Xrazovy_nick píše:
Pre pána Jardu : Pán Jarda, myslím si, že "Neti" už vyslovene preháňa, už zachádza priďaleko. Dokonca moje počatie spája s incestom. Ja som vznetlivý, viem sa nahnevať, ale mám dobré srdce - čo o mne vie každý kto ma pozná. Viem ľudí "otitulovať" označeniami ako "hlupák", prípadne "idiot", ak sa ten človek aj napriek množstvu dôkazov stále drží podvodných teórií, ktoré nemajú s realitou nič spoločné (len vtedy som taký vznetlivý, bohužiaľ, takých mainstreamu dôverčivých ľudí je väčšina, preto ma tu vidíte často "vznetlivého"). Ale urážať niekoho rodičov, a preukazovať VYSLOVENE ZLOBU v príspevkoch, to som nikdy nerobil, pretože niečo také vo mne nie je, nie som totiž primitív. V používateľovi "Neti" však áno.
Pouvažujte, či ho nezabanujete. Takýto človek ako on tu ešte nebol. Zlobu som tu doteraz prakticky necítil z nikoho, z neho ale priam čiší.
Tak on si mňa zablokoval, ale pritom TO ON MNE PÍSAL SPRÁVY, aby som mu poradil ohľadom výživy, cvičenia a podobne......
A ešte tu klame, že som niekde písal, že plyn sa správa ako voda. KDE ??? Myslí nebodaj toto "Vírus prenosný vzduchom/kvapôčkovo, vodou (voda napustená vírusmi) je HOAX." ? To, že sa vírus neprenáša ani vzduchom (plynom) ani vodou znamená, že sa vzduch/plyn správa rovnako ako voda? VEĎ ON ZAVÁDZA. A roznáša tu nenávisť. Ja som popudivý z dôvodu mechanickej/emocionálnej dôverčivosti ľudí voči mainstreamu (čo má za následok úpadok zdravého rozumu ľudstva), on roznáša nenávisť voči členom fóra (voči mne, Alopatovi, a určite sa ešte niekto nájde, zas nie som detektív na neho "nacapený").
Jeho slová "Stačilo mi jeho tvrdenie, že plyn sa správa ako voda, aby som pochopil, že múdrosťou obdarený vôbec nebol. (je to nezmysel) Po internete nejaký čas kolovala šepkanda, že tatínek bol v skutočnosti brat maminky, iní zase majú teóriu o mraku z Černobylu, ktorý sa prehnal Košicami, keď bola mamika tehotná. Pre mňa je naopak fascinujúce, ako sa príroda stará o čistotu ľudského genómu - že ľudia ako Nick robia všetko preto, aby ich DNA nebola odovzdaná ďalšej generácii." sa už úplne vymykajú pravidlám akéhokoľvek fóra. Byť vznetlivý je jedna vec, byť ZLÝM človekom je vec druhá.
Mimochodom, nejak sa tu "vyrojili" nové nicky útočiace proti mne, ktoré ani nie sú registrované (Mart6541, Anticovid), keďže panel o nich neponúka žiadne informácie (počet príspevkov, atď). Zaujímavé. Aký "pacient" si na mne honí ego? ...
PS : Dôvody "opustení" mojich nickov a založenie nových (čo iné mi ostávalo, keď som si nicky ZRUŠIL?) boli také, že som chcel s diskusnými fórami X krát skončiť. Neodolal som však a vrátil som sa. JE TO ZNAK SCHYZOFRÉNIE? NIE. JE TO ZNAK URČITEJ POPUDIVOSTI. Mám pod kontrolou svoj životný štýl (cvičenie, detox, jedálniček, neplytvanie semenom a mnohé iné veci), nie som dokonalý, mám svoje chyby, patrí k nim popudivosť. Robí to zo mňa zlého človeka? Nie. Néti ale zlý človek je. Musí to vidieť každý, aj tí ľudia, ktorí ma tu nemajú radi.
Tak je to jeho názor stejně jako ten váš je váš a zda on nesouhlasí s tím vaším nebo vy s tím jeho to již není nic pro moderátora fóra. Jasné je že se mažou sprosté příspěvky to jsem dělal vždy pokud zde někdo vypouštěl sprosťárny v domnění že může i když je to zakázané, ale mazat slušné názory i když jakkoliv podivné to je cenzura a ta do demokracie nepatří. Pokud jde o ty uvedené nicky tam jde o neregistrované uživatele kteří mohou přispívat pouze do pár vláken s tím že musí čekat až příspěvek schválím a pokud takový příspěvek není neslušný nevidím logický důvod pro jeho neschválení. Už z názvu fóra je jasné že jde o diskuzní fórum s tématikou okolo zdraví což je velice široké téma kdy na každou blbost má pomalu každý člen takového fóra trochu jiný názor a i když i mě se mnohdy některé názory příčí nechávám je k nahlédnutí protože někomu jinému se mohou zdát logické a inspirativní.