Slunečník : Trochu si "zaspal dobu"........ Telo sa dokáže takmer totálne zharmonizovať (ak máš vhodnú stravu a dostatok pohybu + relax) vtedy, keď si dáš doporiadku svoje myslenie, reakcie a konanie. "Germánska nová medicína", duchovné príčiny chorôb, atď........ Tiež mám za sebou suché pôsty (72 hodinové, dva, tretí som ukončil skôr, lebo som robil jednu chybu, ktorá ma donútila ukončiť ho skôr), ale je tomu dozadu už možno 6-7 rokov (odhadom)..... Už nikdy viac..... Nechcem tu odrádzať ľudí od pôstovania, ale podľa mňa úplne stačí praktizovať denne "prerušované hladovanie" typu "IF 17/7" alebo aspoň 16/8......a raz mesačne si dať 36 hodinový pôst. Suchý pôst si dávam denne 11 - 14 hodinový (v lete kratší, v zime dlhší)... Plné zdravie telu navracia PREPROGRAMOVANIE svojej psychiky a všetkého, čo s tým súvisí........ Dlhodobý pôst (napr. 40 dňový klasický/urinový) nemusí vôbec zabezpečiť preprogramovanie psychiky na "bezstarostnú" či "nebojácnu"....A PRÁVE TO JE CIEĽOM......... Nebojácny človek (ktorý je zároveň inteligentný a žije aspoň priemerne zdravým životným štýlom) nemá šancu byť hostiteľom žiadnej choroby, telesnej nedostatočnosti, atď...... Z odstupom času (roky po pôstoch, nikdy však nie dlhodobých, môj najdlhší trval 10 dní) si uvedomujem až alarmujúco, aké nezmyselné je hľadať "svätý grál" v pôstovaní, hoci aj v 40 dňovkách, alebo v niekoľkých "dvojtýždňovkách" v priebehu roka. V prvom rade také pôsty sú vhodné len PRE ĽUDÍ S NADVÁHOU a zároveň dostatkom svalovej hmoty. V druhom rade nie je absolútne žiadna záruka, že zdravotné problémy pôstujúceho človeka vyplývajú z nejakej "špiny", ktorú treba dať von. Z vlastnej asi 14 ročnej skúsenosti viem, že človek si môže robiť detox, dychové cvičenia, mať dostatok pohybu a super stravu NA DENNEJ BÁZE celé roky, a AJ TAK TO NEZABEZPEČÍ ZDRAVIE, pokiaľ nie je v poriadku psychika a duša.......... Keď si dá človek doporiadku psychicku a dušu (formou takou, že začne KONAŤ TAK, AKO JEHO DUŠA CHCE ABY KONAL), vylieči sa aj z rakoviny. Pokiaľ viem, aj taký 40 dňový pôst nie je absolútne žiadnou zárukou vyliečenia z rakoviny. Tipujem, že vylieči možno jedného z 10 ľudí postihnutých rakovinou. 10 percentná úspešnosť nie je nič extra, ak si človek predstaví, aké utrpenie musí podstúpiť na vyliečenie.... Pretože 40 dňový pôst je pre 99,X% ľudí totálne utrpenie. Najhoršie na tom je, že nie len fyzického, ale aj psychického rázu. A naberanie na pôvodnú váhu po takom dlhom pôste (pre človeka, ktorý pôst nezačal s nadváhou) je ďalšou ranou pre psychiku...... Ja by som na pôvodnú váhu naberal niekoľko mesiacov........ Už len po trojdňovom suchom pôste som naberal váhu naspäť viac než 2 týždne..... Odporúčam ti pôstovať len veľmi krátke obdobia (spomínaný IF 17/7, jeden 36 hod pôst mesačne, alebo ak chceš, tak maximálne jeden týždenne, či jeden trojdňový klasický raz za mesiac, ak na tom trváš...), ale NUTNE TO SKOMBINOVAŤ S DUŠEVNOU PRÁCOU NA SEBE............Bez psychologickej/duševnej práce na sebe (čiže bez odstránenia psychologických a duševných blokov, bez odstránenia negatívnych vzorcov chovania a myslenia, atď...) NIKTO NEBUDE NAOZAJ ZDRAVÝ............. Nezaistí to ani 84 hodinový suchý pôst praktizovaný každý mesiac do konca života.
Po ďalšie : Keď muž je po dlhšom pôste doslova VYCHUDNUTÝ, je výsostne neatraktívny pre ženy, a táto skutočnosť pôsobí na jeho psychiku horšie, než by človek teoreticky pripustil (čiže efekt pôstu sa môžno dokonca aj vynuluje, človek sa prečistí, ale zároveň sa mu zdravie zhorší z dôvodov psychiky).......... Ženy to majú ľahšie, tie sa páčia mužom (ako ktorým) ako vychudnuté, "normálne", tak dokonca obézne..... Samozrejme sú to "úchylky", ak sa mužom páčia vyziabnuté alebo obézne ženy, ale muži úchylky majú, a ženy za to môžu byť vďačné. Či má žena prsia ako 10 ročné decko, alebo 7-čky, vždy sa nájdu muži, ktorým sa to páči........Alebo mini riťka bez bokov, či obrovská riťka s megabokmi........VŽDY sa nájdu muži, ktorým sa to páči...... Muži však majú SMOLU, pretože ženy takéto "úchylky" nemajú, a vyziabnutý muž fyzicky priťahuje možno jednu ženu zo 100 000 (vyziabnutá žena možno jedného muža zo 100, čo je 1000x väčší výber pre ňu)....... Ženy s malými riťkami či malými/maličkými prsiami sa páčia dvojcifernému percentu mužov (netrúfam si odhadnúť presnejšie), ale malý penis u muža sa páči možno jednému percentu žien (v zmysle, že by ho žena uprednostnila pred väčším)......... Prečo je to tak? Spýtajme sa na to nášho stvoriteľa menom SATAN, on stvoril tento "hmotný svet", a on naprogramoval naše pudy, inštinkty a veci tomu podobné....
_________________ Je čas odtiaľ odísť, posunúť sa z virtuálnej virtuality (internet) do virtuálnej reality (život mimo obrazovku). Vyhrávam tým, že odtiaľ odchádzam. NIČ PROTI TOMUTO FÓRU. Ale nie je vhodné, aby som sem prispieval a ukrajoval si z drahocenného času.
|