Od 9.12.2011 užíváme doma pravidelně místo MMS1, CDS.
Rozdíl ve snášenlivosti je obrovský. Ten nepříjemný odér je tam také, ale jaksi jinak....
Pro příklad: manželka užívala 10x denně 3kap.MMS1, dokázala to vypít pouze se sirupem. Já beru stále udržovací dávky 1x denně 6kap.MMS1 v deci a půl vody se sirupem. Oba dva s MMS, bez sirupu ani ránu
Po přechodu na CDS je to přímo skvělá snášenlivost. Na sirup si ani nevzpomenem.
Již několikrát jsem si vzal na zkoušku jednorázovou dávku CDS ve dvou deci vody, odpovídající množství 14-15 kapek MMS1.
Sice jsem trochu "zachrochtal", ale nic nepříjemného se nestalo.
Zkrátka a dobře, snášenlivost CDS oproti MMS1 je mnohem lepší a bezproblémová.
Ještě jedna zajímavost, původně se udávala životnost CDS 1 měsíc.
Provedl jsem první měření obsahu CLO2 v CDS deset dní od výroby. Dalo se rozeznat 500 ppm. Při vyrobení se to změřit nedá - je to přes 500 ppm, proužek totálně zčernal, už to není na stupnici.
Za dalších deset dní opět náměr 500 ppm
Dnes je to přesně třicet dní od výroby a stále to drží 500 ppm. Tím pádem to vypadá přímo skvěle.
Dávkování CDS je také velmi pohodlné a rychlé oproti MMS1.......Používám na to malé skleněné panáky 20 ml. Naleji si necelou půlku a vím, že to odpovídá 6-7 kapkám MMS1.
Asi tak.
Batles
chcel by som sa opytat, ak porovnate ucinky mms vs. cds ako to vyzera ? mne mms1 pomohlo hlavne s kandidou a nahodilo travenie (co je moj mega problem, samozrejme dodrziavana raw strava) .... a pach mms uz fakt nemozem :> aj ked som odhodlany ze o 3 mesiace znova, a ked vidim ze mate prijemne skusenosti s cds tak to by bolo super ale hlavne mi ide o efektivitu ... a tiez ako je mozne ze sa nedostavuje prujem / zvracanie pri vacsich davkach ?