Dobrý den,
prosila bych o podrobnější informace ohledně nálevů na klystýr. Pročetla jsem mnoho Vašich odpovědí a přečetla článek, ale není mi to nějak jasné. Vím, že to musíte opakovat stále dokola
První klystýr s převařenou vodou ze studánky a citronem jsem zvládla podle toho co se píše asi na jedničku, je mám pocit, že jsem následně byla v kůži dost vysušená (minulost chléb). Doplnila jsem si lactobacilly. Spíše mě zajímá urina. Budu se ptát na konkrétní otázky co potřebuju objasnit.
Je potřeba před klystýrem s urinou udělat klystýr větší s vodou a pak nasledně s urinou? Například ráno když se nemůžu vyprázdnit?
Urinu aplikovat po vyprázdění, tedy po stolici?
Jaké množství na začátek použít?
Vím, že je můžu porovádět každý den, protože nevysušuje střeva.
Pro začátek asi kolik dní za sebou?
Dochází k nějakým detoxikačním jevům a jakým, například nevolnost atd?
Je možné klystýr s urinou aplikovat i odpoledne nebo večer?
Moje důvody: špatné vyprazdňování, stav zácpy a těžkosti při vyprazdnování a následně průjmy. Křeče ráno před průjmovitou stolicí.
Stravuji se 7 let makrobiticky. Cukr, maso a mléko nekonzumuji a přesto nejsou mé střeva v kondici. Časté přejídání z důvodu silného hladu. Průjem se objevoval především tím, že jsem skonzumovala něco v rámci zdravé sldakosti. Po zařazení 0,5l čerstvě lisovaných štáv se stav hodně zlepšil, necítím se překyselená a střeva oněco líp fungují a silný hlad není. Jako by tělo dostalo živiny. Samozřejmě po i lačnění lepší stav. Celkově cítím, že vařené obiloviny, hlavně z větším obsahem lepku, mě nedělají dobře, zato mě dobře dělá syrová zeleninová a ovocná strava. Po prvním klystýru pocit hodně příjemnej. Mám pocit, že celoživotní problémy s kvasinkami v gynekologii a ekzém je právě způsobeno nánosem ve střevě. Děkuji za informace a přeji hezký den.