pýtam sa, to je všetko. Neužívam už dlhú dobu bielkovinové prípravky, som ochotný zriecť sa aj maltodextrínu a žiť na : Ovocie, zelenina, pseudoobilniny, oriešky/semená v rozumnom množstve ( 80-100g denne ), sem-tam tá fazuľa ( neprekysľuje ) ako obmena pseudoobilniny, vitamínové a minerálové doplnky ( vieme o ktoré sa jedná, podobné ako užívate Vy ), trochu rastl. oleja. Ak budem toto konzumovať a cvičiť správnou technikou a celé telo v jednom tréningu ( tlaky, príťahy, drepy, mŕtve ťahy...atď... ), ako si môžem uškodiť ? Posilním svalstvo tela, budem mať ( aj mám ) dobré držanie tela, nebudem vyzerať ako "z koncentráku", atď... pozrime na domorodcov ( dajme tomu "bojovníkov" ) - majú svaly - i keď trochu iné ako ja, ale majú, a sú silnejší ako ja. Opice - šimpanzy sú tiež svalnaté. Aj my ľudia ( podľa mňa ) by sme mali pestovať svalstvo - samozrejme rozumne - naturálne s potravou, ktorú odporúčate aj Vy ( určite rozlišujete od stravy človeka ktorý nešportuje a človeka, ktorý posilňuje - ten potrebuje viac pseudoobilnín a viac tuku ako ten prvý ). Opice sa celé dni hýbu a lezú po stromoch, skáču. Majú silný každý sval, rovnako aj vypracovaný. My ľudia toto nerobíme - nie sú na to podmienky. A som presvedčený, že ani energia by nebola... Preto si myslím, že posilňovanie tri krát týždenne celé telo ( ja osobne 90 min ) + 2 krát týždenne behanie v lese a prechádzka v lese hoci aj každý deň ... myslím, že takto si život zničiť nemôžem. Ak ste iného názoru, prosím, objasnite mi to. Ďakujem.
PS : Ak považujete tento príspevok za nevhodný, môžete ho vymazať, nebude mi to vadiť ( naozaj ). Máte právo si robiť na Vašej stránke poriadok.