muflon píše:
Zajimave citaty z fora u pramene:
Hmm... napsal(a):
Celá živá príroda funguje na simbioze a nie na ,,vyhladzovaní" tak prečo by mal byť človek výnimkou ?
Palo:
Takže tasemnice způsobující bolehlavy, nedostatek B vitamínu, z toho háklivost na komáry a klíšťata, z toho zvýšenou možnost nachytání nemocí od komárů a klíšťat, motolice způsobující rakovinu, cukrovku, egzémy, alergie, únavové syndromy, pak hlísti, trichomonády a jiné breberky jsou podle Tebe pouhá symbióza a je přirozené a normální je mít?
uzivatel jayo:
Tak paraziti, to je uz ina kapitola... tych maju aj divoke zvierata s ocelovou imunitou habadej. Ja som len tvrdil, ze kandida nieje parazit v pravom slova zmysle, ale patogen, ktory ako kazdy iny moze vyrast len v patogennom prostredi... ale patogenne prostredie si vytvarame sami, ked nezijeme v sulade s prirodnymi zakonmi. Preto najlepsia cesta je uvedomit si toto poznanie, a odstranit patogenne prostredie, nasledkom coho zmiznu aj patogeny.
Boj s parazitmi je samozrejme na mieste... ked mi ide komar cicat krv, priamo sa branim, nespoliaham sa na imunitny system. Ale Palo... zamysli sa, ako by si mohol chytit pasomnicu, keby si jedol, to co mas, surove ovocie a zeleninu. Tam mozes chytit maximalne kvasinky a plesne, ale pockaj... ved na tej strave nemas v tele podu, kde by mohli vyrast, takze vlastne sa v tebe rozmnozit nemozu. No a na ten maly zvysok ti stacia hladovky, urinoterapia, korenie a bylinky a nase zlate MMS, kombinaciou ktorych sa daju znicit aj tie najodolnejsie ako borelioza.
Takze najzmyslupnejsie je prestat vytvarat vhodne podmienky vo vlastnom tele (ach to masko, syry, pecivo, sladkosti a tuky jak len sa toho vzdat) a si cisty. Ked nie, mozes sa aj na hlavu postavit, budes stale cely zivot chodit v bludnom kruhu a hltat Hcl, MMS a elektrizovat sa... neviem ako ty, ale mna predstava, ze to musim robit do smrti vobec nelaka a radsej sa zrieknem tych veci v zatvorke.
Já zde také stále píšu, že v případě správné životosprávy se ani na vašem těle, ani v něm, žádní nezvaní nájemníci usidlovat nebudou. Také ty, co už mají u vás domovské právo, lze celkem v pohodě zase šupem vystěhovat.