Inka píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala na doporučení na jaké vitamíny/minerály se nenechat otestovat v krevních rozborech. Jsem už téměř dva roky na syrové stravě, bez živočišných produktů, postupně i praktikuji různé očisty organismu atd., mnohé věci se zlepšily, ale stále se některé věci neposunují vpřed, nezbavila jsem se chronické únavy a necítím se stále v plné síle. Díky MMS jsem zjistila, že mám v sobě asi hodně parazitů, ale taky si říkám, že můžu mít nedostatek třeba vitamínu D či B12 apod., které mohou být i důsledkem veganské stravy. Doktorka mi vždy předepíše jen běžný krevní obraz, takže si ostatni testy asi budu muset speciálně vyžádat a zaplatit. Mohl byste mi prosím poradit na co jiného se nechat otestovat kromě B12 a vit D? Děkuji moc.
Mimo těch dvou uvedených položek, je potřeba znát i rozbor všech minerálních látek a to i těch méně běžných. Z tohoto pohledu je vhodnější rozbor mapující delší období, což se z krve zjistit nedá a je vhodné si nechat udělat vlasovou analýzu. Také nepočítejte, že se za pár měsíců spraví potíže na které jste si střádala roky, nebo dokonce desítky let. To by bylo nutné se začít pohybovat v hladovkách a provádět je zcela systematicky. Potom je opravdu možné vyčistit tělo celkem rychle a člověk ke svému údivu zjistí, že se ho celkem nic z toho čím trpí jeho vrstevníci netýká.