Jarda píše:
Tak trochu krve zase tolik nevadí, ale nesmí jít o větší krvácení, ono střevo bývá kvasinkou dost narušené a občas drobně krvácí. Ocet trhá kvasinky ze střevní stěny a určitě dost dráždí, nicméně jde o nejúčinnější prostředek který je k dispozici, mimo svařené uriny. Hladovky také pomohou a neuškodí, i když hubnout třeba budete. To se dá přibrzdit správnou konzumací tuků, což kvasinka neovládá a hladoví, zatím co vy můžete i přibrat. Vhodný by byl domácí kefír, nebo jogurt, případně si dělejte sirnou patlanici a rovnat pH, třeba pít okurkovou šťávu, ta má i křemík a opravuje tak sliznice střeva.
Dnes jsem v mém procesu léčby zase o kousek pokročil. Provedl jsem jaterní očistu (3. v pořadí), kaménků bylo docela dost. Po absolvování kúry jsem byl dost vysílený a okolo 13 h jsem si dal oběd. V cca 17 hodin jsem měl večeři. Teď jsem byl opět na záchodě, zase mám nafouklé břicho a i přesto, že jsem po očistě ještě propláchl střeva klystýrem, tak mám teď ve střevech pořád trochu vody, které se mi na jedno "sezení" povede strašně málo vytlačit. Spolu s tou troškou vylezlo ještě pár malinkých kamínků a na dno záchodu jakýsi žlutý hlen (na dně se udělal takový zákal).
Čím to můžu mít tak zacpané? Nějaký velký kámen nebo ta kandida nebo obojí? Fakt už mě nebaví mít tak ucpané střevo. Tak rád bych se už normálně vysmolil. Nevíte, čím to protáhnout, když už ani klystýr nepomůže?
A taky mě celý den bolí žaludek, spolu s tím střevem. Asi mám už celé trávení rozhozené... Nebylo by lepší zajít na nějaké vyšetření? Nemohl bych mít třeba vředy?
Cítím se už opravdu dost mizerně, nejradši bych si do zadku vrazil nějakou štětku a pořádně to tam vymetl, ale takhle to bohužel nejde...V tomhle stavu už ale dál setrvávat nechci.
Díky za jakékoli nápady