inkalev píše:
Dobrý den, pane Jardo, snažila jsem se poctivě všechno přečíst před provedením své 1.šaňky, nicméně jsem dopadla takto: vypila jsem 1,5l vlažné vody,ale dala jsem si do ní méně soli...asi jen kávovou lžičku/doporučujete napoprvé poloviční dávku/, bylo mi mdlo, říhala jsem, ukláněla se do stran a pak zazvonil telefon /takže jsem na to nemusela myslet/ a najednou to přišlo a vyprázdnila jsem se.Tudíž by měl být nahozen sifon.Myslela jsem si,že už to půjde dále jako po drátku...ale vypila jsem 1 litr a zase jsem měla stejné příznaky jako předtím. Opětovně jsem se ukláněla do stran, nic. Zkusila jsem tedy klystýr 0,5l...a ten pak šel ven. Zase jsem ale říhala, zkusila jsem se vyzvracet, šlo to jen kousek a byly v tom bílé hleny?chuchvalce?nevím,co to bylo....Dostala jsem zase do sebe další 1 l a víc to nešlo. Byla jsem nafouklá a nebylo v mým možnostech víc do sebe dostat. Znovu jsem zavedla klystýr-tentokráte více-asi 1,5 l. Ten šel ven. Vážím 50 kg, neměla bych z té dávky ubrat? Zarazilo mě to, že jsem při tom i močila. Ukončila jsem to s tím,že jsem nevypila poslední dávku. Vypila jsem heřmánkový čaj a čekala, co a kudy půjde...Ze střev šla žlutá voda...tzn,že heřmánek prošel a pak jsem hned ale zase močila. Ostatní jsem provedla dle pokynů. Večer mne hrozně bolela hlava/čištění?/, dnes v poledne mě začalo při chůzi bolet v levém tříslu. Dnes jsem vypila pouze rajčatovou šťávu a přidala jsem si do ní vitamín C. Myslíte,že jsem vše provedla dobře? Kdysi jsem byla na endoskopii a tam mi řekli,že se mi vrátník nedovírá. Mám určitě líná střeva a určitě ne v dobrém stavu.Už se delší dobu snažím dělat klystýry, nejlepší to bylo s urinou, mám problém dostat se všude do střev, takže tam cítím problém. Mohla bych,prosím, pokud jsem nyní vyčištěná a jím pouze šťávy /pokračovala bych v tom/ v pátek, tj. za 2 dny,zkusit šaňku ještě jednou a pouze třeba s 1,5 l a přidat více soli? Děkuji Vám
Já myslím že na první pokus docela dobrý, on je člověk vykřečovaný když neví do čeho jde a pak vše jde mnohem hůře. Každopádně proceduru opakovat lze, nicméně v tak rychlém sledu to není běžné, což ovšem neznamená že by v tom byl problém.