Mat píše:
No, čo sa týka toho nafukovania, čo som spomínal, tak to začalo zhruba vtedy, ked som vysadil tie laktobacily v tabletovej forme. Opat to začnej jest spolu s tým Lepicolom. Tá kapusta asi taký účinok nemá, neviem...
Inak ku tej defekácii. Nemal som s tým problém ale dnes, ked som pil tú vodu cca 0,5l každých 30 min, tak to brucho sa strašne po tom pollitri nafúklo. Teda to črevo aby som bol presný. Bol som na WC 3x ale nemal som pocit úlavy. Bol som ako keby plný. Mám dojem, že tá voda nariedila obsah čreva a ten som nedostal celý von. Pretým aj ked bolo nafúknuté tak po vyprázdnení sa mi ulavilo a brucho zmizlo. Teraz mám dojem, že to tam zostalo v tom čreve. Mám dojem že ked vypijem na Ex 0,5l tak to je nejako vela pre ten žalúdok a to brucho po tom hned velmi narastie a ked robím tú masáž tak už to nejako nezaberá. Má to nejaký súvis alebo je to jedno či vypijem 0,5l naraz alebo postupne?Urobil som po tom klystýr po tých 3 vyprázdneniach, ale urina do mna natiekla bez problémov, necítil som žiadnu prekážku a nešli zo mna žiadne plyny.
Je to normálne, že som to tam napustil tak lahko aj ked som mal dojem plnosti?
Nemali íst von tie plyny? Alebo to narazit na stolicu?
Tú masáž brucha,čo ste spomínali robievam, ale neviem či správne. Masírujem oblast pupka, na lavo od pupka krúživými pohybmi. Je to správne?
Ked nie mohli by ste prosím popísat bližšie tú techniku?
Ešte doplním, že dnes som si dal na obed iba trochu kyslej kapusty a 2 rajčiny. Cca 12Og kapusty presne.
Na večeru si dám asi pohanku tiež s tou kapustou + šalát.
Ďakujem
Sybilla píše:
Mat, určite aj ty máš doma rýchlovarnú konvicu a keď nakukneš do jej útrob, bude tam usadenina, ktorú keby si nechal vyschnúť, bola by celá akoby od prachu
. Čokoľvek budeš vyvárať od cumlíkov pre deti po irigátor, dopadne rovnako. Proste vodný kameň, ako sa tomu ľudovo hovorí, sa usadí či chceš alebo nechceš. Keď to však vyvaríš v obyčajnom octe, tak vodný kameň ako zázrakom, zmizne
. Keď nechceš mať v črevách vzduch, tak kúsaj a to poriadne každé sústo až do úplnej tekutiny v ústach a jedz pomaly, aby si neprehĺtal vzduch. Zo skladby toho čo ješ, ako tu čítam čo píšeš, by nadúvalo asi každého. Dve avokáda naraz, tak to je slušný výkon aj na úplne zdravého človeka. Tvoj tráviaci trakt by sa ti odvďačil, keby si mu na pár dní uľavil od tých svojich experimentov. Budeš potrebovať doplniť minimálne 20 kmeňov mikroorganizmov, ktoré sa majú nachádzať v celom črevnom trakte a to od žalúdka až po konečník a ktoré tam majú vykonávať svoju funkciu na ktorú sú určené. Ak nie sú prítomné, alebo sú v nerovnováhe nastanú problémy, či pumpuješ do čriev akúkoľvev tekutinu spodom. Nakoniec dopadneš tak, že už nebude tvoje črevo schopné vyprázdňovať sa samé, na čo je prírodou určené.
Voda je na rozdíl od šťávy celkem těžká a pití velkých objemů naráz může činit potíže. Také rada, 0,5 litru za 30 minut, nemusí být nutně chápána jako pití na ex, klidně si lze tu dávku rozložit do celé doby a výsledek může být naprosto jiný.
Do čistého střeva se napustí tekutina prakticky bez odporu.
Masáž břicha budete muset asi nastudovat z nějaké instruktážní nahrávky, to je na dlouhé popisování, ale obecně jde o pomalé promasírování celé střevní dráhy ve směru vylučování stolice. To, co popisujete, je asi opravdu k ničemu.
Co se týká klystýrů jsem Vám psal, že je pro srovnání střevní mikroflóry máte na pár dní vynechat a mohu pouze souhlasit se Sybillou v oblasti kritiky Vašich stravovacích experimentů a excesů. Klystýry nejsou opravdu určeny pro soustavné použití i když při použití uriny je pravděpodobnost porušení mikroflóry celkem malá. Sám mám vyzkoušených 60 dní urinových klystýrů non stop, zcela bez problémů, ale za delší aplikaci ručit opravdu nemohu, to vyzkoušené nemám.