Xrazovy_nick píše:
Ahojte.
Vydrží ryža natural v pôvodnom obale (v tom, v ktorom ju kúpite) aj niekoľko rokov, napríklad päť, bez toho aby sa stala rizikovou pre človeka?
Ďakujem za odpoveď.
Ja som raz dojedal ryzu 3 roky staru, bola to ryza natural, bola kvalitna, a tak mi ju bolo luto vyhodit. Nepozoroval som nic zvlastne, hoci osobne si myslim, ze mala podstatne nizsiu nutricnu hodnotu, a niektore veci v nej, mohli byt aj zoxidovane (teda namiesto zdravych veci, boli tie iste zluceniny skodlive). Myslim si ale, ze urcite nie toxicke, teda pecen tie veci zneskodni.
Osobne si myslim, ze je ju rozumne jest len v hladomore, inak za tych par centov proste kupit novu, ked uz do seba nieco pchas, nech je to co najviac nabite zivinami. Myslim, ze cast, ktora sa v ryzi natural kazi rychlejsie, a kvoli comu ma kratsiu zarucnu dobu oproti bielej, je klicok.