Jarda píše:
To není brouk v hlavě, ale toxiny ze chcípajících kvasinek, které jsou schopné vás klidně dostat i do stavu, že to s váma sekne. Je potřeba se denně, optimálně dvakrát denně, čistit pomocí klystýrů a těchto toxických sajrajtů se zbavit. Pokud budete dostatečně tvrdá a vydržíte ten záhul na šišku tak pět dní, je klidně možné, že budete kadit kvanta hlenů, což jsou vychcípané kvasinky, ale je to opravdu náročný koníček, nicméně vím, že to takto jde. Nejde tam ani o to MMS2, ale klidně stačí být pouze týden na melounech a funguje to skoro stejně, nicméně MMS2 to urychlí, ale blbé stavy jsou zase silnější.
Tak ja mam presne to same, od minule soboty jsem uplne nemozna, spatne spim, depresivni nalady, neustala podrazdenost atd. Pred 2 tydny jsem omezila tuky na minimum ( orechove mleko rano, 0,3 l kefiru vecer) a jinak monodiety. Dneska pred odchodem do prace jsem si musela vzit slabe sedativum, protoze jinak bych ty lidi snad pokousala. A rikam si, ze to bude PMS nebo snad blizici se menopauza.
Kdyz ale pan Zajicek rika kvasinka, tak teda jeste pritvrdim a najedu pristich par dni jen na meloun. Jen mam trochu obavy z pH moci, prakticky neustale se drzi 7-7.5, v ciste melounovych dnech vyleza i na 8...
Pokud budu pristich 7 dni jen na rannim orechovo-mrkvovo-jablkovem mleku a melounove monodiete, je sance ze tu kvasinku porazim? Pokud ovsem pred tim neskoncim internovana v policejni vazbe pro ublizeni na zdravi