[quote="Jarda":3w3l64x5]
To máte jedno, není důvod se přít o nesmysly, jenom vyzkoušíme podobnou logiku. Co si myslíte, že je v lécích? Pokud já vím, tak většinou prudké jedy, mnohem nebezpečnější než ty vaše varovné věty a vše je o dávkování, čili pokud to nějaký magor bude pít z flašky, asi pojde a pokud to bude správně dávkovat bude mu hej, což dokládají milióny spokojených uživatelů. Jen tak mimochodem, jako zdatný akvarista jsem Savo dával i rybičkám na odstranění plísní a to zde lidem určitě nedoporučuji, ale fungovalo to skvěle. Chlordioxid je při vdechování opravdu silná káva, ale zase je to o dávkování a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že nic lepšího na vyčištění plic neznám, ale musí o tom člověk hodně vědět.
[/quote:3w3l64x5]
problem je ze lidi na tomto a jemu podobnych forech o tom vesmes vubec nic nevedí, a siri rady humbiho kořenáře dál, a tim vystavuji ostatni neznale dosti silenemu riziku..
[quote="Jarda":3w3l64x5]
Tělo to označí pokud má jak, to jste jaksi opomněl dodat a je to důležité, pak šmejda napadne a to pouze teoreticky, pokud šmejd není označený a stráví, což se nedomnívám, že je něco jiného než spalování a neviděl jsem oheň bez kyslíku.
[/quote:3w3l64x5]
To je proto že ste na škole neměl mikračku a nebo už si nepamatujete co vám učitel mlatil do hlavy... takže kontrolní otázka soudruzi..!
Jestlipak víte..? že proces fagocytozy (tedy kill enemy) se skádá ze tří hlavnich částí,, nevite co..? tak ja vám napovím je to Ingesce,cidie a degesce (Pohlcení,usmrcení a trávení a to jeste neni presne, zacina to vlastne uz chemotaxí, tedy navaděním) Z našeho pohledu nás tedy bude zajímat především cidie (usmrcení) Ja vám trošku napovím děli se na Zavislé na kyslíku a NEzavislé na kyslíku (to se nam to komplikuje co..
Naposledy upravil Jarda dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 1 |
gA== |