pv33 píše:
Deane, gratuluju, ze jsi zvladnul nakup. Doufam, ze ho rychle otestujes. Znamy mi psal o Matstone, asi je funkcne stejny jako Samson,
Citace:
....Pri odšťavovaní mrkvy priamo z koreňa mám pocit, že je to na neho dosť, a výsledný výlisok obsahuje hodne neodšťavených "granuliek". Preto to robíme tak, že mrkvu odšťavíme na rotačnom stroji až potom na Matstone. Tak je mrkva zbavená šťavy veľmi dobre....
Muzes mi k tomu neco napsat, az to vyzkousis na Samsonu? Idelane komentar k myti Samsona a jak zpracuje jablka, mrkev, cervenou repu, salat a zeli. Tedy predevsim mrkev a pak cokoliv zkusis. Cim driv tim lip, chce na mne doporuceni svagrova a z nejakeho duvodu nechce Angela ani Omegu
. Tedy zatim zvazuje Rohnson R 450, pokud to nekdo znate, tak me zajima hodnoceni.
Dik, Pavel
Mrkvu tlacievam temprom do Samsonu o malicko viac ako pri ostatnej zelenine.
Akonáhle si ju lis chytí zacne ju pomaly chrumkat sam.
Stava byva ale vacsinou cista, ak nie tak ju este prelejem jednym plastovym sytom.
Jablcka kupujem hlavne tie ktore nemaju "maslovu" konzistenciu, ale vacsinou Golden delicious, Pink Lady, Granny Smith atp... su najlepsie.
Repa ma v sebe tiez vela vlakniny a preto ju kombinujem s niecim vodnatejsim, a ak ju skombinujes s maslovym jablckom vysledny efekt bude skor smoothie.
Listova zelenina ide velmi dobre.
Ak si ale neni spokojny s vyslednou stavou staci ak si dokupis jemnejsie sytko za par supov v Tescome.